9-и Септември е.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: 9-и Септември е.Честит празник,българи.

Мнениеот iliyan » 09 сеп 2013 14:38

an4o_321 написа:
iliyan написа:Безкомпромисен , не разбрах последно докато моя дядо е изпълнявал дълга към монархията твоя къде е бил а ?!
Нали каза , че цялото семейство сте монархисти ! Нали знаеш , че за някои неща трябва и дела , а не само приказки !!!

Пич, ти трябва да си бая кух, щом си тръгнал да си мериш пишки с дядовците ви...
Впрочем, само по себе си комуняга да се хвали, че дядо му е морархист е малко смешно, не мислиш ли???

1.Не съм ти пич ! Имам си име !
2.Дядо ми е не е бил монархист , нито аз съм комунист !
3.Той е българин и е бил длъжен да изпълни дълга към държавата и царя !
4.В много лош филм и си се вкарал ! Омразата води до омраза !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 сеп 2013 14:39

doktora25 написа:
Безкомпромисен написа:Нека видим кои са водещите в комунистическите медии за манипулация и дезиформация:
Николай Бареков, Юлиан Вучков, Волгин , Георги Коритаров -агент Алберт, Велизар Енчев , Слави Трифонов , Стефан Солаков , Теодор Ангелов, Генка Шикерова,Константин Карджов, Мария Игнатова, Димитър Рачков, Васил Васлиев - Зуека , Росен Петров,Лора Крумова, Десисава Стоянов, Александър Кадиев,Ана Цолова ,Виктор Николаев, Люба Колезич, Милен Цветков, Сашо Диков , Гала Будева и всички други останали без иключение са комунисти и денонощно от сутрин до вечер ви заливат с болшевишко-комунистическа помия! Затова ми затварят телефона, като ми чуят гласа - по нареждане на комунистическите престъпници, защото ги страх,че изнасям престъпленията им на бял свят!

Би ли ми направил портрет на типичния антикомунист. Какви възгледи има, какви са най-общо възгледите му за икономическото развитие? Според теб тези хора мнозинство или малцинство са в страната? И ако е второто смяташ ли че те трябва да влязат в управлението и биха защитавали по най-добрия начин интересите на масата?

Антикомунисти са хората , които нямат нищо общо с комунистическите престъпници, не са свързани родово, като нямат комунистически престъпници в рода си по права и съребрена линия, не са били членове на престъпната банда БКП, не са били агенти на партийната сигурност!Аз не подкрепям псевдоантикомунисти, които всъщоност са свързани с комунягите!Имам три табели в себе си - "Никога не съм бил комунист", "С коуняги не разговарям" и "Долу БКП"!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 09 сеп 2013 14:45

Иляне, ама така не е честно да знаеш! С уркото сте като фурнаджииски лопати, ту така, ту иначе - както най-добре ви изнася :mrgreen: :lol: :!:

iliyan

Мнениеот iliyan » 09 сеп 2013 14:50

an4o_321 написа:Иляне, ама така не е честно да знаеш! С уркото сте като фурнаджииски лопати, ту така, ту иначе - както най-добре ви изнася :mrgreen: :lol: :!:

Сори , но аз не членувам в нито една партия ! Който членува да му мисли ,но това не пречи да си имам собствено мнения по въпроса !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

urkoto

Мнениеот urkoto » 09 сеп 2013 14:51

an4o_321 написа:Иляне, ама така не е честно да знаеш! С уркото сте като фурнаджииски лопати, ту така, ту иначе - както най-добре ви изнася :mrgreen: :lol: :!:

Надявам се като си писал името на Уреца да си коленичил и свел глава в знак на страхопочитание.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 сеп 2013 14:51

Безкомпромисен написа:[

Добре, на първия въпрос ми отговори, но повече ме интересуват следващите. Разбрахме, че Костов е един от най-големите комунисти. Той обаче има определени идеи, които се споделят от голяма част от пишещите тук (аз не влизам в това число). Ти споделяш ли неговите идеи свързани с приватизацията и други в този ред на мисли или не? И ако не какви идеи точно имаш по тези въпроси? Голям или малък трябва да бъде държавният бюджет например?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 сеп 2013 14:58

doktora25 написа:
Безкомпромисен написа:[

Добре, на първия въпрос ми отговори, но повече ме интересуват следващите. Разбрахме, че Костов е един от най-големите комунисти. Той обаче има определени идеи, които се споделят от голяма част от пишещите тук (аз не влизам в това число). Ти споделяш ли неговите идеи свързани с приватизацията и други в този ред на мисли или не? И ако не какви идеи точно имаш по тези въпроси? Голям или малък трябва да бъде държавният бюджет например?

В България трябва да се постигне радикална и безкомпромисна декомунизация и лустрация , и управление парламентарна монархия с двукамерна законодателна власт , но без комунистическото нищожество Симеон , който се сроди с убийците на баща си! Всички членове на БКП да бъдат съдени и да им се потърси наказателна отговорност и да се премахнат всички паметници на комунистическите убийци , терористи и престъпници , които загрозавят хубавите български градове! Това е най-важната задача, от там насетне България ще тръгне нагоре, ако това се постигне - свободна зона от комунизъм и комунистически престъпници!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 сеп 2013 15:03

Безкомпромисен написа:Съветския антибългарски антинароден съд , който е незаконен , изби интелигентните , можещите , знаещите , работлибите и родолюбиви българи! На тези убийци, ако са осталали живи , трябва да бъдат съдени, но за съжаление няма кой да ги осъди , защото и след 10 Ноември 1989 г. (уж превратът направен от комунистите) ни управляват и до ден днешен само комунистически престъпници!Някои от тях се правеха на демократи и антикомунисти като Жельо Желев, Филип Димитров, Иван Костов, Бакърджиев, Петър Стоянов, Бойка Борисова, Царя комунист Симеон 2, който комунистите у върнаха имотите , за да им служи и т.н.!

Пламенни слова произнесени от доказано нереализиран комсомолец издънка на стара червена фамилия живуркала си охолно и спокойно през най-великият обществен строй в човешката еволюция.Неразумний люде и хрисим богодраг человеко разкажете на тук събралата се аудитория на този спортен форум как Червения български президент с крайно десни убеждения Петър Стоянов ви положи както стар червен армейски генерал полага дезертирал вестоносец от Великата Червена Армия.С умиление тук пресъстващите чакаме вашия преразказ от първо лице единствено число вашият разказ.Честит празник велик руский солдате.

urkoto

Мнениеот urkoto » 09 сеп 2013 15:09

sandi74 написа:Неразумний люде и хрисим богодраг человеко разкажете на тук събралата се аудитория на този спортен форум как Червения български президент с крайно десни убеждения Петър Стоянов ви положи както стар червен армейски генерал полага дезертирал вестоносец от Великата Червена Армия.С умиление тук пресъстващите чакаме вашия преразказ от първо лице единствено число вашият разказ.Честит празник велик руский солдате.

Помним го този момент, действително досега не бях виждал в световната история президент да шамари журналист, но Жеков си го заслужи с провокациите си!
И само нещо да те поправя, маестро Санди, президента Стоянов е син като венците на Мариян Огнянов, той няма как да е червен ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
sin zavinagi
Контакти:

Мнениеот sin zavinagi » 09 сеп 2013 15:10

Дълбок поклон на избитите след 09.09.1944 от комунистите. (а и преди това от тях)

Върни се в “Свободна зона”