Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Levski4Ever
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Факт е, че Гаджев играе в пъти по-добре за националния отбор. В ЛЕВСКИ е свикнал да не си дава зор, и не го прави. Дано Йоканович да го жегне малко. Ако продължава в същия дух обаче, да се маха през зимната пауза!

- metodito
- Контакти:
Я чакайте малко.
Тук голяма част от хората настояваха, че и без Дарко можем и също казваха да се маха. Видяхме къде сме без Дарко, нали.
Много ми е интересно, че тук има толкова много скрити съкровища, като треньори - по-добри от Мъри Стоилов - за който Дарко бе основна фигура и плака две години на Батков за него, и от Любо, който не сменя Владо в отбора и е основна фигура. Да не говорим за вратарите, които имаме тук, които са виждали седемметрова врата само на телевизор, иначе всичко може да ви кажат за вратарския пост.
Стига бе, хора! Оставете това с факта, че на Владо му пука за синята фланелка много повече от някои т.нар. легенди, но вижте топките, които отнема в национала и в "Левски".
Хайде...дано не забравя, да преброим топките, които Владо ще отнеме в мача с Лудогорец. Ако са по-малко от десет, ей ме де съм. Става ли?
Ако ми беше във фентъзито, Владо щеше да е всеки мач сред MVP играчите, стига да дават точки за отнети топки, както е в сайта на УЕФА.
Това му е работата! Това, че Илиан, Митов и може би Йока си мислят, че позицията му е на офанзивен халф не променя нещата, освен във вашите очи, защото Любо го ползва именно като дефанзивен!, а не офанзивен халф.
Толкова ли е сложно наистина?
Димов лош футболист ли е? Като централен защитник е зле, като дефанизвен халф е доста стабилен. И пак да питам: използван, основно за защитник и несправяйки се - значи ли, че е лош? Посредствената игра на Велев, като крило прави ли го лош играч, при положение, че е централен полузащитник?
Не забравяйте и още нещо. Владо е истинския капитан на "Левски", но на него на Герена всеки му налива гипс - Наско щял да го гони, Илиан не го харесваше щото бил човек на Гонзо, публиката само него обвиняваше... Е, как да играе в такава обстановка?
Ами да, ссигурно сте прави пък в крайна сметка - да се маха - поне никой няма да го псува на майка, щото кьопавите нападатели не могат да вкарат от половин метър. Само че той се ВЪРНА ВКЪЩИ И ТУК ИСКА ДА Е! И аз искам в любимия ми отбор човек като Владо!
И му върнете капитанската лента, господин Йоканович!
Тук голяма част от хората настояваха, че и без Дарко можем и също казваха да се маха. Видяхме къде сме без Дарко, нали.
Много ми е интересно, че тук има толкова много скрити съкровища, като треньори - по-добри от Мъри Стоилов - за който Дарко бе основна фигура и плака две години на Батков за него, и от Любо, който не сменя Владо в отбора и е основна фигура. Да не говорим за вратарите, които имаме тук, които са виждали седемметрова врата само на телевизор, иначе всичко може да ви кажат за вратарския пост.
Стига бе, хора! Оставете това с факта, че на Владо му пука за синята фланелка много повече от някои т.нар. легенди, но вижте топките, които отнема в национала и в "Левски".
Хайде...дано не забравя, да преброим топките, които Владо ще отнеме в мача с Лудогорец. Ако са по-малко от десет, ей ме де съм. Става ли?
Ако ми беше във фентъзито, Владо щеше да е всеки мач сред MVP играчите, стига да дават точки за отнети топки, както е в сайта на УЕФА.
Това му е работата! Това, че Илиан, Митов и може би Йока си мислят, че позицията му е на офанзивен халф не променя нещата, освен във вашите очи, защото Любо го ползва именно като дефанзивен!, а не офанзивен халф.
Димов лош футболист ли е? Като централен защитник е зле, като дефанизвен халф е доста стабилен. И пак да питам: използван, основно за защитник и несправяйки се - значи ли, че е лош? Посредствената игра на Велев, като крило прави ли го лош играч, при положение, че е централен полузащитник?
Не забравяйте и още нещо. Владо е истинския капитан на "Левски", но на него на Герена всеки му налива гипс - Наско щял да го гони, Илиан не го харесваше щото бил човек на Гонзо, публиката само него обвиняваше... Е, как да играе в такава обстановка?
Ами да, ссигурно сте прави пък в крайна сметка - да се маха - поне никой няма да го псува на майка, щото кьопавите нападатели не могат да вкарат от половин метър. Само че той се ВЪРНА ВКЪЩИ И ТУК ИСКА ДА Е! И аз искам в любимия ми отбор човек като Владо!
metodito написа:Я чакайте малко.
Ако ми беше във фентъзито, Владо щеше да е всеки мач сред MVP играчите, стига да дават точки за отнети топки, както е в сайта на УЕФА.![]()
В последния мач едно хилаво хлапе, което смени именно Гаджев, направи за 25 минути повече, отколкото Владо прави за 7 мача. Как да харесвам играч, който може да бъде надбяган от бабичка, затичала се към митинг на БСП? Как да го харесвам, като е по-голям интригант от 90% от жените? Един Стефан Велев се раздава поне три пъти повече, отколкото повлеканата, така че не ми говори колко обичал Левски.
- metodito
- Контакти:
futbolqga написа:В последния мач едно хилаво хлапе, което смени именно Гаджев, направи за 25 минути повече, отколкото Владо прави за 7 мача. Как да харесвам играч, който може да бъде надбяган от бабичка, затичала се към митинг на БСП? Как да го харесвам, като е по-голям интригант от 90% от жените? Един Стефан Велев се раздава поне три пъти повече, отколкото повлеканата, така че не ми говори колко обичал Левски.
Ох, човек, смятайки, че феновете тук са представителна извадка за състоянието в момента на феновете на този клуб си мисля, че един голям проблем са именно феновете. Но българина вече е толкова побъркан от цялата тази безнадежност, че има извинение.
И както в ситуацията в цялата държава и в обществото - спасение НЯМА!
Много е тъжно това, което се случва. Аз винаги съм се чувствал патриот, но повсеместното видиотяване почва да ми писва.
Знам, че звуча грубиянски, но всичко почва да придобива един кафеникав оттенък. Сори.
Мръсните педеруги - политиците ни докараха всички до това положение - ние вече просто сме едни... Свършиха ни. Спряха ни тока, просто.
Какво предстои ли? Според мен - потъване. Нов собственик - няма. Въпреки - толкова сигурните клюкари. И да има - пак същия. Може следващата година да влезем в групи на УЕФА. Това ще се възприеме, като мана небесна, дошла благодарение на кърлежа, който се върна с фанфари в клуба. Но за същият този кърлеж"устойчиво развитие" е фраза непозната, като "родолюбие" за бг политик. Споко Гаджев ще си тръгне - поредният прогонен от люлката юноша. То па сефте. В следващите 10 години ще се работи на парче, а титлите, които предстоят ще се възприемат, като...ехехехехе...къде отиваш, може би... Зайби!
Гнилоч и зараза. С тоя чип толко. В следващия живот...кой знае...?!
И въобще, как може да ми сравняваш Владо, който е дал повече от 10 години за този клуб с малкия? Верно ли го каза това. Ми съжалявам. Неблагодарен си. Спомни си само контузията му и това, което му причини Ратко, спомни си работата му в последните ни мачове в групите. Не, не головете - това, което свърши. Как може така?!!!
- milen.hristov
- Контакти:
Левски ще е един от малкото отбори в паузата, които няма да играят контролна среща. Треньорският щаб на сините начело със Славиша Йоканович стигнал до решението да не мерят сили с друг отбор, а по време на паузата да поработи с играчите си. Имаше вариант Левски да играе срещу втородивизионния Пирин Разлог, с който сините са в добри отношения. Все пак Йоканович преценил Левски да не играе мач тази седмица.
Сръбският специалист е затегнал здраво редиците си и иска играчите му да са в топформа за предстоящите мачове с Лудогорец и Славия. Сините днес ще тренират двуразово, а утре само веднъж преди обяд
Сръбският специалист е затегнал здраво редиците си и иска играчите му да са в топформа за предстоящите мачове с Лудогорец и Славия. Сините днес ще тренират двуразово, а утре само веднъж преди обяд
- Levski4Ever
- Контакти:
Тази твоя безрезервна подкрепа към Гаджев вече взе да става банална. Пусни си някой скорошен мач на ЛЕВСКИ със сериозен противник и виж колко неточни пасове дава големия левскар. Виж от тези неточни подавания как веднага има контра атака и едва не ни вкарват гол. Понякога вкарват. Ако играе както играе в националния (почти стопроцентова успеваемост в пасове, пресечени топки, почти никакви нарушения), аз никога не бих го плюл. Гаджев не е играч, който трябва да се запази задължително. Такива играчи бяха Гара Дембеле, Ричард и някои други.

Гаджев е играч с качества, но това което играе в Левски е една кръгла 0!
- santiliana
много е прав Методито с мненията си за Гаджев...Какво му връзвате кусур всички на Владо? Не бил играл силно в Левски...Ами с кой да играе силно бе, аланкоолу? С Бру ли, дето се блъска като пеперуда в лампа, или с Велев, който се носи като лАстовица на вЕтър?! Пелето отдавна е свършил с футбола, но и той като "БижутерО" ще ни лази по нервите поне още един сезон...Или с Везалов, Старокин, Милиев или Йорданов...Кажете с кой? Футболът е колективен спорт и един играч не може да играе и заради другите...Ако някой има безочието да плюе по Владо, че не бил играл със сърце за Левски, си остава за негова сметка...Но при положение, че си понесъл контузия, операция и няколко месечно възстановяване...В последствие се връщаш за родния тим и правиш фурор в група на ЛЕ, а не отиваш да си джиткаш в Гърция, Кипър или Русия, където отдавна те искат...Е, това какво е? Нима не е привързаност към Левски?! Всеки има слаби мигове в кариерата си...На вас да не би винаги да ви върви в живота?! Хайде, вземете се стегнете и дайте да си ценим нашите си играчи.Защото останаха твърде малко в отбора. А Владо Гаджев- във форма или не- винаги е играл със спортна злоба за Левски...Съвсем друг въпрос е, че не винаги му спори играта...Но това е нещо напълно нормално...
Днес гледах Христов в мача на Стенли и смятам, че ще играе по-добре от всичките ни халфове ако го картотекираме.
- metodito
- Контакти:
Levski4Ever написа:Тази твоя безрезервна подкрепа към Гаджев вече взе да става банална. Пусни си някой скорошен мач на ЛЕВСКИ със сериозен противник и виж колко неточни пасове дава големия левскар. Виж от тези неточни подавания как веднага има контра атака и едва не ни вкарват гол. Понякога вкарват. Ако играе както играе в националния (почти стопроцентова успеваемост в пасове, пресечени топки, почти никакви нарушения), аз никога не бих го плюл. Гаджев не е играч, който трябва да се запази задължително. Такива играчи бяха Гара Дембеле, Ричард и някои други.
Еми не съм съгласен с теб. Виж относно "баналността": това, че повтарям като развален магнетофон едно и също може би отстрани изглежда досадно, не знам. Не мога да се погледна отстрани. За себе си съм си прав.
Ако говорим за контраатаките, те обикновено започват неуспешните опити на Силва/Генков/Йорданов/Гари да достигнат вратата/хванат пас/обработят топката. Ако си забелязал при Илиан и Митов, а и немалка част от времето в началото, когато дойде Йока, топката се изритваше от защитата безцелно напред. Халфовете в много от случаите бяха изключвани от атаките. Пелето е този, който много по-често губи топка и следва или картон за пелето от нарушение или опасна атака, но и при Гаджев се случва. Добре. Така да е. Нататък - какво се получаваше. Я да видим. Тръгва защитник напред, забравяйки, че той има колеги, с които трябва да са работили какво правят в такива ситуации, нали? Но не. Подава се на крилото, обикновено в зоната на Дъстли или Старокин. Когато Дъстли бе на терена, то го нямаше никакъв, щото беше дълбоко напред - никой от централните не се наемаше да изнася топката. Така че Дъстли го оправдавам донякъде. Те му даваха топката, щото знаят колко са кьопави. От другата страна е същото положение. Пинто. А за Старокин има ли нужда да обяснявам?
И него ще го извиня донякъде. За бек трябва да имаш бързи крачета, но той е дефанзивен халф - за там ти трябва да можеш да стоиш здраво на краката си, не да си толкова бърз...
Я да те питам защо Владо не допускаше грешки, когато с него бе Грийн? Защо не забелязвахте грешките му, когато зад него беше Топчо. Това, което искам да кажа, че грешки той си е правил само че голяма част от вас сега ги виждате, когато той е заобиколен от неумели футболисти.
И нали не искаш да сравниш Дяков и Георги Илиев с Пелето - сега, не като беше млад - и Велев. За мен Велев е много кадърно момче, с което ако се работи, националния не му мърда, но! на него му трябват пространства и действията му като офанзивен халф са това, което може по-добре (личното ми мнение е, че Велев ще последва съдбата на Димов - младеж с огромен потенциал, който бе сдухан от малоумни треньорсаки местения и решения). И още нещо - защитата на националния сравнена с тази на "Левски" е като на Реал, а Любо сравнен с Илиан/Костов/Кокала/Митов/Ратко/Гонзо/Ясен е дон Капело.
7 неумели треньора - е как да стане? Единствено на Гонзо ссе надявам, че ще развие потенциала си, но само бъдещето ще покаже.