Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот milen.hristov » 09 сеп 2013 23:32

CSKA 78 написа:
Ау какъв пример даде, мач който всеки знаеше как ще завърши

Ами,не!Това е мача за купата,където "Локото" ни победи с несъществуваща дузпа(дузпа свирена,за нарушение извън наказателното поле).А ти пишеш за последния ни шампионатен мач!(на този мач,не е свирена дузпа).

Тогава се извинявам

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 10 сеп 2013 00:15

CSKA 78 написа:
stoyankd написа:
CSKA 78 написа:
И още нещо, едно е да биеш дузпа на вратар 200см, който има много по-дълги ръце от Пламен Илиев напр...

Не,че се заяждам,ама кога за последно са свирили срещу вас дузпа!??
И точно заради този критерий, ви трябва вратар 2 метра??! :?

До колкото си спомням, последната дузпа срещу Левски я свириха в Гоце Делчев на 10.04.2013г. Не, че се заяждам, но я ти ми кажи срещу ЦСКА кога свириха за последно дузпа?

Мисля,че на 03.04.2013г. в мача за купата срещу "Локомотив" София.
Но,това какво общо има,на нас не ни трябва вратар 2 метра,защото по-добре ще хваща дузпите. ;)

За две години Левски загуби три пъти след изпълнения на дузпи-с Ловеч, Спартак Търнава и Берое.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 10 сеп 2013 00:23

milen.hristov написа:
CSKA 78 написа:
Ау какъв пример даде, мач който всеки знаеше как ще завърши

Ами,не!Това е мача за купата,където "Локото" ни победи с несъществуваща дузпа(дузпа свирена,за нарушение извън наказателното поле).А ти пишеш за последния ни шампионатен мач!(на този мач,не е свирена дузпа).

Тогава се извинявам

Няма проблем, на всеки се случва да сгреши. :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 сеп 2013 09:24

rhaegar написа:Ами освен да им пожелаем добре дошли и успех с екипа на Левски. Дано ни радват много.

ralka_levskarka написа:Ехеее влизам и :shock: не го очаквах :mrgreen: .

Ами честити да са ни, успех им желая. :) Имам надежди за Туре, те с тази фамилия хич не са зле играчите :mrgreen:

Знаеш ли че ония са изпуснали Яя навремето? Това сериозно.

Ха-ха, чел съм, че сме го изпуснали, ама се съмнявам да е имало реален шанс да дойде. Той Венгер е искал да го вземе още тогава, ама той не е получил работна виза и е заминал за Украйна. Да вземеш играч харесан от Венгер под носа на украинците, които ни изкупуват по-свестните играчи? Ко? Не ! :mrgreen: Виж обаче за Кристиан Ободо е друга работата. Играч с над 200 мача в Серия А ( Удинезе, Фиорентина ) - тука са го меткали в басейна на Панчарево и са го научили да плува, и това му е бил престоя :lol: . Също можете да погледнете как Зума е напъдил Кежман :mrgreen: . По темата, времето ще покаже колко удачни ще са новите ви трансфери. По първи впечатления вратаря изглежда стабилен ( вече и финансово, вероятно :mrgreen: ), но тоя черния ми намирисва на дърво или на Матондо - вие си изберете :mrgreen: . До тука цветните играчи от Франция имат проблеми с аклиматизацията, а и са от ниска класа - едва ли играч на 29 години от 2-ра дивизия ще ви вдигне класата ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2013 09:53

Да са ни честити двамата нови и дано не разочароват .

Но прави впечатление ,че пак не се взима защитник който да играе до Перес :evil: :mrgreen: . И Орлинчо не ми е баш по вкуса :evil:

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 10 сеп 2013 11:00

Ами приятели мили левскари, как ще станем шампиони, как ще имаме успехи в Еврора, когато се взимат играчи е така на гьотере, тука има тука нема и ако е с пари да е тънкана , а пък ако е свободен агент"цена няма". Така не става, това нашето си е жива лотария, а дано уцелим няколко добри играча, а дано ама надали!

п.п. треба паре, без паре не става нищо.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 сеп 2013 12:33

по-моите сметки ни остават още десен бек,силен офанзивен играч-тип плеймейкър,още един до Перес.
Зимата вземаме ляв бек-продаваме или подаряваме Старокин,Пинто,Везалов,Йорданов,Пламен Димов.
За Пл.Димов така и не разбрах защо и кой го доведе,но аз не съм го гледал в нито един официален мач.
Някои казват че на Герена го довел баща му,о преди да дойде при нас този играеше в титулярна двойка заедно с Терзиев. :!: :!: :!: :!:
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 10 сеп 2013 12:58

Хубаво, че взехме вратар, изглежда качествен и стабилен. Обаче защо освен испанеца, все още не се купуват футболисти в най-невралгичната зона - защитата!? Взимаме нападател, взимаме двама атакуващи халфове, а защитата ни е дупка и половина! Да не говорим, че и десен бек нямаме, та трябва поостарелият Ангелов да търчи и да гони крилата на противниците. Трбябваше трансферите да започнат с приоритет от защитата, а след това да се търсят халфове и нападатели. От последните попълнения (Миро Иванов, Макриев и Туре) съм доволен горе-долу, но сякаш се неглижира бедственото положение със защитата! :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 10 сеп 2013 13:02

Новият ми се вижда леко трътлест. :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 сеп 2013 13:06

Sleepwalker написа:Хубаво, че взехме вратар, изглежда качествен и стабилен. Обаче защо освен испанеца, все още не се купуват футболисти в най-невралгичната зона - защитата!? Взимаме нападател, взимаме двама атакуващи халфове, а защитата ни е дупка и половина! Да не говорим, че и десен бек нямаме, та трябва поостарелият Ангелов да търчи и да гони крилата на противниците. Трбябваше трансферите да започнат с приоритет от защитата, а след това да се търсят халфове и нападатели. От последните попълнения (Миро Иванов, Макриев и Туре) съм доволен горе-долу, но сякаш се неглижира бедственото положение със защитата! :roll:

Може би "неглижира" не е точната дума.Сигурен съм,че ръководството не по-зле от нас знаят къде "ни стиска обувката".Но не винаги е лесно да намериш сравнително стойностен играч изгодно.Не става дума да се вземе някой ей така-заради самото вземане.Щото имаме нужда.

Върни се в “Архив”