До Томислав Русев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Kalofereca
- Контакти:
Re: До Томислав Русев
Здравейте.Исках да ви попитам дали бихте се съгласили да съдействате за организиране на спортни събития или събития с цел благотворителност пак свързано със спорт в град Калофер.Спорта липсва най-много в града ни дори няма футболен отбор или нещо подобно а искам да живне малко.Все пак е града на Христо Ботев,град с доста изтория също и днес примерно не би имало футболния отбор Ботев.Град със слабо финансово положение е,но ако се съберете повече спортни хора вярвам чудеса може да направите само желание да има.Ако може в Спортно Шоу Гонг го коментирайте с няколко думи поне дали имате такава възможност.Вярвам ще прочете какво съм ви написал.Благодаря ви за вниманието!!!
Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!!!
Приятелю, какво става с теб? Успя ли да посетиш двубой на любимия ЦСКА?
- Kalofereca
- Контакти:
MuFc1878 написа:Приятелю, какво става с теб? Успя ли да посетиш двубой на любимия ЦСКА?
Не като се пооправя един ден дори да отнеме повече години,но мечтата остава или знам ли двубоя може да дойде при мен всичко е възможно,но зависи.
Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!!!
- DrAvalanche
- Контакти:
Г-н Русев, вчера по обратния път от Ловеч пуснахме Дарик радио и с изненада установихме, че явно с Вас сме гледали друг мач. Многото финикийски знаци от една телевизия свързана с един отбор май са моделирали някои от възприятията Ви. Преди 2 седмици при едно друго нулево равенство на същия стадион редяхте дитирамби за страхотен футбол. А по наша скромна оценка, вчера положенията и оспорваните моменти бяха не по-малко, а освен това видяхме и два гола. И защо Ви е страх да кажете, че съдията ощети Левски с решението си във 2 минута? Притесняването се от мъмрене в телевизията?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

-
- Контакти:
Искам да попитам, защо да няма постоянна тема за мнения и препоръки към радиопредаването "Спортно Шоу "Гонг"? Дотук всички теми надолу са само за сайта гонг.бг предимно. Томислав Русев искаше да напишем благодарност към екипа на радиопредаването - ама къде да го напишем, като няма секция за него? Пък и някое предложение да направим, някое мнение да изразим...
Встрани от това, много хубаво предаване правите. Имам една молба - ако може да увеличите броя на коментарните студия и коментарните статии в стайта. Един мач, ако го коментира някой, каквото и да каже, си е сухо предадена информация. Както и ако прочете някой мача как е минал. Всеки слушател и читател се интересува най-вече от гледната точка на тези, които има за "гурута" в спортната журналистика, да разбере дали е прав в своите си мисли покрай този или онзи мач. Ще ви дам и един пример - дори когато отидем на мач, не отиваме само да се цъклим на ситуациите и да люпим семки, а и да обсъдим с другарчето по седалка кой бил и кой не бил пуснат, какво било предния мач, какво се очаква да е този, тази ситуация и сляп съдия щял да я свири и т.н. и т.н.
Дори и да има несъгласие с нечие мнение, дори и да подлагат вас и колегите ви на критика за мненията, все пак да не забравяме, че дебата е в основата на журналистиката от време оно и няма как да доведе до лош резултат - ако и да слагат етикети кой бил "син" или "червен" журналист. Дайте на хората това което искат да чуят за да ви обичат или мразят - няма да сгрешите, само ще вдигнете аудиторията си.
Поздрави и успех!
Встрани от това, много хубаво предаване правите. Имам една молба - ако може да увеличите броя на коментарните студия и коментарните статии в стайта. Един мач, ако го коментира някой, каквото и да каже, си е сухо предадена информация. Както и ако прочете някой мача как е минал. Всеки слушател и читател се интересува най-вече от гледната точка на тези, които има за "гурута" в спортната журналистика, да разбере дали е прав в своите си мисли покрай този или онзи мач. Ще ви дам и един пример - дори когато отидем на мач, не отиваме само да се цъклим на ситуациите и да люпим семки, а и да обсъдим с другарчето по седалка кой бил и кой не бил пуснат, какво било предния мач, какво се очаква да е този, тази ситуация и сляп съдия щял да я свири и т.н. и т.н.
Дори и да има несъгласие с нечие мнение, дори и да подлагат вас и колегите ви на критика за мненията, все пак да не забравяме, че дебата е в основата на журналистиката от време оно и няма как да доведе до лош резултат - ако и да слагат етикети кой бил "син" или "червен" журналист. Дайте на хората това което искат да чуят за да ви обичат или мразят - няма да сгрешите, само ще вдигнете аудиторията си.
Поздрави и успех!
Съмнявам се, че Томислав Русев чете тук, но няма как по друг начин да му кажа какво мисля за предаването им в ТВ7. Чудесна идея, формат и участници, НО начина по който се говори "един върху друг" отблъсква зрителите! Няма ли режисьори и сценаристи в тази ТВ? В голяма част от времето на шоуто не се разбира кой какво казва. Същия проблем има и в радиото, когато 2,3 или 4 се "надприказват" пред микрофона! Не сте ли ходили на детска градина, на училище или в семействата ви така ли се говори? Засрамете се, бе! Като цигани в махалата се държите!
Лично аз съм си забранил да гледам и слушам предавания в които се говори без ред и без да се изслуша мнението на участниците. Просто веднага превключвам, защото смятам за ненормално липсата на уважение от водещите към зрителите. И последно: ако може Томислав Русев да не яде, докато чете футболните новини, както и да не се излагат с жена му с глуповати семейни "сценки" в ефир?! Благодаря!
Лично аз съм си забранил да гледам и слушам предавания в които се говори без ред и без да се изслуша мнението на участниците. Просто веднага превключвам, защото смятам за ненормално липсата на уважение от водещите към зрителите. И последно: ако може Томислав Русев да не яде, докато чете футболните новини, както и да не се излагат с жена му с глуповати семейни "сценки" в ефир?! Благодаря!
-
- Контакти:
Веселинов написа:Съмнявам се, че Томислав Русев чете тук, но няма как по друг начин да му кажа какво мисля за предаването им в ТВ7. Чудесна идея, формат и участници, НО начина по който се говори "един върху друг" отблъсква зрителите! Няма ли режисьори и сценаристи в тази ТВ? В голяма част от времето на шоуто не се разбира кой какво казва. Същия проблем има и в радиото, когато 2,3 или 4 се "надприказват" пред микрофона! Не сте ли ходили на детска градина, на училище или в семействата ви така ли се говори? Засрамете се, бе! Като цигани в махалата се държите!
Подкрепям написаното.И нещо ми се иска да допълня.Снощи с Ники се надпреварваха да се превъзнасят по Стилян.Но
почти всички помним техните тиради когато Стилян отказа да говори пред българските журналисти.Поне сега му дължат
извинение за думите изречени по негов адрес.Въобще не са му на нивото на това момче.
Няма ли веднъж поне да поставите под въпрос титулярното място на Ники Михайлов в националния отбор. Нали сте журналисти и трябва да задавате въпроси. Питайте Любо Пенев, колко още тъпи гола трябва да пуснем от центрирания на половин метър пред голлинията и малък перуканчо да седи и да гледа отблизо.Като срещу Дания и последния мач срещу Италия 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Едно време пред банята точно така са се надприказвали, мрънкачи. Бедна ви е фантазията какви люти словесни спорове са се водели. А и не само словесни.
Та предаването явно е препратка към тези култови времена, нормално е и атмосферата да наподобява тогавашната.

Та предаването явно е препратка към тези култови времена, нормално е и атмосферата да наподобява тогавашната.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Здарвейте!
Искам да попитам защо, новините свързани с заведеното дело от Диамунтен срещу Левски и
интервюто на Т.Батков в руски сайт за отказа на Газпром от спонсорство и финансовата криза в Левски,
не са отразени в сайта Gong.bg?
Това налагане на цензура ли е или недоглеждане?
Предварително се извинявам ако греша и сте публикували тези новини!
Искам да попитам защо, новините свързани с заведеното дело от Диамунтен срещу Левски и
интервюто на Т.Батков в руски сайт за отказа на Газпром от спонсорство и финансовата криза в Левски,
не са отразени в сайта Gong.bg?
Това налагане на цензура ли е или недоглеждане?
Предварително се извинявам ако греша и сте публикували тези новини!