urkoto написа:sandi74 написа:Неразумний люде и хрисим богодраг человеко разкажете на тук събралата се аудитория на този спортен форум как Червения български президент с крайно десни убеждения Петър Стоянов ви положи както стар червен армейски генерал полага дезертирал вестоносец от Великата Червена Армия.С умиление тук пресъстващите чакаме вашия преразказ от първо лице единствено число вашият разказ.Честит празник велик руский солдате.
Помним го този момент, действително досега не бях виждал в световната история президент да шамари журналист, но Жеков си го заслужи с провокациите си!
И само нещо да те поправя, маестро Санди, президента Стоянов е син като венците на Мариян Огнянов, той няма как да е червен
Аз му зададох следният въпрос на това комунистическо нищожество "Къде се чувствате по уютно , тук сред жертвите на комунизма или в комунистичеките резиденции където ядете и пиете заедно с убийците на българският народ"(Аз съм го засичал в комунистическата резиденция Бояна да си говори с други комуняги, дори има и заснети кадри)!При този въпрос този комуноид не издържда на изнесената от мен истина, защо му лъсна комунистическата му същност и трудно би се правил на антикомунист и затова типично по комунистически ми удари шамар!Това само комунистически престъпник може да го стори!