Имаме ли шанс за Бараж

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Имаме ли шанс за Бараж

Мнениеот Балкански Орел » 11 сеп 2013 13:20

smoothc написа:
А ти знаеш ли умнико че не си прав ? Грешката беше изцяло на Манолев и Минев, Манолев не го подсигури, а Минев се остави да го развинтят.Италянеца центрира от границата на наказателното поле !!!

Га Манолев и Минев ни спасяваха задниците не ревахте,а?
Братя Миневи пък са най-всеотдайните защитници,играят винаги с мотивация и отговорност,а ти си тръгнал да ги критикуваш ;)

ИТАЛИАНЕЦА ;)

Чакай малко сега, ти сам си противоречиш, аз ти казвам на кого е грешката.Виж ми коментарите за националите и тогава говори дали съм ревал.Не рева казвам на кого всъщност беше грешката, нещо съвсем различно от "реване".И това си е мое мнение.Аз също харесвам Миневи и Манолката, даже много повече от Михайлов.Градивна критика както се казва.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 11 сеп 2013 13:21

minyoro написа:Унгария са с 11 точки, обаче имат гостуване на Холандия и мач срещу шестия в класирането, т.е. най - вероятно остават с 11. В тази група обаче след Унгария са Турция и Румъния, които най - вероятно ще съберат по 13 точки, така че само две победи ни запазват шансовете.

В тази група изглежда абсолютно невъзможно Румъния да бъде изместена от второто място. Унгария не ги мислете въобще.

grossman
Контакти:

Мнениеот grossman » 11 сеп 2013 13:23

Стига вече. Къде почнахте с тези сметки. Сметките ще ги правим преди последния мач. В 7 от 9-те групи има шанс последният отбор да се смени, пак в 7 от тях втория отбор да стане първи, т.е. отборът който е първи сега да е втори след 10-те мача, а в 6 от групите отборът, който в момента е 2-ри да завърши на 3-то или по-долно място. Така, че и най-големите програмисти, не биха могли да изчислят с 50% вероятност, кой би бил "последният втори". Почти съм сигурен, че и при 4 точки се класираме за баража, защото все ще стане някаква въртележка в другите 8 групи. От друга страна на Дания им е почти невъзможно - трябва задължително да победят Италия за да имат 12 т.При равен остават с 10т!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 11 сеп 2013 13:35

brat domingo написа:
minyoro написа:Унгария са с 11 точки, обаче имат гостуване на Холандия и мач срещу шестия в класирането, т.е. най - вероятно остават с 11. В тази група обаче след Унгария са Турция и Румъния, които най - вероятно ще съберат по 13 точки, така че само две победи ни запазват шансовете.

В тази група изглежда абсолютно невъзможно Румъния да бъде изместена от второто място. Унгария не ги мислете въобще.

Но Румъния има 10точки и мач с Естония като домакин, която победи с 2:0 като гост. И за мен изглежда най-реално, ако бием в двата мача да спорим с Румъния за бараж. Няма да е лошо да помислим заедно с победите да увеличим и головата разлика в тези два мача.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 11 сеп 2013 13:35

stoyankd написа: Няма да е лошо да помислим заедно с победите да увеличим и головата разлика в тези два мача.

Ти наистина ли си мислиш, че ще бием Армения и Чехия и то с разлика? Ние едва бихме Малта...

ofk pirin
Контакти:

Мнениеот ofk pirin » 11 сеп 2013 13:45

Keine Lust написа:
ofk pirin написа:
stn написа:Чехите са вън от играта след снощната загуба и няма как да се класират за баражите. Остава да победим в следващите два мача и да се надяваме, че Холандия ще направят поне равен с Унгария.

Това как го реши да не би фифа да са ги извадили от клалификацията
С 2 победи стават с 15 т, България с равен и загуба 14 т Дания с победа и загуба 15т но Чехия ще е с по добър баланс от тях и ето ти Чехите 2 в крайното подреждане

E така нямат. Като завършат втори с 15т и им се махнат 6т от Малта и са бетон 9ти с 9т в класирането между вторите отбори ;)

Ама приятел ти не четеш виж по-горе какво съм написъл, 2 в крайното подреждане на групата никъде нищо не съм споменавал за бараж

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 11 сеп 2013 13:47

Шанса за бараж го пропиляхме още в мачовете срещу Дания и Чехия.Дори да вземем двата мача,в което дълбоко се съмнявам с оглед на играта ни снощи,пак шанса е минимален.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 11 сеп 2013 13:51

Имаме, разбира се. И врачка не може да познае точно всички мачове във всички групи до края. Бием Армения и Чехия, и се радваме на това, което е постигнал отбора ни :!:

Udoji90 написа:И също така бих добавил, че пропускането на бараж не трябва да се приема като трагедия. Българските фенове понякога имат много къса памет - забравят колко зле е бил отборът в последните квалификации и при подобряване на играта веднага поставят максимално високи цели като класиране за СП (един "разбирач" след мача с Италия даже написа "Пенев вън!" в поне 2 теми - недоумявам как може след 1 загуба в 8 квалификационни мача, и то с 1 гол разлика от европейския вицешампион на негов терен, някой да пише подобни коментари :x ). А всъщност никой не е поставял пред отбора задължителното класиране за СП като приоритет. Сега задачата беше просто да се отлепи "ютията" и това се случи. Ако не стане сега, то за ЕП 2016, където се класират вече 24 отбора, шансовете ще са по-добри, защото отборът видимо се засили, а и вероятно ще се вдигнем с 1 урна.

Точно така. Ако завършим само със загубата от Италия, ще е повод за гордост. Ако завършим 2-ри в групата, пак ще е повод за гордост. При всички положения се представяме много по-добре, отколкото в последния цикъл, така че вървим напред и нагоре :!: 8-)
Изображение Изображение

ofk pirin
Контакти:

Мнениеот ofk pirin » 11 сеп 2013 13:55

ivan56 написа:
ofk pirin написа:
stn написа:Чехите са вън от играта след снощната загуба и няма как да се класират за баражите. Остава да победим в следващите два мача и да се надяваме, че Холандия ще направят поне равен с Унгария.

Това как го реши да не би фифа да са ги извадили от клалификацията
С 2 победи стават с 15 т, България с равен и загуба 14 т Дания с победа и загуба 15т но Чехия ще е с по добър баланс от тях и ето ти Чехите 2 в крайното подреждане

И така да стане пак са извън играта за баражите стават втори с 9 точки.

По неже не съм специалист или математик но искам да ми обясниш ако можеш какво ще се случи примерно ако Албания заеме 2 място в група Е което не е фантастика а като нас само 2 победи да не давам други примери

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 11 сеп 2013 13:57

Ако вземем две победи, аз съм не 100, а 1000% сигурен, че ще се класираме. Вижте Унгария - имат 11 точки и само един мач до края, при това срещу Холандия. Даже и да направят равен, пак не им стига - трябва да бият холандците ако искат да се класират, а това трудно ще стане. В групата с Австрия и Швеция нещата също изглеждат добре за нас - само трябва да направят равенство в мача помежду им, а това е силно вероятно, с оглед на моментното им състояние. Въпросът е, че трудно ще вземем две победи...

Върни се в “Национален отбор”