Ултиматум на Йордан Лечков, за уволнение на Мъри Стоилов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ултиматум
Хора, не разбирате ли за какво става дума. Лечков е наркоман и ако не е циганин, то поне е турчин. С неговите плямпания иска да реди състава , да слага нови играчи, вързан е здраво с мениджърски фирми. Хотелът му в Сливенград е пред фалит , трябва да си добави нещо. Защо изобщо обръщате внимание на тоя корумпиран полуидиот. СМЕШНО Е 
- blue SASHO1977
Ето, коката свърши,чорбата не ми даде ни лев за карето,хотело ми е пред фалит!!! Е кво искате да правя, трябва да вдигна малко шум около мене си, че да ме чуят, и да вземат всички играчи на сливен в национала(вкл. и тия дето ги дадох на чорбата) и некой мениджър да ги хареса за 3 бундеслига и да прайм некъв трансфер, че без кока вече не се издържа!!!
blue SASHO1977 написа:Ето, коката свърши,чорбата не ми даде ни лев за карето,хотело ми е пред фалит!!! Е кво искате да правя, трябва да вдигна малко шум около мене си, че да ме чуят, и да вземат всички играчи на сливен в национала(вкл. и тия дето ги дадох на чорбата) и некой мениджър да ги хареса за 3 бундеслига и да прайм некъв трансфер, че без кока вече не се издържа!!!
Ако питаш мен е сменил коката с по-евтин мат'риал и от него нервите са повечко, но така е като прави подаръци на късопаметни индивиди. Иначе точно в момента лЕЧКОВ си прави каквото си иска в бФС и Боби прави каквото му каже той.
Re: Ултиматум на Йордан Лечков, за уволнение на Мъри Стоилов
Лечо, поведи българската футболна революция, аз съм с теб! Долу "мъри", насито, бербата, двамата петрови, и стадиона да срутим, пълен рестарт на системата!
YA GUNNERS YA
valio написа:CSKARCHETO-BS написа:И като си тръгне да не се и връща.Този освен да критикува друго не съм го чул да говори.
Напротив казва нещата с истинските им имена
Интересно къде бяха тези критици когато треньор беше П.Марков,С.Младенов
Нямаше ги никакви естествено.Аз ако съм на Мъри ще им тегля една на всички и никога повече няма да стъпя в България.Ебати и злобата,това граничи е ненормалното вече...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Ще излезе пич Лечето
Ама този Лечков се е помислил за истински!
Като футболист - добре!
Ама вече не е, той сега какъв е, Кмет, Член на Изпълкома, Мениджър на новото Чичово, Ментор от последна инстанция ли е.
А-а-а забравих, има и футболен клуб, някакъв там...Е кое по-напред, да вземе да седне Бербатов на пейката та да играе На Чичи Момчето...Да махнем Мъри та да дойде кой, Диян Петков?
Лечков, я си налягай парцалите и остави на истинските хора да вършат работата.
Освен това, като сте големи професионалисти защо още нямате регистрация в Съда?
Да се стигне до там Дражев да е по-компетентен /и той е/ от всички вас...
Не забравяйте вече сме в Европийския съюз и трябва да има РЕД във всичко!
Като футболист - добре!
Ама вече не е, той сега какъв е, Кмет, Член на Изпълкома, Мениджър на новото Чичово, Ментор от последна инстанция ли е.
А-а-а забравих, има и футболен клуб, някакъв там...Е кое по-напред, да вземе да седне Бербатов на пейката та да играе На Чичи Момчето...Да махнем Мъри та да дойде кой, Диян Петков?
Лечков, я си налягай парцалите и остави на истинските хора да вършат работата.
Освен това, като сте големи професионалисти защо още нямате регистрация в Съда?
Да се стигне до там Дражев да е по-компетентен /и той е/ от всички вас...
Не забравяйте вече сме в Европийския съюз и трябва да има РЕД във всичко!
- blue SASHO1977
acmilan написа:valio написа:Интересно къде бяха тези критици когато треньор беше П.Марков,С.Младенов
Нямаше ги никакви естествено.Аз ако съм на Мъри ще им тегля една на всички и никога повече няма да стъпя в България.Ебати и злобата,това граничи е ненормалното вече...
Ти какво очакваш от ЧОРБАРИ!!!???
Бижутера написа:Прав му път, едно мрънкало по-малко
Май от раздвоение на личността страдаш. Веднъж Мъри аут, сега прав му път на Лечков?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- optimistik
- Контакти:
Re: уйте го само
metodito написа:optimistik написа:Аз мисля,че това си е театро.Те всичките в една кратуна пърдят.чуйте го само плешивеца,поставя ултиматуми:или Наско и Мъри се махат или остават,а се махат Бербатов,Ст.Петров и М.Петров.Хайде сега да потърсим логиката,аз мисля,че тоя бие самара да се сеща магарето,т.е. ясно е,че няма да изгонят Наско и Мъри,те с тях са си дружки,значи какво остава,заради бълхите в БФС,ще изгорят юргана на националния отбор.А истината според мен я каза бате Бойко,аз му вярвам,защото е нормално бившия личен охранител на царя/и на бай Тошо/ и бивш вътрешен министър Генерал Б.Борисов ДА ЗНАЕ какво става в държавата,да е запознат с делата на котките и мишките и да му е ясно кой плаща на петела да кукурига.Е кукурига наистина,но всички ссме наясно че вместо да ни буди пак ни приспива с котешко мъркане.Извинявам се,че си служа с толкова пословици,който ме разбере разбере
Ами стила си е супер, само дето не вдянах к'во искаш да кажеш. "Много шум за нищо" и "От ден до пладне". Да, това е метода на работа в териториите около Стара Планина. Бойко не е бил вътрешен министър, беше "секретарка" на Р. Петков.
Много по-оригинално и приятно е да четеш така написан текст отколкото някаква шльокавица или словоизлиянията на някой, който се чудиш в коя африканска страна е учил български. Направо срам!
Мерси,за което