Сергей Станишев: Ще възобновим връзките с Русия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

red_star
Контакти:

Сергей Станишев: Ще възобновим връзките с Русия

Мнениеот red_star » 07 сеп 2013 22:24

http://www.youtube.com/watch?v=tM-2sOIwd50

Русия най велика на света Американските страхливци подвиха опашки пред руската мощ !

:P :P :P :P :P :P :P :P

Лидерът на БСП Сергей Станишев заяви, че никога не е било тайна за него и партията му, че протестите са политически и че зад тях стои ГЕРБ. Той се обяви и за засилване връзките с Русия.
За българо-руските отношения, лидерът на БСП каза, че те имат дълбока, духовна, културна и икономическа традиция и могат да допринесат много за развитието на България, особено в икономически план.

"Бих искал да видя по-активен диалог между двете правителства. При това диалог, който се основава на взаимния интерес, на взаимното уважение. Защото, кажете ми едно нещо в двустранните отношения, които имат такъв потенциал, да се е случило позитивно за последните 4 години - нищо. Само всичко, което се беше стартирало, беше спирано. Това трябва да се промени", категоричен беше Станишев.

Той подчерта, че правителството има амбиция да възобнови икономическите връзки и проекти между България и Русия.

Няма да допуснем някой да идеологизира, да очерня различни проекти и инициативи, изгодни за България, обслужвайки чужди интереси, защото това вреди на нашата страна. И искам да кажа от името на българските социалисти, партията, която даде мандат и подкрепи правителството на г-н Орешарски - за нас тези приоритети, тези проекти са важни и ще работим те да се случат така, че да дадат развитие, работа, доходи на българите, посочи Станишев, цитиран от БГНЕС.

Той даде за примери общата работа по Южен поток, АЕЦ "Белене".

За нас въпросът по АЕЦ "Белене" не е приключил, защото съм убеден, че този проект е икономически изгоден за България, подчерта Станишев.

Той допълни, че "Белене" дава възможности за технологично развитие и за запазване на ядрената енергетика и ядрения статус на България през следващите десетилетия и България да остане част от високо развитите и технологично напреднали страни.

Имаме да решаваме много неща, много въпроси и да развиваме много взаимно изгодни проекти с Русия, каза още Станишев.

За протестите
"След 4 септември маските окончателно паднаха и стана ясно, че ГЕРБ стоят зад протестите", добави лидерът на БСП, цитиран от БТА.

Според него вече било ясно как се организират и финансират протестите.

Запитан как ще коментира обявяването на 22 септември за деня „Х" от протестиращите, Станишев отговори: „Много дни са обявявани за деня "Х", но нещо, което се прави напук, на инат и на всяка цена, никога не е продуктивно".

Сергей Станишев беше гост на 10-тия събор на русофилите, събрал хиляди приятели на Русия край язовир "Копринка", близо до Казанлък.
Последна промяна от red_star на 07 сеп 2013 22:47, променено общо 2 пъти.

urkoto

Re: Вставай страна огромная !

Мнениеот urkoto » 07 сеп 2013 22:28

Ем аз сякаш обичам доста повече България от Русия, но разни хора, разни идеали предполагам.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

red_star
Контакти:

Мнениеот red_star » 07 сеп 2013 22:29

urkoto написа:Ем аз сякаш обичам доста повече България от Русия, но разни хора, разни идеали предполагам.

И аз обичам БЛГАРИЯ но РЕСПЕКТ КЪМ РУСИЯ!!!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 07 сеп 2013 22:29

Ай да напада вече САШ.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 07 сеп 2013 22:31

Отивай в чуждата и враждебна на България страна СССР комунистически престъпник и терорист!Ти си антибългарин като всички комунистически престъпници! Вие унищожихте България и я превърнахте в съветска кочина!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 07 сеп 2013 22:31

Айде сега всички комунета на ваканция в Москва седнете на Путин на к*ра, където той удобно настанява болни мозъци като теб за бъдеща употреба при нужда.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 07 сеп 2013 22:31

Пускам тема да има с кого да обсъждам африканските мачове, тъй като съм огромен фен и ми отговарят двама човека на кръст. А винаги когато някакъв идиот пусне тема с едно и също повтарящо се съдържание привлича интерес за минути. Да го еВа и спортния форум :lol: Трябва като малоумен да си говоря сам, че да не ми е скучно :mrgreen:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 07 сеп 2013 22:37

..ихаааааа ..... тез мръсни хамириканси псетъ ... шъ видът те рускияъ бугътир къту съ яъдосъ .... и после казват, че научната фантастика вече не била на мода ... е как да не е - нали виждате - цяла тема човека направил защото твърдо вярва , че американците са лошите , а руснаците добрите ... е вярно .. макар и не чак токова научна , но все пак фантастика .... само дето забравил преди да пусне темата да се запита - добрите руснаци , на кого продават петрола си аджеба - на лошите капиталисти , и правят ли ,пак добрите руснаци едни огромни печалби от всяко подобно действие на лошите американци - правят и още как ... ядат ли и пият на една маса всичките - то много ясно ... дотук с научната фантастика за лошите американци и добрите руснаци .. всички са гадни капиталисти и мислят само за едно - пари . много, много , много пари ... :) :) :) :)

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 07 сеп 2013 22:38

Изображение
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

red_star
Контакти:

Мнениеот red_star » 07 сеп 2013 22:39

YANTRA_FOREVER написа:Пускам тема да има с кого да обсъждам африканските мачове, тъй като съм огромен фен и ми отговарят двама човека на кръст. А винаги когато някакъв идиот пусне тема с едно и също повтарящо се съдържание привлича интерес за минути. Да го еВа и спортния форум :lol: Трябва като малоумен да си говоря сам, че да не ми е скучно :mrgreen:

Защо обиждаш бе ?

Върни се в “Свободна зона”