Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 15 авг 2013 09:34

Devian написа:
ntodorov написа:
petkan написа:
k.dimitrov написа:Черноморец оцелява с парите на Домусчиев

Егати и заглавието! Колко ли милиона ни е изсипал Домуса?! Като земат да ги пишат едни такива :shock:

Пресилено заглавие. Съмненията ми, че Черноморец разполага с финансова свобода този сезон се оправдават, но не заради случая
Гошко Терзиев. Иначе е по-добре да не излизаме от ролята си на "бедни и оцеляващи". :P

Треньорите в школата от два месеца без заплати, тока и водата на стадион Черноморец също ги била хванала липсата ,така че излането от тази роля май е само в главите на Събев и Киряков.

За стадиона, има много стари задължения, от време оно. Чистят се постепенно. В школата досега закъснението беше много повече от 4 до 6 месеца.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 20 авг 2013 22:51

Бившият нападател на Черноморец Владимир Стоянов коментира пред "Меридиан мач" ситуацията в клуба, който след 4 натрупани загуби е на предпоследното 13-о място в класирането след 5-ия кръг.

Следя изявите на Черноморец и положението в отбора е наистина тежко. За мен не е нормално да се залага на евтини чужденци, повечето от които нямат качества. Не само Черноморец няма нужда от такива футболисти. Не знам що за политика е това. Тези, които в момента са в отбора, загатват за някакъв потенциал, но не са постоянни. Трябва да им се дава много време, за да свикват с новия клуб, новата държава, новата обстановка, докато се сработят. При това положение е по-добре да се залага на млади момчета от школата. Аз съм работил с някои от тях и познавам добре качествата им. Крум Стоянов, Милчо Ангелов, Станислав Дрянов, Милен Гамаков са много добри и работливи момчета. Мисля, че Херо може да ги развие, ако им дава шанс.

Разбира се, и на тях ще им трябва време, възможно е в началото да не успяват да изпълняват всичко, което се изисква от тях, но по-добре тях да ги чакат, отколкото чужденците. Доколкото знам, тези момчета са добре приети в отбора и от по-старите и опитни футболисти. Истина е, че когато юношите не само на Черноморец, но и на другите отбори, станат на 17-18 или 19 години, не са готови за мъжкия футбол - и психологически, но и физически. Проблемът идва от това, че треньорите не работят правилно в школите. Мъчно ми е и като гледам къде тренират децата на Черноморец. Всичко е занемарено, треньорите в школата, а сигурно и в първия отбор, не взимат заплати с месеци наред, но въпреки това работят.

Не съм в кухнята на клуба и не знам кой е виновен - Пламен Киряков ли, Митко Събев ли. Сигурно е обаче, че вината не е на Димитър Димитров. Аз мисля, че и този път Херо ще успее да се справи и да измъкне отбора от тежката ситуация. За първата седмица не знам дали ще успеят да се класират, но няма шанс да останат в зонатана изпадащите, където са в момента.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 авг 2013 05:29

Ох Владо, Владо, кога стана треньор, че и акъл взе да даваш. Вчера Ричката ми каза, че след последния мач Херо е бил отчаян от играта на определени наши родни футболисти. А и ние сами видяхме класата им. Не цитирам имена, но смятам че всички, гледали мача, ме разбраха. А нима не с евтини чужденци Херо издържа отбора в последните 2 години.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 06 сеп 2013 10:09

Меридиан мач: 8 бона е новият таван на заплатите в Черноморец

Нов таван на заплатите в Черноморец е поста­вен от ръководството на клуба. Играчите не могат да получават повече от 8000 лева на месец. Пре­дишният таван беше в размер на 11000 лева.

Все пак за футболистите остават различни вратички, като допълнителни споразумения за лични бонуси и траншове при подписването на договорите. Това важи най-вече за чуждестранните играчи, които идват в отбора.

Срещу 4000 евро на месец много трудно може да се намери чужденец на сносно ниво, заради това и се налага да бъдат из­ползвани вратички за допълнително заплащане. Като твърдо месечно възнаграждения обаче су­мата не може да бъде повече от 8000 лева. Така за 3 години заплатите в Черноморец са паднали 5 пъти, след като по времето на Красимир Балъков титулярите получаваха средно по 40 000 лева на месец.

На треньора Димитър Димитров са били пред­ложени двама футболисти от Средна Азия. Става въпрос за казахстански халф и узбекистански на­падател. И двамата за последно са ритали във втора дивизия на Русия. В момента са свободни агенти. Херо обаче ще прецени до края на тази седмица дали да ги покани на проби. Той разпо­лага със записи с техни изяви.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 06 сеп 2013 11:13

Ivo-Chernomoretz написа:Меридиан мач: 8 бона е новият таван на заплатите в Черноморец

Нов таван на заплатите в Черноморец е поста­вен от ръководството на клуба. Играчите не могат да получават повече от 8000 лева на месец. Пре­дишният таван беше в размер на 11000 лева.

Все пак за футболистите остават различни вратички, като допълнителни споразумения за лични бонуси и траншове при подписването на договорите. Това важи най-вече за чуждестранните играчи, които идват в отбора.

Срещу 4000 евро на месец много трудно може да се намери чужденец на сносно ниво, заради това и се налага да бъдат из­ползвани вратички за допълнително заплащане. Като твърдо месечно възнаграждения обаче су­мата не може да бъде повече от 8000 лева. Така за 3 години заплатите в Черноморец са паднали 5 пъти, след като по времето на Красимир Балъков титулярите получаваха средно по 40 000 лева на месец.

На треньора Димитър Димитров са били пред­ложени двама футболисти от Средна Азия. Става въпрос за казахстански халф и узбекистански на­падател. И двамата за последно са ритали във втора дивизия на Русия. В момента са свободни агенти. Херо обаче ще прецени до края на тази седмица дали да ги покани на проби. Той разпо­лага със записи с техни изяви.

Както казах ... "Б" група 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 07 сеп 2013 10:17

Петър Атанасов: Не бих играл нито за ЦСКА, нито за Левски

Петър Атанасов е една от младите надежди на българския футбол. Той не крие симпатиите си към Ботев Пловдив, но в момента защитава цветовете на Черноморец Бургас. 22-годишният играч (през ноември ще навърши 23 години) даде интересно интервю пред Futbol-tv, в което категорично заяви, че не би играл нито за ЦСКА, нито за Левски. Атанасов не е фен на столичните грандове, а симпатизира най-много на Барселона. Ето какво каза още той пред нашата медия:

- Каква е обстановката в Черноморец? Отборът в момента се намира на дъното в класирането.
- Въпреки това, обстановката е добра. Футболисти и треньори се разбираме идеално. Желанието ни е да постигаме само победи, за да можем да останем в "А" група!

- Има ли точно поставени цели от ръководството на отбора?
- Естествено, че има! Предстоят ни мачове за Купата на България и нашата цел е точно този трофей. Мисля, че имаме реален шанс за него.

- Как ще коментираш представянето на бившия ти тим - Ботев Пловдив в турнира Лига Европа?
- Ботев Пловдив е един доста силен отбор, дори бих казал, че е един от най-добрите тимове в България. Мисля, че и в Лига Европа го доказаха.

- На Черноморец предстои мач срещу сензацията Любимец, при това сте гости, какви са очакванията ти за тази среща?
- Очакванията ми са да спечелим този мач и да трупаме точки.

- Кой е по-добрият треньор - Станимир Стоилов или Димитър Димитров-Херо?
- Труден въпрос. Работил съм и с двамата и смея да твърдя, че са страхотни треньори. Всеки си има различен стил, но и двамата целят да подготвят добре отбора си.

- Скоро ще гледаме и дербито на Пловдив, каква е твоята прогноза за този мач?
- Не обичам да давам прогнози. Вашият сайт е добър в тези неща. Моето мнение е, че Ботев ще победи, може би с 2:0. Вероятно и двата гола ще са на Тошко (б.а. Тодор Неделев).

- Млад футболист си и няма как да не те попитам - ЦСКА или Левски? За кой от двата гранда би играл?
- Труден въпрос... Аз съм от Ботев Пловдив и по скоро не бих играл за нито един от двата столични гранда.

- Какво ти е мнението за шампиона на страната Лудогорец?
- Лудогорец е доста силен отбор, който се представя на добро ниво в "А" група. Ще ги видим как ще играят в групите на Лига Европа.

- Извън България на кои тимове симпатизираш?
- Барселона, иска ли питане.

- Има ли футболист, чийто стил на игра ти допада?
- Това трябва да е Лео Меси. Страхотен е и ще се радвам да се доближа до неговия стил на игра.

- Ще успее ли националният ни тим да се класира на световно първенство?
- Показахме, че сме отбор, който не бива да бъде подценяван. Другите отбори подхождат сериозно срещу нас. Моето мнение е, че имаме реални шансове да се класираме.

- Ако те поканят би ли играл за България?
- Да!

- Какво ще пожелаеш на всички фенове на Черноморец?
- Да бъдат живи и здрави и все така да ни подкрепят, а ние ще се постараем да имат много поводи за радост.

Снимка: Facebook Сини Акули

ВИКТОР МУХАРСКИ

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 10 сеп 2013 13:27

Траян Дянков става треньор

Бившият футболист на "Спартак" и "Черноморец" Траян Дянков ще стане треньор, съобщи за "Народно дело" самият той. "Тази есен ще запиша курс "В" и ако е рекъл Господ, до 5-6 години ще взема лиценз Про. Зная, че за треньорите в България е много трудно и за мен това ще е ново предизвикателство във футбола", каза Трико.
Разбра се още, че той е поканен от екссъотборника си Марин Петров да премине в "Черноморец" (Балчик). Ако Дянков, каже "да", ще дебютира в неделното домакинство със "Суворово" и ще идва само за мачовете на тима. Балчиклии тръгнаха зле през новия сезон в Североизточна "В" група и след четири загуби в първите четири срещи заемат предпоследното място в класирането.

"Имаме нужда от стойностни попълнения и дано Траян дойде, защото много ще ни помогне с класата и опита си", заяви за "Народно дело" Марин.

Както е известно, 37-годишният Дянков е без отбор, след като напусна "акулите". През юли той тренираше със "Светкавица" и се бе разбрал за договор, но впоследствие Търговище се отказа от участие в "Б" група.

Потърсен за коментар, Дянков бе лаконичен: "Поканата от Балчик е факт и до дни ще стане ясно дали ще я приема."

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 11 сеп 2013 14:17

Шумен пак се врътна

Отборът на Шумен 2010 все пак ще участва в турнира за Купата на България, твърди футбол24.

Новината бе потвърдена и от президентът на клуба Георги Георгиев. Първоначално шуменци отказаха да участват в надпреварата под предтекст, че евентуална загуба би се отразила зле в психическо отношение на играчите.

В крайна сметка обаче самите играчи са изразили желание да премерят сили срещу елитния Черноморец. Първият двубой е следващата сряда от 17:00 часа на стадион "Панайот Волов" в Шумен.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 11 сеп 2013 15:12

Ivo-Chernomoretz написа:Шумен пак се врътна

Отборът на Шумен 2010 все пак ще участва в турнира за Купата на България, твърди футбол24.

Новината бе потвърдена и от президентът на клуба Георги Георгиев. Първоначално шуменци отказаха да участват в надпреварата под предтекст, че евентуална загуба би се отразила зле в психическо отношение на играчите.

В крайна сметка обаче самите играчи са изразили желание да премерят сили срещу елитния Черноморец. Първият двубой е следващата сряда от 17:00 часа на стадион "Панайот Волов" в Шумен.

Що да се е врътнал - ако бяха отказали , после 2 или 3 години нямаха да имат право да участват в турнира за купата ...
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 16 сеп 2013 08:07

Двама играчи от Франция на проби в Черноморец от днес

Прокуристът на Черноморец Пламен Киряков разкри, че днес към тима ще се присъединят двама играчи от Франция. "Продължаваме да търсим нови състезатели на определени постове. Още утре (б.а. - днес) към отбора ще се присъединят двама играчи от Франция, но на този етап не мога да разкрия повече подробности. Те ще се на проби. Надяваме се, че през зимата ще успеем да доокомплектоваме състава" каза пред "Тема Спорт" Киряков.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=447588

Върни се в “Черноморец”