Inchtall написа:Още един грозен? Ако искате да излезете от кризата ви трябват не грозни, а страшни!
Ако поназнайваше поне малко руски, щеше да си преведеш фамилията му
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Inchtall написа:Още един грозен? Ако искате да излезете от кризата ви трябват не грозни, а страшни!
muri написа:батков няма пари
yasen написа:абе каква любов ви гони вас! Грозни обичал Левски?! Друг път! Люпко разправяше наляво и надясно същото, че в България ще работи само в Левски, и хоп след година-две се отзова в Литекс. Тези интервюта на треньорите от чужбина, че обичали много Левски или ЦСКА (примери:Йешич, Люпко, Грозни) можете да си ги заврете отзад, и не знам какъв наивник трябва да си, че да мислиш, че Грозни обича Левски след като води тима 6 месеца, защото през зимата на 1998г. му предложиха много пари и човека избяга. Това ли е любов? Питам аз всички наивници, фенове на Левски. А и още нещо - в световната футболна практика завръщането на треньор в даден отбор винаги е провал.
Но въпреки всичко съм "ЗА". Трябва ни специалист като него да вдигне отбора на крака, но задължително в екипа му да има млад българин (Ил.Илиев, Илия Груев, Ники Илиев), който после да поеме тима и да го води в дългосрочен план.
ЕМИЛ написа:Ще я оставя тази за да ти направя кефа и утре сутрин като се прибера от работа ще решавам какво да я правя.Според мен повече от 15-20 мнения няма да събере.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта