До Хасково с рейс, а на връщане пеша!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: До Хасково с рейс, а на връщане пеша!

Мнениеот Tommi » 06 сеп 2013 23:48

1982 написа:[

Tommi написа:В нашата няма събития от края на 70-те, 2:7 е през 1968г. ;) Само куплетите с Пирогов, Майчин дом и Орландовци може би са добавени по-късно.

А това на заглавието откога е, от неолита, може би ?!

Не съм го забелязал това, моя грешка :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 07 сеп 2013 12:08

Не ме интересува Хасково, но през тази 68 година е изпуснат златен шанс ЦСКА да играе финал за КЕШ, това е истината. Интер на Херера е бил най-силния отбор в Европа, но е треперил пред нашия тим. Яд ме е, че Сърбите и Румънците имат европейски купи, а ние не. Не вярвам, че Звезда и Стяула са имали по-добри отбори от ЦСКА. Аз дори сега не разбирам, защо третия мач е бил в Италия, като е трябвало да е в Швейцария. Версията, че Болоня е град на социалисти издъхва сериозно.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 сеп 2013 10:11

angelofdeath написа:Не ме интересува Хасково, но през тази 68 година е изпуснат златен шанс ЦСКА да играе финал за КЕШ, това е истината. Интер на Херера е бил най-силния отбор в Европа, но е треперил пред нашия тим. Яд ме е, че Сърбите и Румънците имат европейски купи, а ние не. Не вярвам, че Звезда и Стяула са имали по-добри отбори от ЦСКА. Аз дори сега не разбирам, защо третия мач е бил в Италия, като е трябвало да е в Швейцария. Версията, че Болоня е град на социалисти издъхва сериозно.

Искаш да кажеш, че ако мача беше в Швейцария, а не в Италия, публиката щеше да бъде по равно и Интер нямаше да се чувстват домакини ли?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 сеп 2013 15:39

От статията разбирам,че великата публика от секБтор възхвалява в песните си група цигани,които трошат и разбиват :o !
Правилно е трябва да се подкрепяте!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 сеп 2013 15:43

Кашчей написа:
sin4ec написа:
onegavon написа:А бе вие сте ненормални.Това са 60-те нищо не се прави току -така и то със Запада.Ако нещо е решено то е на най- високо равнище в ЦК най- вероятно.Кой военен ще се съгласи да предаде Родината за един рейс, нали отива после на Трибунал?Те Георги Найденов за малко да го разстрелят хем БайТошо уж е бил съгласен за Тексим, ама като дошъл Андропов и веднага са си измили ръцете с него, право в затвора.

Тук подкрепям колегата, това за рейса и даването на мача е пълна глупост! Паднали са и толкова...А е можело да не паднат!

А за Болоня и комунистите, които ще подкрепят българия, вместо италия... същото ли е :?

Сигурно хората през 60-те години са чукнали в Гугъл да разберат има ли комунисти в Болоня и нещо за историята на града!Ти уж твърдиш,че не си на малко години,пък звучиш все едно си се родил преди 15!

Върни се в “ЦСКА”