9-и Септември е.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: 9-и Септември е.Честит празник,българи.

Мнениеот Безкомпромисен » 09 сеп 2013 15:16

urkoto написа:
sandi74 написа:Неразумний люде и хрисим богодраг человеко разкажете на тук събралата се аудитория на този спортен форум как Червения български президент с крайно десни убеждения Петър Стоянов ви положи както стар червен армейски генерал полага дезертирал вестоносец от Великата Червена Армия.С умиление тук пресъстващите чакаме вашия преразказ от първо лице единствено число вашият разказ.Честит празник велик руский солдате.

Помним го този момент, действително досега не бях виждал в световната история президент да шамари журналист, но Жеков си го заслужи с провокациите си!
И само нещо да те поправя, маестро Санди, президента Стоянов е син като венците на Мариян Огнянов, той няма как да е червен ;)

Аз му зададох следният въпрос на това комунистическо нищожество "Къде се чувствате по уютно , тук сред жертвите на комунизма или в комунистичеките резиденции където ядете и пиете заедно с убийците на българският народ"(Аз съм го засичал в комунистическата резиденция Бояна да си говори с други комуняги, дори има и заснети кадри)!При този въпрос този комуноид не издържда на изнесената от мен истина, защо му лъсна комунистическата му същност и трудно би се правил на антикомунист и затова типично по комунистически ми удари шамар!Това само комунистически престъпник може да го стори!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 09 сеп 2013 15:22

Ех ,мислех си че ще стане хубав спор около тази дата с нормалните десни сили във форума ама уви не стана,някакви двама шизофреници са се напъхали тука и развалят цялата атмосфера и диалог.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 сеп 2013 15:24

КНДР написа:Днес е една от най-светлите дати в българската история, една от датите заради която се гордея че съм българин. Честит празник съотечественици.

Факт,другарю.Факт.Честит празник скъпи съотечественици.Да сме живи и здрави.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 09 сеп 2013 15:30

sandi74 написа:
КНДР написа:Днес е една от най-светлите дати в българската история, една от датите заради която се гордея че съм българин. Честит празник съотечественици.

Факт,другарю.Факт.Честит празник скъпи съотечественици.Да сме живи и здрави.

Къде го видяхте тоя празник, само не ми е ясно??? :? Ама много сте забавни, понякога. Ей смешници, такива :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 сеп 2013 15:41

От предишната социалистическа система,най-много ме е яд за безплатното обучение и безплатното здравеопазване.Защо например една Франция има безплатно здравеопазване и обучение,а ние нямаме??!Нима Франция не е капиталистическа държава,ама са взели най-доброто от единия строй(капитализма) и най-доброто от другия(социалистическия)!И защо нашата здравна система трябва да копира,тази на САЩ(като и най-малката здравна манипулация се заплаща в тройни и чатворни размери,отколкото всъщност струва),а не например на Канада!
Защо нямаме данъчна политика ,като в Швейцарияhttp://ime.bg/bg/articles/danychnata-politika-na-shwejcariq/ и защо средната ни класа не е(всъщност нямаме средна класа,а сме като в "банановите" държави) ,като в Швеция или Норвегия!!??

От това,което съм написал по-горе следва,че държавния строй или политическата система на дадена държава не са определящи за благосъстоянието на същата.С други думи има можещи политици,а има и такива ,които са избрали политиката за собствено облагодетелстване(некадърни политици).

ПП Не ме разбирайте погрешно,не приемам 9 септември за празник,това което написах е за тези ,които се борят за един обществен строй или друг,като се оказва ,че "строят" не е чак толкова важен и определящ за благосъстоянието на България!
Последна промяна от CSKA 78 на 09 сеп 2013 16:10, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 сеп 2013 15:47

Да си допълня по-горният пост,може би накой ден ще станем "Швейцария" на Балканите!!http://export.government.bg/ianmsp/Komunic_STIV/business_compas/Switzerland
Не зависимо, под какъв "строй" живеем!!

Швейцария е една от най-богатите страни в Европа, въпреки липсата на природни богатства и силно ограничените обработваеми земи. Територията на страната е около 41 хил. км2, като планините заемат около 2/3 от цялата територия на страната.Швейцарската икономика дължи високия си стандарт на развитие на няколко основни фактора- либералната икономическа система, стабилната политическа система, тясната обвързаност с чужди икономики, особено с тези на съседните високо развити страни, много добре организираната и функционираща образователна система, която осигурява тясна обвързаност на образованието с икономиката и не на последно място изключителното ниво на развитие на инфраструктурата в страната. Местният пазар, предвид малката територия на страната, е ограничен поради тази причина икономиката е силно експортно ориентирана. Швейцария е една от страните в света с най-висок дял на външната търговия в БВП. Запазването на високото ниво на конкурентноспособност на икономиката се дължи на обстоятелството, че е базирана не на масовото производство, а на производството на висококачествени и с висока добавена стойност продукти. Ограничената суровинна база обуславя исторически развитието на отрасли на обработващата промишленост като: Химия;Металообработване;Машиностроене;Приборостроене;Фармацевтика, което обуславя и високия дял на вноса на суровини в страната. Наред с тях най-добре развитите отрасли в Швейцария са банкерството и финансови услуги, транспорт и логистика както и туризма.

ПП E,може ли една държава,която е почти без природни ресурси и е почти 3 пъти по-малка,като площ от нас,да е една от най-богатите страни в Европа,а ние да сме,една от най-бедните държави в Европа!??
Последна промяна от CSKA 78 на 09 сеп 2013 16:49, променено общо 6 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 сеп 2013 15:47

CSKA 78 написа:От предишната социалистическа система,най-много ме е яд за безплатното обучение и безплатното здравеопазване.Защо например една Франция има безплатно здравеопазване и обучение,а ние нямаме??!Нима Франция не е капиталистическа държава,ама са взели най-доброто от единия строй(капитализма) и най-доброто от другия(социалистическия)!И защо нашата здравна система трябва да копира,тази на САЩ(като и най-малката здравна манипулация се заплаща в тройни и чатворни размери,отколкото всъщност струва),а не например на Канада!
Защо нямаме данъчна политика ,като в Швейцарияhttp://ime.bg/bg/articles/danychnata-politika-na-shwejcariq/ и защо средната ни класа не е(всъщност нямаме средна класа,а сме като в "банановите" държави) ,като в Швеция или Норвегия!!??

От това,което съм написал по-горе следва,че държавния строй или политическата система на дадена държава не са определящи за благосъстоянието на същата.С други думи има можещи политици,а има и такива ,които са избрали политиката за собствено облагодетелстване(некадърни политици).

И нямаше частни работодатели, които да те водят на 4 ч, а да им работиш по 8 и повече, да ти плащат по-малко от минималната заплата и да не ти дават годишен отпуск :!:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 сеп 2013 15:48

Безкомпромисен написа:
urkoto написа:
sandi74 написа:Неразумний люде и хрисим богодраг человеко разкажете на тук събралата се аудитория на този спортен форум как Червения български президент с крайно десни убеждения Петър Стоянов ви положи както стар червен армейски генерал полага дезертирал вестоносец от Великата Червена Армия.С умиление тук пресъстващите чакаме вашия преразказ от първо лице единствено число вашият разказ.Честит празник велик руский солдате.

Помним го този момент, действително досега не бях виждал в световната история президент да шамари журналист, но Жеков си го заслужи с провокациите си!
И само нещо да те поправя, маестро Санди, президента Стоянов е син като венците на Мариян Огнянов, той няма как да е червен ;)

Аз му зададох следният въпрос на това комунистическо нищожество "Къде се чувствате по уютно , тук сред жертвите на комунизма или в комунистичеките резиденции където ядете и пиете заедно с убийците на българският народ"(Аз съм го засичал в комунистическата резиденция Бояна да си говори с други комуняги, дори има и заснети кадри)!При този въпрос този комуноид не издържда на изнесената от мен истина, защо му лъсна комунистическата му същност и трудно би се правил на антикомунист и затова типично по комунистически ми удари шамар!Това само комунистически престъпник може да го стори!

Разкажете цялата истина другарю Жоре,не говорете с недомлъвки и не лъжете като не реализирал се през комунизма крадлив комсомолец какъвто сте.Факт.И после се чудите защо Белене и Ловеч са били пълни с такива като вас,другарю.А отностно полагането от президента Стоянов трябва да се чувствате поласкан и бих казал дори радостен и повече от щастлив человек,не на свеки роб като вас му се е случвало да се докосне до президентската пестница, другарю.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 сеп 2013 15:51

sandi74 написа:
Безкомпромисен написа:
urkoto написа:

Разкажете цялата истина другарю Жоре,не говорете с недомлъвки и не лъжете като не реализирал се през комунизма крадлив комсомолец какъвто сте.Факт.И после се чудите защо Белене и Ловеч са били пълни с такива като вас,другарю.А отностно полагането от президента Стоянов трябва да се чувствате поласкан и бих казал дори радостен и повече от щастлив человек,не на свеки роб като вас му се е случвало да се докосне до президентската пестница, другарю.

Ако беше гледал предаването с шамара на президента, щеше да знаеш, че Жеков казва истината!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 сеп 2013 15:56

Другарчето Жоре Жеков мога с умиление и наслада да го наблюдавам и гледам в захлас и унес само в Цирк Добрич.Факт.

Върни се в “Свободна зона”