Какво прави Спас Делев в Националния отбор?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Какво прави Спас Делев в Националния отбор?!

Мнениеот Готвача » 11 сеп 2013 15:06

Drunken_Master написа:A малката пластмаса кфо прави там ? Дървото Гаджев ? Миневи ?
Кво му има на Спас,я кажете кой да бъде пуснат ? Я да каже фенчето на Дунав Русе,той много ги разбира...

Не знам какво му има на Спас,не съм лекар ;) .Но мога да ти кажа какво няма.Няма нищо футболно в момента.Кой да бъде пуснат?Ами например Симеон Райков е в супер форма,Антон Огнянов мисля че се казваше капитана на Дините,на Берое централния...не е като да няма.А и Маркиньос е в супер форма.Не зная,но за Делев винаги съм бил скептичен,не става за голям футбол.Нито техника има/с този ръст за да успее му трябва поне техника и скорост/,скоростта му сякаш малко прехвалена ми се вижда.По принцип когато става въпрос за националния,изключвам клубните пристрастия.Така че не мога да бъда обвинен в анти нещо си.Искам за България да играят най добре подготвените и тези в супер форма в момента.НИКАКВИ ИМЕНА!Имената не играят,а понякога и откровено пречат.В една друга тема написах кои трябва да са халфовете в момента-Дяков,Маркиньос,Илиев.Останалите-резерви на тези.Защитата в мачовете срещу тези последни отбори-Италия,Малта,Армения и Чехия,трябваше /според мен разбира се/да е съставена от СРАБОТЕНИТЕ Котев,Александров,Венков от Черно море +Китанов.Не може да се пускат играчи извън всякаква спортна форма като Иванов,Бодуров и Мокетчето.Последните двама нямат и достатъчно мачове напоследък.Бодуров беше пълна дупка срещу смешният нападател на Левски,а Иван още не може да си избистри главата от трансфера в Швейцария.Като ги гледам как се "подсигуряват" тези двамата+бековете,на моменти ми ставаше страшно.Спомнете си гола на Италия+смешният момент с паса на Иван,където ставаше 2-0,спомнете си колко атаки минаха през центъра с Малта и не накрая-оставиха оня Мисуф да играе с глава в центъра на защитата ни!!!!!!!!!!!А той е май 165 см с бутоните и два чифта чорапи.Защитата на Черно море е пуснала само три гола до сега/единият от дузпа,единият от пряк свободен/.САМО ЕДИН гол от игра.А снощи колегите от малтийските ресторанти,щяха да вкарат поне три!!!,като само късмета ни покри и съдията удари едно рамо с положението за дузпата.Казах кои трябваше да играят в тези мачове.Изброих играчи в топ форма.Как да ги сравняваш със Спасчо,или Гаджев,или Бодуров,или Перукан...хора дето даже и не играят напоследък мачове.Тоест даже няма ии база за сравнение.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 11 сеп 2013 15:36

minchev_1951 написа:Тоя какво правил, оня какво правил в Националния?
Защо никой /поне аз не видях до тук/ не попита този Златински какво прави на терена 14 минути? Само веднъж му чух името. Ако са били два или повече пъти, нека някой ме поправи. На Спас Делев - три пъти му чух името - когато губеше топката или подаваше на малтийците!
Златински, Спас Делев - пълна скръб. С тях двамата в отбора ще се класираме за Световното, ако играехме в една група с Фиджи, Ботсвана и Суринам!

Недей да подценяваш Суринам :) ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 сеп 2013 16:33

Готвача написа:
Drunken_Master написа:A малката пластмаса кфо прави там ? Дървото Гаджев ? Миневи ?
Кво му има на Спас,я кажете кой да бъде пуснат ? Я да каже фенчето на Дунав Русе,той много ги разбира...

Не знам какво му има на Спас,не съм лекар ;) .Но мога да ти кажа какво няма.Няма нищо футболно в момента.Кой да бъде пуснат?Ами например Симеон Райков е в супер форма,Антон Огнянов мисля че се казваше капитана на Дините,на Берое централния...не е като да няма.А и Маркиньос е в супер форма.Не зная,но за Делев винаги съм бил скептичен,не става за голям футбол.Нито техника има/с този ръст за да успее му трябва поне техника и скорост/,скоростта му сякаш малко прехвалена ми се вижда.По принцип когато става въпрос за националния,изключвам клубните пристрастия.Така че не мога да бъда обвинен в анти нещо си.Искам за България да играят най добре подготвените и тези в супер форма в момента.НИКАКВИ ИМЕНА!Имената не играят,а понякога и откровено пречат.В една друга тема написах кои трябва да са халфовете в момента-Дяков,Маркиньос,Илиев.Останалите-резерви на тези.Защитата в мачовете срещу тези последни отбори-Италия,Малта,Армения и Чехия,трябваше /според мен разбира се/да е съставена от СРАБОТЕНИТЕ Котев,Александров,Венков от Черно море +Китанов.Не може да се пускат играчи извън всякаква спортна форма като Иванов,Бодуров и Мокетчето.Последните двама нямат и достатъчно мачове напоследък.Бодуров беше пълна дупка срещу смешният нападател на Левски,а Иван още не може да си избистри главата от трансфера в Швейцария.Като ги гледам как се "подсигуряват" тези двамата+бековете,на моменти ми ставаше страшно.Спомнете си гола на Италия+смешният момент с паса на Иван,където ставаше 2-0,спомнете си колко атаки минаха през центъра с Малта и не накрая-оставиха оня Мисуф да играе с глава в центъра на защитата ни!!!!!!!!!!!А той е май 165 см с бутоните и два чифта чорапи.Защитата на Черно море е пуснала само три гола до сега/единият от дузпа,единият от пряк свободен/.САМО ЕДИН гол от игра.А снощи колегите от малтийските ресторанти,щяха да вкарат поне три!!!,като само късмета ни покри и съдията удари едно рамо с положението за дузпата.Казах кои трябваше да играят в тези мачове.Изброих играчи в топ форма.Как да ги сравняваш със Спасчо,или Гаджев,или Бодуров,или Перукан...хора дето даже и не играят напоследък мачове.Тоест даже няма ии база за сравнение.

Малеее, ти взе да ми хвалиш ботушарите от "морето". Проблема е, обаче, че ФИФА не разрешава да се играе с гумени ботуши в световни квалификации. :mrgreen: Ако ги "свалиш" на летни гуми - не знам :lol: . Хвалиш ми Венков, а той като тръгне по крилото можеш да зебележиш, че не вдига поглед, а само напира напред и тоя ще е национал !? Пластмасовия и на мен не ми харесва как пази и заради него паднахме от жабарите, обаче за там е Владо Стоянов, а не , "моряка" Китанов, за когото се борят Арсенал, Сити, Юнайтед и Реал, ама той си седи на "Тича". :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 сеп 2013 18:05

Лесно е да кажеш "ботушари",но е трудно да дадеш адекватно мнение.Ако можеш да кажеш някой по добър на тези изброени от мен постове,ще съм доволен да ги дискутираме.Няма проблем за мен,дали са от Левски,дали от ЦСКА,или някой друг отбор.Има ли по сработена защита в България,от тази на Черно море?Има ли отбор допуснал по малко голове от този на Черно море?Кои са "виновниците" това да е факт?Все въпроси,на които даже и да не се интересуваш от футбол,можеш да дадеш адекватен отговор.Не е чак толкова трудно.Просто поглеждаш таблицата за класиране,четеш допуснати голове,виждаш на кой отбор статистиката е най добра и това е.Всичко останало е дребно заяждане.Кой го искали в Генк,кой в Арсенал...няма значение.Важното е тези играчи да са във форма и да помагат за класирането на България.Не говорим какво дава Гаджев на Левски,а какво дава на националния.Същото важи и за тигъра.Ако Мокетчо си беше титуляр и играеше редовно,нямаше въобще да го спомена.Но само слепец може да се опитва да изкара тази защита от мачовете с Малта и Италия класна.Те това са ботушари човече.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 11 сеп 2013 21:05

Der Führer написа:
minchev_1951 написа:Тоя какво правил, оня какво правил в Националния?
Защо никой /поне аз не видях до тук/ не попита този Златински какво прави на терена 14 минути? Само веднъж му чух името. Ако са били два или повече пъти, нека някой ме поправи. На Спас Делев - три пъти му чух името - когато губеше топката или подаваше на малтийците!
Златински, Спас Делев - пълна скръб. С тях двамата в отбора ще се класираме за Световното, ако играехме в една група с Фиджи, Ботсвана и Суринам!

Недей да подценяваш Суринам :) ;)

.............................................................

Тях имах предвид за "Х" като домакини. :?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 сеп 2013 13:49

Готвача написа:Лесно е да кажеш "ботушари",но е трудно да дадеш адекватно мнение.Ако можеш да кажеш някой по добър на тези изброени от мен постове,ще съм доволен да ги дискутираме.Няма проблем за мен,дали са от Левски,дали от ЦСКА,или някой друг отбор.Има ли по сработена защита в България,от тази на Черно море?Има ли отбор допуснал по малко голове от този на Черно море?Кои са "виновниците" това да е факт?Все въпроси,на които даже и да не се интересуваш от футбол,можеш да дадеш адекватен отговор.Не е чак толкова трудно.Просто поглеждаш таблицата за класиране,четеш допуснати голове,виждаш на кой отбор статистиката е най добра и това е.Всичко останало е дребно заяждане.Кой го искали в Генк,кой в Арсенал...няма значение.Важното е тези играчи да са във форма и да помагат за класирането на България.Не говорим какво дава Гаджев на Левски,а какво дава на националния.Същото важи и за тигъра.Ако Мокетчо си беше титуляр и играеше редовно,нямаше въобще да го спомена.Но само слепец може да се опитва да изкара тази защита от мачовете с Малта и Италия класна.Те това са ботушари човече.

Викаш, "морето" сте цъфнали и вързали, само напред да има кой да играе :mrgreen: . По постове: Китанов - може и да стане, не е зле да се пробва. За момента трети избор след Летището и Стоянов. Александров ( предполагам имаш предвид Александър, а не Сашо Циганина :mrgreen: ) - Иван Иванов винаги е бил по-класен от него, а за партньор е най-добре да се пробва Терзиев в мачове като с макетата, например, защото Котев е стар. Георги Илиев става горе-долу, но за мачове с по-дефанзивна тактика. Да не помислиш, че съм тенденциозен, нашето "момче" Гъргоров също не става. Накрая една "еретична" идея - що не натурализирахме Жуниор Мораес като играеше тука, при положение, че нямаме един свестен нападател? И на цвят го докарва :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”