9-и Септември е.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: 9-и Септември е.Честит празник,българи.

Мнениеот Безкомпромисен » 09 сеп 2013 13:11

СТАМАТ написа:
denitko1 написа:Честит Празник България :) дано станем все по-добри и да живеем и да си помагаме. А не с лошо ;)

Благодаря!!! Поздравявам всички честни българи, поддържащи и участвали в справедливата тогава кауза на СССР, Великобритания и САЩ-Освобождаване на народите от фашистки гнет!!! Кауза, спасила милиони хора от ужасите на на Дахау, Освиенцим и стотици други Концентрационни лагери! Кауза донесла ни спокоен и смислен живот в продължение на 45 години! Датата 09.09.1944 е паметна! Само през първите 10 години е ликвидирана неграмотността и глада! Електрифицирана е Родината и здравеопазването става безплатно!!! Няма да ми стигнат часове да опиша постигнатото от Социализма за тези 45 години. За съжаление, вместо да го доразвием, ние подтиквани от алчността си се върнахме към гнилия Капитализъм:( Всички ние трябва да се опитаме да живеем така, както в собствените си семейства! Това е Социализма! Това което се твори през последните 23 години е Капитализъм! Ако сте доволни- успех, надграждайте го докато заживеете както ви се полага!

За всички които уважават тази светла дата-НАЗДРАВЕ!!!

Вие не сте българи! Вашата родина е СССР ,нямате нищо общо с България, само сте родени тук!През последните 24 години България все още се управлява от ваши комунистически филиали - БСП,СДС,НДСВ,ДПС,ГЕРБ,АТАКА и т.н.!Щом заробването и окупирането на България от чужда и враждебна на България страна СССР е празник, значи си антибългарин и комунистически престъпик!Кой спаси комунистическите престъпници в това число и теб от въжето?Не бяха ли комунягите от СДС?
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 сеп 2013 13:18

grasiani написа:Честито на всички които празнуват 9-ти,на другите пожелавам хубав ден и успешна седмица.Както и очаквах едни и същи клишета от антикомунистите,половината ми живот мина в едната система другата в сегашния вид на устройство на държавата едно съм разбрал, българите не се променят връзкарите ,нагаждачите и при двете системи са на почит,който е мазник и връзкар дали пред началника,директора при комунизма,дали сега пред шефа,чорбаджията при демокрацията няма разлика винаги се ценят такива хора от българина във всяка една сфера от обществото .Така че замислете се дали сте толкова свободни и независими както ви се проповядва и втълпява.И при двете системи почнеш ли много да приказваш и да вадиш кирливи ризи не те чакат добри дни и теб и семейството на такива хора не се гледа с добро око където и да са ,кротуваш ли си ,и не приказваш много ,ок си.Така че по полека с квалификациите и клишетата и глупостите на този или онзи.Друго също ме подразни и се втълпява не знам човека да ли е живял в миналия период че едва ли не хората са умирали от глад при социализма, с това никога няма да се съглася защото просто не е вярно,е нямаше голямото изобилие както сега,но това което имаше според мен беше на добро ниво като качество и цена,е и тогава имаше хора които се опитваха да правят разни щуротии но в много по малък мащаб отколкото сега се извършват.Сега наистина- тарикат ли си ,гъвкав ли си ако добре използваш мозъка си за различни комбинации,несъмнено ще имаш просперитет,за хората с по малки и скромни възможности остава голямо бачкане и цял живот надежда за по добри дни. Не искам да влизам с така наречените апологети и защитници на така наречената демокрация,всеки си има различни виждания за едни и същи неща които се случват и са се случили.

България от 9 Септември 1944г. секунда не е била никога демократична, винаги под съветско-болшевишко кърваво комунистко робство!Явно си биил член на комунистичекста банда за да си живял добре!Защо комунистическите престъпници построиха 105 концлагера, създадоха масови гробове и избиха 300 000 невинни достойни българи, които отказаха да са майкопродаваци и да служат на СССР!9 Септември 1944 г. е най-кървавият и черен ден в Българската история на този ден България престана да съществува и се превърна в съветска комунистическа кочина! Преди този злообен и черен ден България бешена първо место на Балканите и на шесто место в Европа по икономическо развитие!Комунистчестите престъпници манипулират история със съветско пропагандните филмчета и крият този факт, защото те разрушиха тази достойна и процъфтяваща държава!Бог да прости България!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 09 сеп 2013 13:21

Безкомпромисен написа:
grasiani написа:Честито на всички които празнуват 9-ти,на другите пожелавам хубав ден и успешна седмица.Както и очаквах едни и същи клишета от антикомунистите,половината ми живот мина в едната система другата в сегашния вид на устройство на държавата едно съм разбрал, българите не се променят връзкарите ,нагаждачите и при двете системи са на почит,който е мазник и връзкар дали пред началника,директора при комунизма,дали сега пред шефа,чорбаджията при демокрацията няма разлика винаги се ценят такива хора от българина във всяка една сфера от обществото .Така че замислете се дали сте толкова свободни и независими както ви се проповядва и втълпява.И при двете системи почнеш ли много да приказваш и да вадиш кирливи ризи не те чакат добри дни и теб и семейството на такива хора не се гледа с добро око където и да са ,кротуваш ли си ,и не приказваш много ,ок си.Така че по полека с квалификациите и клишетата и глупостите на този или онзи.Друго също ме подразни и се втълпява не знам човека да ли е живял в миналия период че едва ли не хората са умирали от глад при социализма, с това никога няма да се съглася защото просто не е вярно,е нямаше голямото изобилие както сега,но това което имаше според мен беше на добро ниво като качество и цена,е и тогава имаше хора които се опитваха да правят разни щуротии но в много по малък мащаб отколкото сега се извършват.Сега наистина- тарикат ли си ,гъвкав ли си ако добре използваш мозъка си за различни комбинации,несъмнено ще имаш просперитет,за хората с по малки и скромни възможности остава голямо бачкане и цял живот надежда за по добри дни. Не искам да влизам с така наречените апологети и защитници на така наречената демокрация,всеки си има различни виждания за едни и същи неща които се случват и са се случили.

България от 9 Септември 1944г. секунда не е била никога демократична, винаги под съветско-болшевишко кърваво комунистко робство!Явно си биил член на комунистичекста банда за да си живял добре!Защо комунистическите престъпници построиха 105 концлагера, създадоха масови гробове и избиха 300 000 невинни достойни българи, които отказаха да са майкопродаваци и да служат на СССР!9 Септември 1944 г. е най-кървавият и черен ден в Българската история на този ден България престана да съществува и се превърна в съветска комунистическа кочина! Преди този злообен и черен ден България бешена първо место на Балканите и на шесто место в Европа по икономическо развитие!Комунистчестите престъпници манипулират история със съветско пропагандните филмчета и крият този факт, защото те разрушиха тази достойна и процъфтяваща държава!Бог да прости България!

Хубав ден и не забравяй хапчетата със зелената рецепта ,няма какво друго да ти напиша.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 сеп 2013 13:22

doktora25 написа:
vaskonti написа:А като е било безплатно всичко това, кой го е плащал?

Плащала го е държавата, която е един от най-добрите разпределители и преразпределители на националния доход. Държавата (и в наши дни) трябва да разполага с огромен бюджет, от който да се заделя за високи заплати за учители и лекари, безплатни учебници за всички ученици, здравната каса да плаща за максимално голям брой лекарства и т.н. и т.н.

Някои може би веднага ще ме попитат откъде държавата може да вземе толкова пари. Ами в момента мутрите въртят умопомрачителни суми, с които строят палати, перат пари от нечистите си сделки, харчат ги за безброй глупости, но не ги инвестират обратно в производството или да ги дават на служителите под формата на по-високи заплати. Това са пари, спечелени по нечестен начин, чрез рекет, убийства, умишлено фалиране на десетки предприятия, престъпна приватизация. Тези пари трябва да им бъдат отнети и върнати обратно в държавния бюджет, посредством високи данъци, глоби, конфискации при установени нарушения или укриване на данъци, да бъдат преразгледани всички приватизационни сделки. Разбира се трябва да бъде премахнат мутренския плосък данък и да бъде заменен с прогресивен.

Държавата също така трябва да инвестира и в държавни предприятия, работещи на висока печалба, която да се влива в бюджета. Национален доход също така изтича и посредством всички тези чуждестранни вериги магазини, за които се говореше тези дни. Не съм против големите вериги, но те да имат български собственици и да бъдат задължавани на продават поне 80% българска стока.

Ок, да приемем, че държавата някак изземе всички пари от мутрите, макар да не е ясно как точно ще се прецени кои точно пари са "мръсни" и кои не. Освен ако не мислиш, че ВСИЧКИ са мръсни и всеки, който има повече от няколко хиляди в банката е мутра? Но ок, да приемем, че тези пари се изземат. За колко време ще стигнат? Какво правим като свършат? Държавата добър стопанин ли е? Държавата добър управленец ли е? Би ли казал, че по онова време нямаше масова безстопанственост, дължаща се на това, че всичко беше общо, тоест ничие? Защо държавата трябва да инвестира в предприятия, които и без това са на печалба? Какви пари ще инвестира в печелившите предприятия - пари от данъците ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 сеп 2013 13:25

grasiani написа:
Безкомпромисен написа:

Хубав ден и не забравяй хапчетата със зелената рецепта ,няма какво друго да ти напиша.

То вие комунягите няма какво друго да напишете срещу мен след като изнасям факти за вас!Комузмът е психическо заболяване! На 5 май 2000 г. антибългарското комунистическо събрание обяви комунистическият режим за престъпен режим, следователно всички членове на БКП са престъпници!
Последна промяна от Безкомпромисен на 09 сеп 2013 13:38, променено общо 1 път.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 09 сеп 2013 13:28

Безкомпромисен написа:
СТАМАТ написа:
denitko1 написа:Честит Празник България :) дано станем все по-добри и да живеем и да си помагаме. А не с лошо ;)

Благодаря!!! Поздравявам всички честни българи, поддържащи и участвали в справедливата тогава кауза на СССР, Великобритания и САЩ-Освобождаване на народите от фашистки гнет!!! Кауза, спасила милиони хора от ужасите на на Дахау, Освиенцим и стотици други Концентрационни лагери! Кауза донесла ни спокоен и смислен живот в продължение на 45 години! Датата 09.09.1944 е паметна! Само през първите 10 години е ликвидирана неграмотността и глада! Електрифицирана е Родината и здравеопазването става безплатно!!! Няма да ми стигнат часове да опиша постигнатото от Социализма за тези 45 години. За съжаление, вместо да го доразвием, ние подтиквани от алчността си се върнахме към гнилия Капитализъм:( Всички ние трябва да се опитаме да живеем така, както в собствените си семейства! Това е Социализма! Това което се твори през последните 23 години е Капитализъм! Ако сте доволни- успех, надграждайте го докато заживеете както ви се полага!

За всички които уважават тази светла дата-НАЗДРАВЕ!!!

Вие не сте българи! Вашата родина е СССР ,нямате нищо общо с България, само сте родени тук!През последните 24 години България все още се управлява от ваши комунистически филиали - БСП,СДС,НДСВ,ДПС,ГЕРБ,АТАКА и т.н.!Щом заробването и окупирането на България от чужда и враждебна на България страна СССР е празник, значи си антибългарин и комунистически престъпик!Кой спаси комунистическите престъпници в това число и теб от въжето?Не бяха ли комунягите от СДС?

Ти сигурно и на лечебното заведение в което се намираш в Карлуково, викаш Концентрационен лагер.:))))) Смени си чая, този не ти действа!:) Това за въжетата го четохме още в първите часове на ПРАЗНИКА 09.09.!!! СМЕНИ ПЛОЧАТА И ЧАЯ!:))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 сеп 2013 13:31

Докъде стигнахме комунистическите престъпници да се поидиграват на нормалните хора, при положение , че те са главорезите, убийците и терористите!Следователно правете си изводите, кои са психияно болни- това са комунистическите садисти!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 сеп 2013 13:33

Под празник комунистите може да имат предвид триумфалното посрещане на княз Александър Батенберг в Пловдив на днешния ден, 3 дни след Съединението. Но най-вероятно не, защото те забраниха да се празнуват датите 6.9 и 22.9, защото те не са българи :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 09 сеп 2013 13:42

[quote="Siegfried"]Под празник комунистите може да имат предвид триумфалното посрещане на княз Александър Батенберг в Пловдив на днешния ден, 3 дни след Съединението. Но най-вероятно не, защото те забраниха да се празнуват датите 6.9 и 22.9, защото те не са българи :!:[/quot

Аз си мисля, че Батенберг не е българин. Всеки си има мнение. В едно съм сигурен, аз съм българин, а Батенбург или Батенберг(трудно се произнася от българин)-НЕ Е!!!:))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 сеп 2013 13:44

СТАМАТ написа:
Siegfried написа:Под празник комунистите може да имат предвид триумфалното посрещане на княз Александър Батенберг в Пловдив на днешния ден, 3 дни след Съединението. Но най-вероятно не, защото те забраниха да се празнуват датите 6.9 и 22.9, защото те не са българи :!:[/quot

Аз си мисля, че Батенберг не е българин. Всеки си има мнение. В едно съм сигурен, аз съм българин, а Батенбург или Батенберг(трудно се произнася от българин)-НЕ Е!!!:))))

КНЯЗ Батенберг е много по-голям българин от теб и всички комунистически изчадия българофобски, защото той се бори за България, а вие я разрушихте :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”