CTAHKO написа:Никой не може да предположи, че всъщност той е футболист
Както писах - Шпионин в тила на врагЪ.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
CTAHKO написа:Никой не може да предположи, че всъщност той е футболист
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:A малката пластмаса кфо прави там ? Дървото Гаджев ? Миневи ?
Кво му има на Спас,я кажете кой да бъде пуснат ? Я да каже фенчето на Дунав Русе,той много ги разбира...
liliputchica написа:Drunken_Master написа:A малката пластмаса кфо прави там ? Дървото Гаджев ? Миневи ?
Кво му има на Спас,я кажете кой да бъде пуснат ? Я да каже фенчето на Дунав Русе,той много ги разбира...
Няма да получим отговор и на тези въпроси.Не вика Терзиев,Платини би свършил чудесна работа,Маркиньос също,Г. Илиев..Малката пластмаса снощи извади едно положение,но като цяло много страхливо игра,Гаджев беше на малко по-добро ниво от предният мач,но пък срещу кого.Нашият отбор е единственият в който топката се изнася от защитниците с дълъг пас,тип плажна топка към нападателите,халфовете са за боя само.На мен не ми допада такъв футбол,незная на останалите дали харесва.А бе ще си взема псувните с това мнение,но така виждам аз нещата
Ръководството на ЦСКА е било втрещено от ниската заплата, която Делев е поискал от клуба. Въпреки исканите от него 1000 евро на месец, от ЦСКА са му предложили с 500 евро отгоре. За капак, вместо скъп апартамент в центъра на София Делев е пожелал да се настани в някое от бунгалата на Панчарево.
Der Führer написа:Класиране на вторите отбори към момента :
Босна или Гърция - 16
Франция - 14
Исландия - 13
Украйна - 12
Португалия - 11
Унгария - 11
Швеция - 11
Хърватска - 11
България - 7
извадени са точките срещу последния отбор в групите
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,