Дузпата срещу Локо Мз е 100-процентова, браво на Генов

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Дузпата срещу Локо Мз е 100-процентова, браво на Генов

Мнениеот more » 20 окт 2009 14:02

Друг "специалист с бутоните напред бил.Гледайте малко тук по ясно се вижда.
http://www.novsport.com/video61515_1066.html
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 окт 2009 14:08

За мен-никаква дузпа,по скоро фаул в нападение!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 20 окт 2009 14:13

samobotev написа:И според мене си е чист фал в нападение.И двамата дигат високо крак но според мене нападателя на Черно море влезе доста по остро и опасно за топката от защитника на Локо мз.

Наистина и двамата вдигат високо крак, но с тази разлика, че Илиев вдига крака си по посока аут линията и игра с топката, а Пажин (стоящ в дясно от Жоро) нацелва крака му. Чиста 100% дузпа. Вярно е, че преди повторенията и аз се чудех дали има или не дузпа, но сега съм категоричен - ДА!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 20 окт 2009 14:17

bobsan9 написа:Izvinqvam se,4e pi6a na latinica!Hora stiga s tezi gluposti,slepi li ste,ne moga da vi razbera!Na fenovete na Botev i nqkoi drugi koito se opitvat da mislqt 6te im kaja,4e ne im se otdava osobeno i opredeleno ne sa naqsno s pravilata na tazi igra.Vtoro sprete da gledate Kanal 3 i po specialno ne slu6aite komentara na Sa6o Dikov,toi razbira samo ot korupciq i ski,pravilata na futbolnata igra sa mu dale4 neizvestni.Po 4ista duzpa skoro ne bqh vijdal da sviri tozi sadiq,a g-n Pajin e palen kreten i darvar i tova mu e porednoto neskoposano izqvqvane v nakazatelnoto pole,zakasnq,no vapreki vsi4ko posegna.Vijdate kakav e zakonomerniqt rezultat ;)

Ае аз когато съм карал съдийския курс и Наско Узунов ми четеше лекции - ти си питал баща ти всеки път какво е засада...

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 20 окт 2009 14:21

Брей как бързо се напълни темата с пернати създания. :mrgreen:
Много злоба, много комплекси. Фал в нападение имало, срещу кого? Срещу въздуха ли? Нападателя овладява топката, защитника го изритва през крака. Това са фактите каквото и да говорят папагалите.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 20 окт 2009 14:25

Напълни се, щото имаме лично отношение към Антон Педегенов... Той е един от туморите на българския футбол , който вече и Европа оплю...

bobsan9
Контакти:

Мнениеот bobsan9 » 20 окт 2009 14:29

leleeeee,ama tuk imalo i futbolen sadiq :) :) :) Az se chudq,za6to tolkova ne mogat nashite sadii,a otgovora mi go dade saforumeca koito znae koga sam roden i s kakvo sam se zanimaval ta da komentira kakvo pove4e znae ot men i ot koi go bil nau4il :) :) (ot 4oveka koito otmeni avtogola na biser ivanov :) :) :) )Q da ni obqsni6 na vsi4ki kade e fala v ataka kato ti e 4el nasko uzunov lekcii :)

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 20 окт 2009 14:30

bobsan9 написа:leleeeee,ama tuk imalo i futbolen sadiq :) :) :) Az se chudq,za6to tolkova ne mogat nashite sadii,a otgovora mi go dade saforumeca koito znae koga sam roden i s kakvo sam se zanimaval ta da komentira kakvo pove4e znae ot men i ot koi go bil nau4il :) :) (ot 4oveka koito otmeni avtogola na biser ivanov :) :) :) )Q da ni obqsni6 na vsi4ki kade e fala v ataka kato ti e 4el nasko uzunov lekcii :)

Имаш наглостта да оспориш, че Наско Узунов (колкото и да се доказа като далавераджия след края на кариерата си) е най-добрият български съдия за всички времена?

Ако се загледате внимателно ще видите къде е фала, ако си махнете зелено-белите очила.. Мислиш ли, че имам някакви симпатии към това недоразумение от гара Мездра, за да ги защитавам? Коментирам положението и моето мнение е, че дузпа няма, има фал в нападение !

bobsan9
Контакти:

Мнениеот bobsan9 » 20 окт 2009 14:37

4ove4e,gladah go mnogo vnimatelno,ne moje da ima opasna igra v tazi situaciq,ako ima6e sblasaka 6te6e da e dosta po rano a ne sled kato ilev e igral s topkata ;) osven tova sam s 4erveni o4ila i nikoi ot dvata otbora ne mi e simpatichen ;) a nasko uzunov moje i da e bil nai dobriqt sadiq,no si ima i svoite kusuri i momenti v koito se e izlagal

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 20 окт 2009 14:38

Flash1912 написа: Коментирам положението и моето мнение е, че дузпа няма, има фал в нападение !

Добре де, обоснови мнението си! Защити го с факти! НЕОСПОРИМИ! При всяко друго положение дузпа има!

П.П. Ти си точно толкова футболен съдия, колкото аз съм Лионел Меси!!! /Бтв господин "съдия"... я си кажи името, поне да знаем колко и на кои мачове сме те псували... ;) /
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Черно море”