Валери Божинов - Фен тема
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Валери Божинов: Приоритети са ми кариерата, която се с
Тоя много отдавна е свършил за футбола.Вече дори никой не вика за него "по-добре го вземи ти". 

Парясник от всякъде 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Този се оказа по-голяма уруспия от бившите си жени.
- bojo0o0o94
- Контакти:
Лука Тони започна с големия футбол на дърти години. Не се знае кво ще стане с нашия.
Малко си назад с инфото ! Това изявление е на повече от седмица !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
iliyan написа:Малко си назад с инфото ! Това изявление е на повече от седмица !!!
Изявлението му е от вчера

Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Тоя чука 1-2 години и си заминава..
Като кариерата му
Като кариерата му

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
-
- Контакти:
Аз пък ще се радвам ако Божинов възроди кариерата си далеч от чалгаджийките. Нямаме чак толкова добри играчи, че с лека ръка да зачеркваме някой. Само на 27 години е и при една добра серия може да се вдигне. Въпроса е да не остава във България, защото тука ще загине съвсем близо до изкушенията. Все пак ако реши да остане трябва да забрави предишния си живот и да се отдаде на спорта. Дали ще може да го направи, не знам!
Повечето от нас си мечтаят за живота му - парите му пари, работата му работа, а за жените кво да кажем - 90% от мъжете биха искали да си легнат с Николета, а останалите 10% - с Валери
. Така, че ...... майната му за кариерата. По-важно е да си живее хубаво, все пак живота е прекалено къс ...
А и да не забравяме, че има и 2 деца - май е направил доста повече от колкото повечето "драскачи" тук включително и аз.
Успех и на него и на Лозанова!

А и да не забравяме, че има и 2 деца - май е направил доста повече от колкото повечето "драскачи" тук включително и аз.
- Drunken_Master
- Контакти:
georgiev написа:Повечето от нас си мечтаят за живота му - парите му пари, работата му работа, а за жените кво да кажем - 90% от мъжете биха искали да си легнат с Николета, а останалите 10% - с Валери. Така, че ...... майната му за кариерата. По-важно е да си живее хубаво, все пак живота е прекалено къс ...
90% от мъжете ? Да,главно ч*киджиите...На мен приятелката ми е 100 пъти по-красива от Николета.Само дето няма нейните цици...което си е гадно,де...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Върни се в “Футбол - България”