Вън Николай Михайлов (финта) от националния отбор !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Вън Николай Михайлов (финта) от националния отбор !!!

Мнениеот gilento93 » 08 сеп 2013 13:15

Аз пък искам Ивелин Попов да бъде изхвърлен от отбора.Какъв капитан е тоя,от два метра не вкара топката във вратата,какъв нападател е?НИКАКЪВ!Играе в посредствен руски отбор и това е.ВЪН ВЪН ВЪН :x

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 08 сеп 2013 13:16

А за този изминал вече мач си мисля че трите халфа трябваше да са Дяков,Илиев,Маркиньос.И тримата са във форма,като Жоро и Маркиньос са наясно какво се прави с топката и в двете фази на играта,за разлика от Гаджев,който при всяко получаване на топката започваше да решава ребуси,обикновено грешни за съжаление.А относно защитата си изказах мнението в една тема преди мача.В момента най добре сработената защита е тази на Черно море и имаше логика да започне с Александров,Котев и Венков.Поне грешки като тази с гола нямаше да се допуснат.Всеки треньор иска да има играчи които без да се гледат,знаят във всеки един момент кой къде се намира.За националния селекционер е трудно постижимо това нещо,поради различната форма на необходимите му играчи.И точно когато съдбата го покри/има защитници под ръка допуснали само три гола-два от които от дузпа и пряк свободен,реално един гол за 7 мача/Любо го достраша да ги пусне и заложи на не игралия дълго време Бодуров и Иван,който от много време поради трансферната сага не е във форма.Но решенията са на треньора и отговорността си е негова.Ние можем само да си плямпаме тука,без да можем да окажем някакво съществено влияние върху събитията в отбора.Дано успеем да вземем оставащите три мача и да имаме шанс за баражи.Другото е чесане на пръсти и езици.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 08 сеп 2013 13:17

gilento93 написа:Аз пък искам Ивелин Попов да бъде изхвърлен от отбора.Какъв капитан е тоя,от два метра не вкара топката във вратата,какъв нападател е?НИКАКЪВ!Играе в посредствен руски отбор и това е.ВЪН ВЪН ВЪН :x

Ето,че ако тръгнем можем да изгоним всеки един от отбора.Аз вярвам,че ще се докопаме до баража,но дали ще се класираме в Бразилия вече не мога да кажа,защото зависи кой ще се падне на евентуален бараж. :)

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 08 сеп 2013 13:28

Готвача написа:А за този изминал вече мач си мисля че трите халфа трябваше да са Дяков,Илиев,Маркиньос.И тримата са във форма,като Жоро и Маркиньос са наясно какво се прави с топката и в двете фази на играта,за разлика от Гаджев,който при всяко получаване на топката започваше да решава ребуси,обикновено грешни за съжаление.А относно защитата си изказах мнението в една тема преди мача.В момента най добре сработената защита е тази на Черно море и имаше логика да започне с Александров,Котев и Венков.Поне грешки като тази с гола нямаше да се допуснат.Всеки треньор иска да има играчи които без да се гледат,знаят във всеки един момент кой къде се намира.За националния селекционер е трудно постижимо това нещо,поради различната форма на необходимите му играчи.И точно когато съдбата го покри/има защитници под ръка допуснали само три гола-два от които от дузпа и пряк свободен,реално един гол за 7 мача/Любо го достраша да ги пусне и заложи на не игралия дълго време Бодуров и Иван,който от много време поради трансферната сага не е във форма.Но решенията са на треньора и отговорността си е негова.Ние можем само да си плямпаме тука,без да можем да окажем някакво съществено влияние върху събитията в отбора.Дано успеем да вземем оставащите три мача и да имаме шанс за баражи.Другото е чесане на пръсти и езици.

+1 ,трябваха ни Марко и Жоро Илиев от самото начало,на практика,Попов сам трябваше да гради ,а впоследствие и да завършва атаките ни .
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 08 сеп 2013 13:28

Много странни работи прави Л.Пенев.Манолев дето не е играл от 100 години истински мач, ако махнем онези анти мачове с Фулъм...Николай и той.Да не говорим за това човече Делев, където играе в някакъв средняшки клуб в Сегундата на Испания, та тя Ла Лига от доло отборите не са нищо особено, вие за сегунда ако ми кажете че е някаква висота за национали, дори и на България.Пак казвам, просто СТРАННИ неща стават, не говоря че Л.Пенев слугува на някого.Гаджев пък имам чувството че е национал за да го види свят и да го продадат.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 08 сеп 2013 13:31

gilento93 написа:Аз пък искам Ивелин Попов да бъде изхвърлен от отбора.Какъв капитан е тоя,от два метра не вкара топката във вратата,какъв нападател е?НИКАКЪВ!Играе в посредствен руски отбор и това е.ВЪН ВЪН ВЪН :x

[offtopic]Само да ти кажа,че Кубан не са никак посредствен отбор и,че точно Попов ги класира в ЛЕ.А че прави пропуски-да,ама той не е типичен нападател.
И тука идва въпроса: кой,кой ще вкарва :roll: :roll: :roll: ....[/offtopic]

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 08 сеп 2013 13:33

Специално за ситуацията около гола на Италия - всеки чакаше другия да свърши работата. Т.е. вината е колективна, цялата защита, барабар с Пиколло Перуцио, си проспа младините в случая. Но, честно казано, не ги обвинявам. Всеки допуска грешки. Хубавото специално за този мач, е , че грешките в дефанзивен план бяха малко. Което си е доста добре, като се има предвид играчите, с които разполагаме. Но един отбор не се състои само от защитници и вратар. Лошото за този мач, е , че пак изпуснахме прекалено много и чисти положения за гол. Нашите нападатели ги беше страх да импровизират, да стрелят от средна и далечна дистанция, да търсят ъглите на вратата( с изключение на едно отиграване на Неделев). По принцип нападателите са егоисти, но в случая, играха изключително колективно, прекалено много си подаваха топката, не смееха да пробват удари. Голямо тичане, голямо блъскане, и накрая - нищо! Буфон излезе герой, а нашите - покрити за пореден път с малшанс. Няма такова нещо! Просто нашите нападатели не умеят да вкарват голове! Вижте им статистиката в клубовете и националния, за колко мача колко гола вкарват. Е, какво да чакаме от тях? Победи? Ами те стават с вкарване в чуждата врата, а не с опазване на нашата. Евалла на Любо Пенев, страшен мотиватор е, преобрази отбора! Същите футболисти, а отбора играе коренно различно в сравнение с предишните треньори. Ама с вкарването на голове няма как да се справи, какво да направи човекът, да влезе той да ги вкарва ли? Аз си мисля че трябва повече да експериментира с играчите в нападение, да пробва примерно с Венци Христов от Берое, може би Макриев, Симеон Райков има потенциал... въобще различни играчи от Рангелов примерно. Отбора е станал много борбен, спазващ желязна тактическа дисциплина, не се плаши от никого, но ... За гола се иска нюх, да усещаш в ситуацията как да се пласираш на голова позиция, инстиктивно кога и в каква посока да стреляш. Това го има донякъде в А.Тонев, в Мицански, но им трябва сериозна и редовна игрова практика, за да го развият. Но , въпреки всичко, съм оптимист, вярвам силно в Любо Пенев, и , мисля че той ще съумее да класира отбора за световното първенство! Но дори и да не успее, няма да му се сърдя, все пак емоциите ми през тези квалификации нямат нищо общо с тези от предишните! Което не е малко!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 08 сеп 2013 13:34

Jürgen написа:

[offtopic]Само да ти кажа,че Кубан не са никак посредствен отбор и,че точно Попов ги класира в ЛЕ.А че прави пропуски-да,ама той не е типичен нападател.

Ако Кубан е посредствен клуб, ЦСКА и Левски незнам кви трябва да са, Попов е един от нацоналите които играе в повече от средноевропейски отбор, ше видите Кубан в Европа аз няма да казвам нищо.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 08 сеп 2013 13:36

Много лаици,много нещо :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 08 сеп 2013 13:49

Балкански Орел написа:
Jürgen написа:

Ако Кубан е посредствен клуб, ЦСКА и Левски незнам кви трябва да са, Попов е един от нацоналите които играе в повече от средноевропейски отбор, ше видите Кубан в Европа аз няма да казвам нищо.

Май не сте видели следващото ми мнение.Много е лесно заради една-две грешки да наклепаш някой.Просто ей така на прима виста ми изникна Попов.Можех и Делев да кажа,или Рангелов,все тая.Просто трябва да им се даде шанс на тези,които сега са в отбора.След като миналите квалификации се борехме да не сме последни,сега драпаме за бараж,което си е прогрес.Има време пред този отбор да се обиграе и да стане един от ТОП 20 на Европа. :)

Върни се в “Национален отбор”