Дузпата срещу Локо Мз е 100-процентова, браво на Генов

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Дузпата срещу Локо Мз е 100-процентова, браво на Генов

Мнениеот boys85 » 20 окт 2009 14:41

Flash1912 написа:Ако се загледате внимателно ще видите къде е фала, ако си махнете зелено-белите очила.. Мислиш ли, че имам някакви симпатии към това недоразумение от гара Мездра, за да ги защитавам? Коментирам положението и моето мнение е, че дузпа няма, има фал в нападение !

ОК свалям си зелено-белите очила и гледам. Срещу кого е фала? Разбирам топката да е между двамата и единия като посегне високо да има опасна игра и да се свири фал. В случая не е така. Нападателя стига първи до топката и бива изритан в крака, няма значение колко си е вдигнал крака след като няма играч срещу себе си, който може да пострада от действието му.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 20 окт 2009 14:43

100% дузпа! Жоро Илиев първи стигна до топката и игра с нея,а Пажин закъсня и нацели крака му със зверски шут. Защо не казвате за неотсъдената 101% дузпа през първото полувреме за Ч.Море - Пажин спря топката с ръка в нак.поле,която отиваше към останалия сам срещу вратаря Ж.Илиев-- Това е картон за Пажин и дузпа за Моряците,но Генов си затвори очите. ;)

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 20 окт 2009 14:44

Lord VOODOO написа:
Flash1912 написа: Коментирам положението и моето мнение е, че дузпа няма, има фал в нападение !

Добре де, обоснови мнението си! Защити го с факти! НЕОСПОРИМИ! При всяко друго положение дузпа има!

П.П. Ти си точно толкова футболен съдия, колкото аз съм Лионел Меси!!! /Бтв господин "съдия"... я си кажи името, поне да знаем колко и на кои мачове сме те псували... ;) /

Казах, че съм карал съдийския курс, не че съм съдия, четете внимателно :) Изкарах курса от желание да науча правилата перфектно и евентуално да се пробвам като съдия, в последствие не станах съдия заради здравословни проблеми.

Направих и два скрийншота, за да се обоснова. Качеството е отвратително ама така снимат нашите телевизии, какво да правим...
Изображение

Тук ясно се вижда, че Пажин ГЛЕДА към топката и иска да играе с топката, а не гледа към Г. Илиев с цел да го фаулира и да му пречи да играе с топката, както някой тук се изказа, че искал само да го изрита.
Изображение

А тук ясно се вижда колко високо е крака на Г. Илиев спрямо тялото на Пажин - високо вдигнат крак и непозволена игра. Няма значение, че овладява топката при положение, че крака му е толкова високо, елементарно е.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 20 окт 2009 14:47

Flash1912 написа:
bobsan9 написа:leleeeee,ama tuk imalo i futbolen sadiq :) :) :) Az se chudq,za6to tolkova ne mogat nashite sadii,a otgovora mi go dade saforumeca koito znae koga sam roden i s kakvo sam se zanimaval ta da komentira kakvo pove4e znae ot men i ot koi go bil nau4il :) :) (ot 4oveka koito otmeni avtogola na biser ivanov :) :) :) )Q da ni obqsni6 na vsi4ki kade e fala v ataka kato ti e 4el nasko uzunov lekcii :)

Имаш наглостта да оспориш, че Наско Узунов (колкото и да се доказа като далавераджия след края на кариерата си) е най-добрият български съдия за всички времена?

Ако се загледате внимателно ще видите къде е фала, ако си махнете зелено-белите очила.. Мислиш ли, че имам някакви симпатии към това недоразумение от гара Мездра, за да ги защитавам? Коментирам положението и моето мнение е, че дузпа няма, има фал в нападение !

Към Мездра може да нямаш отношение,но явно е че имаш към Генов и подхождаш предубедено,само защото той е съдията в случая.А мен Генов не ме е*е,но въпроса тук е,че дузпа си има и колкото и да не ти е приятно Генов е прав в случая.Първо топката е спорна,ничия,и Г.Илиев атакува нея и стига пръв до нея,а Пажин е встрани от Илиев и далеч от топката и в опита си да я изчисти той закъсняява и нацелва нападателя,какво повече има да се спори.А ти щом твърдиш,че дузпа няма,става ясно защо си стигал само до лекции и не си станал никакъв съдия.Освен ако не си кажеш името и да видим колко мача като съдия имаш и къде си свирил,че да ти се извиня ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 20 окт 2009 14:51

Код: Избери всички

high kicking (leg/foot extends above the waist whether another player is actually contacted or not),

Превод - високо вдигнат крак - кракът е на височина над кръста на противниковия играч, без значение дали има контакт или не.

ПП: Изпита теоретичен за съдия ми е издържан с отличен и нямам намерение да доказвам или показвам на никого. Имам съдийска карта ако някого го интересува. А да не стана съдия ме отказаха не само здравословните проблеми, а шуробаджанащината, която цареше тогава (може би не само тогава, но сега не знам как е). За да станеш съдия, трябва да извъртиш много свирки по селата на знайни и незнайни отборчета, които са поръчали това. Заплащането също беше отвратително, като цяло си беше пародия.
Последна промяна от Flash1912 на 20 окт 2009 14:57, променено общо 2 пъти.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 20 окт 2009 14:52

А, някой да обясни, защо Генов не даде дузпа за Моряците през първото полувреме за спиране на топката с ръка от Пажин в нак.поле :?:

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 20 окт 2009 14:56

Добре никой ли не вижда скрийншотовете ?!?!?

Правилото за високо вдигнат крак/опасна игра го цитирах? Какво повече ?!

Да се повторя.

ОПАСНА ИГРА ИМА КОГАТО КРАКЪТ НА ИГРАЧА Е ПО-ВИСОКО ОТ КРЪСТА НА ПРОТИВНИКОВИЯТ ФУТБОЛИСТ.

КРАКЪТ НА ИЛИЕВ НАД КРЪСТА НА ПАЖИН ЛИ Е ? - ДА.

Какво почнахте с личните заяждания спрямо мен :) По принцип човек като не успява в даден спор, почва с личните нападки с цел да отклони спора, за да не го загуби.

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 20 окт 2009 15:01

Дузпата е очевидна! Тук даже не може да става дума за спорна топка /след като Илиев вече е играл с нея/, камо ли за опасна игра и фаул в нападение! Не може да се говори за "високо вдигнат крак" при положение, че футболистът играе за топката и срещу него няма съперник. Ако тълкуванието за "високо вдигнат крак" е такова, че можеш да си вдигнеш крака на повече от метър само ако около теб няма противников играч, то 90 % от головете със задна ножица и волетата нямаше да бъдат зачетени и вероятно удар "а ла Пиола" или "воле" щяха да са синоним на "опасна игра" или нещо подобно.

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 20 окт 2009 15:03

Flash1912 написа:
Lord VOODOO написа:
Flash1912 написа: Коментирам положението и моето мнение е, че дузпа няма, има фал в нападение !

Добре де, обоснови мнението си! Защити го с факти! НЕОСПОРИМИ! При всяко друго положение дузпа има!

П.П. Ти си точно толкова футболен съдия, колкото аз съм Лионел Меси!!! /Бтв господин "съдия"... я си кажи името, поне да знаем колко и на кои мачове сме те псували... ;) /

Казах, че съм карал съдийския курс, не че съм съдия, четете внимателно :) Изкарах курса от желание да науча правилата перфектно и евентуално да се пробвам като съдия, в последствие не станах съдия заради здравословни проблеми.

Направих и два скрийншота, за да се обоснова. Качеството е отвратително ама така снимат нашите телевизии, какво да правим...
Изображение

Тук ясно се вижда, че Пажин ГЛЕДА към топката и иска да играе с топката, а не гледа към Г. Илиев с цел да го фаулира и да му пречи да играе с топката, както някой тук се изказа, че искал само да го изрита.
Изображение

А тук ясно се вижда колко високо е крака на Г. Илиев спрямо тялото на Пажин - високо вдигнат крак и непозволена игра. Няма значение, че овладява топката при положение, че крака му е толкова високо, елементарно е.

Само, че пропускаш момента към кой отива топката, така от снимката изглежда, че топката е по-близо до Пажин, но всъщности идва отляво след пас на Здравко Лазаров и отива точно при Жоро Илиев, който си вдига крака, за да я поеме, играе първи с топката, което е важното в случев и след това е нацелен от Пажин, така че няма какво да го коментираме, нарушението на Пажин е очевидно и дузпата си я има

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 окт 2009 15:16

За мен дузпа няма.Жоро Илиев играе опасно в нападение според мен.

Върни се в “Черно море”