Какво прави Спас Делев в Националния отбор?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
daks0on
Контакти:

Re: Какво прави Спас Делев в Националния отбор?!

Мнениеот daks0on » 10 сеп 2013 23:34

Много се чудите разбирачи ;) то толкова класни футболисти имаме ,че и да се чудим кой да извикаме......ами Гошко Миланов за кво е в национала пълна боза нали ??? дай да нареждаме всичките си футболисти....като станете трениори тогава може да викате когото искате в вашия отбор :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 сеп 2013 23:45

И аз това се чудя, какво прави :? Колкото пъти пипна топката днес, толкова я сбърка. Май имаше само една спряна атака на Малта и това беше.

П.С. Бодуров също беше доста слаб.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
greenday
Контакти:

Мнениеот greenday » 10 сеп 2013 23:48

Делев не съм го гледал в Испания,но тук е отчайващ :!: А гаджев играе много повече от това в Левски.
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 сеп 2013 23:50

greenday написа:Делев не съм го гледал в Испания,но тук е отчайващ :!: А гаджев играе много повече от това в Левски.

Колко си прав :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 10 сеп 2013 23:50

Делев да беше проблема ... да ходят да запалят една свещ , че днес малтийците ги развинтиха . И да не забравят да почерпят съдията , че не даде чиста дузпа за Малта .
По темата - Делев няма място в националния отбор . Същото се отнася и за Гъргоров . Гаждев и Михайлов не са за титуляри .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 10 сеп 2013 23:52

Спас Делев е едно просто момче от едно диво село! Няма капка мозък в празната си глава, а за футбола на ниво от Б група нагоре си трябва някой друг грам! Ама Спас няма и толкова. Че той нямаше нито едно правилно отиграване! Все си мисля, че Пенев ги вижда тези неща и на тъпото от Ключ това му беше последната повиквателна за следващите няколко години. Освен ако не го извикат за някоя безмисленна контрола напр. с Бангладеш!

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 11 сеп 2013 00:00

Играе който е в най-добра форма,Спас не проведе подготовка с ЦСКА, за два мача има нула гола,а за националният отбор трябва той да си плаща за да играе....или Жейнов..Никога не съм харесвал брак м/у македонка и бургазлия,а ето че е факт :evil:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 11 сеп 2013 00:03

Съвсем между другото - България май вече е на последно място от вторите отбори . ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 11 сеп 2013 00:04

daks0on написа:Много се чудите разбирачи ;) то толкова класни футболисти имаме ,че и да се чудим кой да извикаме......ами Гошко Миланов за кво е в национала пълна боза нали ??? дай да нареждаме всичките си футболисти....като станете трениори тогава може да викате когото искате в вашия отбор :)

А да кажеш защо Делев има място в националния :shock: а не да ми плянтевиш приказки от 1000 и 1 нощ! Все Любо Пенев си знаел-дай сега да нямаме мнение, така ли???

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 сеп 2013 00:06

Тия ми скъсиха живота поне с 5 години. Ако щете вярвате, ама исках да ни вкарат за 2-2 и да се приключи- много сме далеч все още за Световно. :cry: Та тея т.нар. сервитьори играеха като Барса срещу нас, а ние не можехме да ходим последните 25 минути и повече. Не знам за вас, но мен ме хвана срам, въпреки че сега сме на такъв етап, че трите точки са най-важни, за да съхраним шансовете си за бараж. Грозна игра наистина, но подплатена с три точици, които ни отдалечиха от Чехия и Армения. :)

Остана супераутсайдерът за мнозина - Дания. ;)

Не беше само Спас слаб, много се разкарваха по терена в определени моменти, в това число и Тошко Неделев. Но така ще е като се подиграваме на съперника с петички и не го довършим още в самото начало с втори или трети гол. :(

Поздравления за Италия и Чехия за феърплея, който показаха! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - България”