baywatchfan написа:VelBujd написа:ЕМИЛ написа:VelBujd написа:Реално мача с Малта е най-маловажния.Не мисля, че 9т. са задължителните. Задължително е да бием Армения и Чехия.Тогава според мен, ще сме втори.С Малта и да не победим, няма значение, така и така тоя мач няма да се брои.
Каквото и да стане, тоя млад отбор показа, че има голямо бъдеще.Не трябва да ги мачкаме психически, ако не се класират дори и на бараж.Припомнете си какви ни бяха очакванията като се изтегли жребия.Повечето си мислехме, че ще се борим с Армения за предпоследното място.
Ако не бием Малта някой от останалите ще ни задмине и тогава нищо не зависи от нас .
Имаме 2 директни сблъсъка с отборите, които евентуално ни задминават.
А Дания къде ги забравяш? Ако бият днес им остават мачове с Малта и домакинство на Италия (които вече ще са се класирали). Така че важен е за нас мачът с Малта.
Между другото трябва да сме благодарни именно за онази загуба на Дания от Армения, точно тя ни остави в играта, иначе...[/quotе]
Нали, смятаме, че Армения биха ни изпреварили, което минава през победа над Дания днес.Каквото и да си говорим няма кой знае какво значение в момента.Просто според мен по-важните мачове са срещу Армения и Чехия, което не означава, че ще съм на седмото небе, ако не спечелим довечера.