Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот tevez » 09 сеп 2013 17:30

Този новият много ми прилича на Сидни Гову - ето го Изображение

А, ето го и Туре- Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 сеп 2013 17:36

Подписал е за 2 години договор!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 09 сеп 2013 17:38

Пожелавам му успех и дано ни радва с играта си.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 09 сеп 2013 17:42

За франсето не знам ,ама вратарчето ми е интересно как ще го картотекирате ? След като договора му е прекратен по време на сезона,а трансферният прозорец е затворил ?
Пресен случай,как отказваха да картотекира Анисе поради същата причина.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 09 сеп 2013 17:50

percival написа:За франсето не знам ,ама вратарчето ми е интересно как ще го картотекирате ? След като договора му е прекратен по време на сезона,а трансферният прозорец е затворил ?

Ти виждал ли си му прекратения договор или наизуст говориш?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 09 сеп 2013 17:52

Не, видях го в тимовият лист на бившият му отбор през този сезон.Между другото и все още си го дават като техен футболист в сайта на Хайдук ,а той се обновява доста често.
Последна промяна от percival на 09 сеп 2013 17:58, променено общо 2 пъти.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 09 сеп 2013 17:52

Вярно, че при негрите е трудно да се определи възрастта, но тоя ми прилича поне на 35+ :roll: Ще го видим срещу Гората след седмица, да ни е честит все пак. Явно са го взели по дискове и клипчета от Тубата, но дано решаващата дума за привличането му да е била на Йока. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 09 сеп 2013 17:55

Sleepwalker написа:Вярно, че при негрите е трудно да се определи възрастта, но тоя ми прилича поне на 35+ :roll: Ще го видим срещу Гората след седмица, да ни е честит все пак. Явно са го взели по дискове и клипчета от Тубата, но дано решаващата дума за привличането му да е била на Йока. :roll:

Играл е в известни отбори, юноша е на Лил, така че няма как да стане тоя номер с годините.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 сеп 2013 17:55

percival написа:За франсето не знам ,ама вратарчето ми е интересно как ще го картотекирате ? След като договора му е прекратен по време на сезона,а трансферният прозорец е затворил ?
Пресен случай,как отказваха да картотекира Анисе поради същата причина.

Ако договорът е прекратен по време на трансферния прозорец, може да бъде картотекиран извън него. Също и преди трансферният прозорец ако е прекратил, може да подпише по време на прозореца или след него. Но ако примерно сега стане свободен агент, може да бъде картотекиран най-рано през зимния прозорец.
Последна промяна от Tommi на 09 сеп 2013 18:13, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 сеп 2013 17:58

Sleepwalker написа:Вярно, че при негрите е трудно да се определи възрастта, но тоя ми прилича поне на 35+ :roll: Ще го видим срещу Гората след седмица, да ни е честит все пак. Явно са го взели по дискове и клипчета от Тубата, но дано решаващата дума за привличането му да е била на Йока. :roll:

Този си е французин, там е роден и е записан по всички правила. :) Този номер става с родените в Африка.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”