Какво прави Спас Делев в Националния отбор?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

milanov69
Контакти:

Re: Какво прави Спас Делев в Националния отбор?!

Мнениеот milanov69 » 11 сеп 2013 09:27

Спас Делев, Бодуров, Гъргоров, Рангелов са братчеди на Любо Пенев !!! Иначе не виждам друга причина да са в националния !

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 11 сеп 2013 09:37

Бай Ганьо вечно недоволен , все мрънка , все се оплаква и той разбирал най-много от футбол !!! Много бързо забравихте , как ни биеха като тъпани разни анонимници !!!
Любо вдигна отбора на крака играем добър футбол , имаме шанс за бараж /някой едва ли си е мечтал това преди квалификациите / , така че трябва да му се доверим напълно за неговите решения !!!
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 11 сеп 2013 09:42

warhead написа:
liliputchica написа:
Drunken_Master написа:A малката пластмаса кфо прави там ? Дървото Гаджев ? Миневи ?
Кво му има на Спас,я кажете кой да бъде пуснат ? Я да каже фенчето на Дунав Русе,той много ги разбира...

Няма да получим отговор и на тези въпроси.Не вика Терзиев,Платини би свършил чудесна работа,Маркиньос също,Г. Илиев..Малката пластмаса снощи извади едно положение,но като цяло много страхливо игра,Гаджев беше на малко по-добро ниво от предният мач,но пък срещу кого.Нашият отбор е единственият в който топката се изнася от защитниците с дълъг пас,тип плажна топка към нападателите,халфовете са за боя само.На мен не ми допада такъв футбол,незная на останалите дали харесва.А бе ще си взема псувните с това мнение,но така виждам аз нещата

Критикувате човек,който ни изкара от блатото!Нима забравихте къде беше национала при Мъри и Матеус????Бяхме на предпоследно място и играехме правилно!Имаше 0 човека на мачовете в БГ!!!След 3 мач имахме 0% шанс за класиране!Няма хора с такава къса памет!Любо има да избира футболисти от едно от най-слабите първенства в света....а ние искаме да бием 2-те в света.......то няма логика!Отделно от това искаме и да се класираме да играем с най-добрите в света в Бразилия и сме на крачка от това....Противниковите футболисти не били добри....нашите какви са мега таланти ...в чалгата!Хора радвайте се на национала и гледайте по позитивно,защото напук на всичко сме в играта 2 мача преди края!Държави като Дания Чехия биха дали мило и драго да са на наше място и......... Любо да ги тренира......а не някой от вас да им дава съвети кой да играе,жалки сте!

П.С.Терзиев до колкото знам е контузен и пропуска сезона за Лудогорец отделно от това няма игран мач официален още ,а Платини е тотално разочарование там и искат да го махат ,Маркиньос играе в отбора на предпоследно място в "А"група,ама ти пиши тъпотии няма проблем!

Предполагам снощи си гледал Армения-Дания,после и нашите..Е, Арменците стоят много по-добре от нашите,изнасянето на топката,движението им по терена със и без топка е много,много по-добро.Имаха страхотни комбинации на висока скорост.Аз разбирам много добре с какъв материал е принуден да работи Любо и това което постигна до тук е голям успех за някои ,но за мен е връщане на нивото от смяната на поколенията след дрийм тима от щатите.Не виждам подобрение в основни компоненти на играта с изключение на по-хладнокръвната игра в защита (няма го паническото чистене при натиск на противника).При тази крещяща нужда от разиграващ халф,във втори пореден мач да залага на очевидно слабият и страхлив Гаджев :roll: .Оценям високо работата на Пенев, но не мога да си затварям очите пред факта,че изпълнителите са слаби.Дори и да се класираме,надявам се на което,трябва да започне подмяна на тези изпълнители-Миневите,Гаджев..няма много опции за бегове,за халфове.Вутов от Левски за много хора е зелен,за мен не е .Ако се класираме на бараж,ще гоним класиране с опитни играчи,но дали в Бразилия,дали в следващите квалификации,трябва подмяна.
[offtopic]нямам[/offtopic]

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 11 сеп 2013 09:55

SobieskiVanilla написа:И аз като цесекар се чудя Спас какво дири в националния. Чудя се и за Бадема, и за Гаджев, и за поне единия Минев. И не мога да си отговоря...
П.П. Не го казвам, за да се заяждам на тема сини-червени-всякакви, наистина ми е чудно...

Какво им е на Миневците, не че са юноши на Левски, но в момента в България няма по-бързи и опитни бекове от тях, става въпрос за българи. А иначе Делев сбърка всичко което можеше да се сбърка....Гаджев пък прави само силни мачове за националния отбор, не знам защо го мразите така, но е обяснимо донякъде, момчето има голове от 30-40 метра повече от колкото вашия отбор от тая дистанция за последните 20 години. Аз пък се питам какво правят Иван Иванов и Бодуров. И двамата ги развинтиха малтийците, а тоя Иванов за пореден път снощи даде успореден пас на другият защитиник и топката беше пресечена, с Италия я върна на вратаря при положение че идва човек в него, това са забранени неща във футбола и се вижда че няма техника и скорост. Бодуров също е бавен. Златински пък изобщо не трябва да е в националния.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 11 сеп 2013 09:56

liliputchica написа:
warhead написа:
liliputchica написа:
Drunken_Master написа:A малката пластмаса кфо прави там ? Дървото Гаджев ? Миневи ?
Кво му има на Спас,я кажете кой да бъде пуснат ? Я да каже фенчето на Дунав Русе,той много ги разбира...

Няма да получим отговор и на тези въпроси.Не вика Терзиев,Платини би свършил чудесна работа,Маркиньос също,Г. Илиев..Малката пластмаса снощи извади едно положение,но като цяло много страхливо игра,Гаджев беше на малко по-добро ниво от предният мач,но пък срещу кого.Нашият отбор е единственият в който топката се изнася от защитниците с дълъг пас,тип плажна топка към нападателите,халфовете са за боя само.На мен не ми допада такъв футбол,незная на останалите дали харесва.А бе ще си взема псувните с това мнение,но така виждам аз нещата

Критикувате човек,който ни изкара от блатото!Нима забравихте къде беше национала при Мъри и Матеус????Бяхме на предпоследно място и играехме правилно!Имаше 0 човека на мачовете в БГ!!!След 3 мач имахме 0% шанс за класиране!Няма хора с такава къса памет!Любо има да избира футболисти от едно от най-слабите първенства в света....а ние искаме да бием 2-те в света.......то няма логика!Отделно от това искаме и да се класираме да играем с най-добрите в света в Бразилия и сме на крачка от това....Противниковите футболисти не били добри....нашите какви са мега таланти ...в чалгата!Хора радвайте се на национала и гледайте по позитивно,защото напук на всичко сме в играта 2 мача преди края!Държави като Дания Чехия биха дали мило и драго да са на наше място и......... Любо да ги тренира......а не някой от вас да им дава съвети кой да играе,жалки сте!

П.С.Терзиев до колкото знам е контузен и пропуска сезона за Лудогорец отделно от това няма игран мач официален още ,а Платини е тотално разочарование там и искат да го махат ,Маркиньос играе в отбора на предпоследно място в "А"група,ама ти пиши тъпотии няма проблем!

Предполагам снощи си гледал Армения-Дания,после и нашите..Е, Арменците стоят много по-добре от нашите,изнасянето на топката,движението им по терена със и без топка е много,много по-добро.Имаха страхотни комбинации на висока скорост.Аз разбирам много добре с какъв материал е принуден да работи Любо и това което постигна до тук е голям успех за някои ,но за мен е връщане на нивото от смяната на поколенията след дрийм тима от щатите.Не виждам подобрение в основни компоненти на играта с изключение на по-хладнокръвната игра в защита (няма го паническото чистене при натиск на противника).При тази крещяща нужда от разиграващ халф,във втори пореден мач да залага на очевидно слабият и страхлив Гаджев :roll: .Оценям високо работата на Пенев, но не мога да си затварям очите пред факта,че изпълнителите са слаби.Дори и да се класираме,надявам се на което,трябва да започне подмяна на тези изпълнители-Миневите,Гаджев..няма много опции за бегове,за халфове.Вутов от Левски за много хора е зелен,за мен не е .Ако се класираме на бараж,ще гоним класиране с опитни играчи,но дали в Бразилия,дали в следващите квалификации,трябва подмяна.

подай си документите за селекционер ....ти си човека!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

П.С. : Вутов :o :o :mrgreen: :o :o ще ги скъсаш! Тоя в Левски няма цял мач!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 11 сеп 2013 10:17

Глупости...
Сигурно Делев ви беше виновен, когато играчът на Малта се разходи през 4-5 човека защита и дефанзивни халфове и вкара гол. ;)
Ако само един играч, който влиза от време на време като резерва е проблемът на националния, то ние сме напълно готови за световно. 8-)
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
miro_tr
Контакти:

Мнениеот miro_tr » 11 сеп 2013 10:28

Както каза Пената едно време за Киселичков-тревата го гъделичка и той се смее...това прави

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 11 сеп 2013 10:34

Highlander написа:Единственият човек, който може да ти отговори на тоя въпрос е Любо Пенев? Макар, че не съм сигурен дали ще може да ти даде логичен отговор.

или Лъчо Танев.... ;)

Върни се в “Футбол - България”