ШЕ ГИ ШМАТКАМЕ!!!
Сега, трудно е да се разтълкува това послание и да се разбере точния смисъл, но както и да го въртим,не вещае нищо добро за вас...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ШЕ ГИ ШМАТКАМЕ!!!
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Ванко_Ултраса написа:El Chapo написа:Ванко_Ултраса написа:На всяка цена трябва да се справим с крилата им и на двата фланга.
Ъъъъ....не искам да ти секвам ентусиазма, ама ако отдясно играе Тошко,а от ляво-Вандер....как точно ше стане тая работа със справянето?
Вандер ще е на пейката! Крилата ви са Кортзорг и Белоземския, а нападателите ви са Анисе забит отпред и Мацо зад него.
Мъри и страхливец и няма да подходи толкова офанзивно срещу нас...не можете да играете със 100 нападателя отпред.
Има си начини да ги спрем - първия път белоземския ще го ритне Данчо, втория път ще е Тунчев и ако и тогава не почне да ръкомаха за смяна ще го настъпи Ндайе с бутонките при борба за някоя висока топка и Белоземския е аут, щото му предстои трансфер.![]()
Е видя ли, че има начин, а ти си мислише, че няма.![]()
Като не можем да ги спрем, ще паднем, какво толкова?!
При нас няма да настъпят масови самоубийства ако загубим, каквито ще настъпят при вас в случай, че паднете.
El Chapo написа:Начи пичове, не искам да ви секвам ентусиазма, но позволете ми да цитирам Бог Вандер:ШЕ ГИ ШМАТКАМЕ!!!
Сега, трудно е да се разтълкува това послание и да се разбере точния смисъл..![]()
Модератор ЛокоПД написа:С какъвто се събереш...нали знаеш...
El Chapo написа:Модератор ЛокоПД написа:С какъвто се събереш...нали знаеш...
Братле,вашите национали дали ше могат да се възстановят за дербито?
Имате ли притеснения в тая насока?
Гагарин Обича Локо написа:Майна, къде беше ти, когато бяхте ос8м души + неграмотните на дербито ви в София с Левски ?
Много сте ни интересни едни такива, вчерашни фенове, които не са гледали футбол до преди 2 години дори!
El Chapo написа:Гагарин Обича Локо написа:Майна, къде беше ти, когато бяхте ос8м души + неграмотните на дербито ви в София с Левски ?
Много сте ни интересни едни такива, вчерашни фенове, които не са гледали футбол до преди 2 години дори!
Пич, не знам дали забеляза,но аз не се обърнах към теб...
Обичайна практика ми е да оставям събеседниците си да изтрезнеят преди да си говоря с тех....дерзай с други думи....
El Chapo написа:Гагарин Обича Локо написа:Що така полвинчато отговаряш, бе Ел Команданте ?
Виж това е лесно: отговарям ти накратко и по същина,защото ако се разпростра върху цялата ти мизерия с примери,снимков материал и силни сравнения,метафори и други похвати, демек,да ти го обясня по-просто-ако те набутам там където ти е мястото-обратно в гъза на кучката,откъдето си излязъл,некой малоумен мод,неразбиращ същината на спора ше ме банне ПАК, което не че ше ми накриви особено четвъртметровия кур, но ше ме лиши от възмжността да чета псведоинтелектуалните напъни на плазмодии като тебе и искрено да се радвам че не съм в групата "крайно-умствено-нуждаещи се", чиито отличник си ти,моето момиче....
Са разбра ли или да повтора?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта