Спортист Своге - Левски ,официална тема(прогнози и мнения)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спортист Своге - Левски ,официална тема(прогнози и мнения)
Те и Лко Пловдив и Берое не играеха добре преди мачовете с Левски ама видяхте резултатите.
Ако гледаме мача от гледна точка на имената на отборите, то той е твърда двойка.
Но тъй като име футбол не играе то мача е с неясен край.
1. Левски имат мач с Ред Бул и много зависи с какво настроение ще се върнат от там
2. Левски смениха треньор и Своге смениха треньор и всеки един от тях ще иска да се доказва
3. И при единия и другия отбор точковият актив за 9 изиграни мача (айде Левски е с мач по-малко) е мижав.
Като прогноза на неутрален фен за мен мач е двойка, но как ще завърши въобще и не идея си нямам.
Но тъй като име футбол не играе то мача е с неясен край.
1. Левски имат мач с Ред Бул и много зависи с какво настроение ще се върнат от там
2. Левски смениха треньор и Своге смениха треньор и всеки един от тях ще иска да се доказва
3. И при единия и другия отбор точковият актив за 9 изиграни мача (айде Левски е с мач по-малко) е мижав.
Като прогноза на неутрален фен за мен мач е двойка, но как ще завърши въобще и не идея си нямам.

-
- Контакти:
Проблема е психологически момчета, не вкарате ли бърз гол или максимум до края на полувремето, работата отива на Х
radko piratko написа:Проблема е психологически момчета, не вкарате ли бърз гол или максимум до края на полувремето, работата отива на Х
Не съм съгласен за бързия гол.
Видя се срещу Локо, че и това не помогна.

- PetarBG
- Контакти:
Бием , но Христов не трябва да играе.Прогноза 0:2
-
- Контакти:
PFC Litex написа:radko piratko написа:Проблема е психологически момчета, не вкарате ли бърз гол или максимум до края на полувремето, работата отива на Х
Не съм съгласен за бързия гол.
Видя се срещу Локо, че и това не помогна.
Отбори като Своге играят до първия гол и ако завчера срещу Берое беше паднал, отиваха на много
Направо вече ме е страх да давам прогнози,но все пак-0:3 

- teksas_red
- Контакти:
То се знае! Девета загуба за синия сбор от дъртаци 2:0!Осмата ще е от Залцбург 4:0

PetarBG написа:Бием , но Христов не трябва да играе.Прогноза 0:2
Мисля, че ако наистина има качествата, коита Сираков прокламираше като го взе, време му е да започне да оправдава очакванията. А що се отнася до мача, мисля, че този път едва ли ще изтървете 3-те точки. Просто вече няма накъде.
teksas_red написа:То се знае! Девета загуба за синия сбор от дъртаци 2:0!Осмата ще е от Залцбург 4:0![]()
![]()
Мисля , че казах нещо в началото ....
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]