ralka_levskarka написа:Ехеее влизам ине го очаквах
.
Ами честити да са ни, успех им желая.Имам надежди за Туре, те с тази фамилия хич не са зле играчите
Знаеш ли че ония са изпуснали Яя навремето? Това сериозно.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Ехеее влизам ине го очаквах
.
Ами честити да са ни, успех им желая.Имам надежди за Туре, те с тази фамилия хич не са зле играчите
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Parmalat написа:Блажевич го оценява 2 милиона евро в transfermarkt.
http://www.transfermarkt.de/de/goran-bl ... 47609.html
Има повиквателна за мъжкия отбор на Хърватия.Гледам обаче титуляения вратар на хърватите е оценен на по-малко пари от него.Явно е имало някакъв проблем между Хайдук и него.
Блажевич 201 сантиметъра>Пламен Илиев 182 цантметра
rhaegar написа:Ами освен да им пожелаем добре дошли и успех с екипа на Левски. Дано ни радват много.ralka_levskarka написа:Ехеее влизам ине го очаквах
.
ralka_levskarka написа:rhaegar написа:Ами освен да им пожелаем добре дошли и успех с екипа на Левски. Дано ни радват много.ralka_levskarka написа:Ехеее влизам ине го очаквах
.
Да знам, просто не са го потърсили или нещо такова
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
nikoko написа:Току що разпитах един приятел, който живее в Лил за новият французин в Левски.
Нищо добро не чух за него, последните три години е играл в Брест, които изпаднаха тази година и дори и там не е успял да стане твърд титуляр, възползвал се е най-вече от контузии и наказания на титулярите.
Интересното е, че във Франция е играл чист нападател, а не крило...
Дали ще го преквалифицираме или пък ще сменяме окончателно схемата, кой знае....
Единствения ни шанс е този да е с манталитета на Бардон и да е дошъл с идеята да покаже, че може да играе футбол, а не да обикаля дискотеките...
alexveselinov написа:На мен вратарчето ми изглежда обещаваш трансфер,201 см. висок има и опит,Туре ще го видим
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост