Относно посещаемостта на мачове в Ловеч

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Относно посещаемостта на мачове в Ловеч

Мнениеот zuekaa » 10 сеп 2013 16:20

Reckless написа:
siniaa написа:селянчетата много могат да мечтаят за синята публика но ....... мечтите са безплатни

А синята публика каква е, градска ли :)

Къде е тази синя публика , че нещо ми се губи
Средна посещаемост 1200 души добре , че са журналята да я надуят до 3500 души , но ние не сме слепи виждаме колко сте на мач
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Reckless

Мнениеот Reckless » 10 сеп 2013 16:23

Да бе, играли в Ловеч, че да се напълнел хотела на Гришата. А ако играеха в София, ничии хотел нямаше да се напълни и хората щяха да спят на улицата. Да ви имам глупавата логика. Кой хотел не е на някой бе, професионалисти!?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 сеп 2013 16:26

В момента играят Русия-България, та мача някъде из Дегестан ли е, гледам трибуните се пръскат по шефовете, като цяло интереса към младежките национални отбори е нисък.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Reckless

Мнениеот Reckless » 10 сеп 2013 16:34

Мен пък никога не ми е дремело, кой отбор, колко публика има. За мен е важно моя отбор да играе добре. Аз съм фен на отбора, не на публиката. Гледам футбол, не публиката. Който е фен на агитки и публика, да си ги бройка, не ми пука изобщо. Не виждам, какъв е смисъла, някой да ми изтъква, че Пенчо и Марийка не харесват футбол и не ходят на мачове. Че какво ми пука бе хора!?

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 10 сеп 2013 16:57

То за тази тема с публика ок. Те двамата говежди Русев и Касабов обаче всяко предаване засягат отбора от Ловеч и то се с някъкви подигравки(що не видят как свириха съдиите миналата пролет на мачовете Литекс-Левски и спестената дузпа и червен картон за нарушението срещу Георги Миланов).
Бил играл бразилец който не знае какво е засада ама същия бразилец(Мота) им го мушна за купата.

rotamed
Контакти:

Мнениеот rotamed » 10 сеп 2013 18:09

ми то и в другите градове посещаемостта не е по-голяма, да вземем Бургас и Варна например :!:

KellyB

Мнениеот KellyB » 10 сеп 2013 18:12

MaX написа:То за тази тема с публика ок. Те двамата говежди Русев и Касабов обаче всяко предаване засягат отбора от Ловеч и то се с някъкви подигравки(що не видят как свириха съдиите миналата пролет на мачовете Литекс-Левски и спестената дузпа и червен картон за нарушението срещу Георги Миланов).
Бил играл бразилец който не знае какво е засада ама същия бразилец(Мота) им го мушна за купата.

А каратистките прийоми на Бодуров от последния мач къде ги забрави? Ама нали Джуджето гледа от кабинката... как да го изгониш и да дадеш дузпа!

Reckless

Мнениеот Reckless » 10 сеп 2013 18:50

А вашият Борат от къде гледа, от кошарата ли?

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 10 сеп 2013 20:29

VivaLeo_Messi10 написа:
greenlandia написа:Най-добре мачовете на младежите да се играят в с.Микре в двора на джуджето!!! Или в завода на китайските му боклуци!

Гледам си фен на Берое.Вместо да си благодарен,че стадиона в Ловеч ви донесе толкова положителни емоции през последните години,ти плюеш.Е*ати дебилите сте,честно!

Абе ей мушмурок,да не би джуджето да ни даде купата,както на вас купи титлите,ай сектир !!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 11 сеп 2013 10:37

Bojko Berojko написа:
VivaLeo_Messi10 написа:
greenlandia написа:Най-добре мачовете на младежите да се играят в с.Микре в двора на джуджето!!! Или в завода на китайските му боклуци!

Гледам си фен на Берое.Вместо да си благодарен,че стадиона в Ловеч ви донесе толкова положителни емоции през последните години,ти плюеш.Е*ати дебилите сте,честно!

Абе ей мушмурок,да не би джуджето да ни даде купата,както на вас купи титлите,ай сектир !!!

Стадиона ли ни даде тези емоций или ОТБОРА и ние ФЕНОВЕТЕ
Не искам да обидя никой, но е безмислено да се дават милиони за един отбор , а на трибуните да няма никой , а още по-жалко е , че се играят мачове на нац. отбор там - МОГАТ да се играят на две места мачове на нац. отбор това са градовете СТАРА ЗАГОРА и Пловдив .. всичко друго си е пълен та*ак
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Върни се в “Футбол - България”