Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
КОГА ЛЕПЕНКАТА ЩЕ ИГРАЕ ЗА ЛЕВСКИ, ТАКА КАКТО ИГРА СНОЩИ?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- ralka_levskarka
- Контакти:
W84me написа:КОГА ЛЕПЕНКАТА ЩЕ ИГРАЕ ЗА ЛЕВСКИ, ТАКА КАКТО ИГРА СНОЩИ?
И аз си зададох този въпрос
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Той е парадокс - обикновено футболистите се хвърлят за клубния повече, отколкото за национала, ама не и в този случай.
А снощи се видя защо хората са казали, че добрият вратар е половин отбор.
А снощи се видя защо хората са казали, че добрият вратар е половин отбор.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- milen.hristov
- Контакти:
Португалецът Нуно Пинто със сигурност попада в сметките на Славиша Йоканович за задаващия се мач на Левски срещу Лудогорец. Бекът пропусна последните срещи на „сините“, но вече тренира на сто процента и дори е гласен за титуляр в мача с шампионите на България, който е идната неделя на „Герена“.
Пинто получи травма по време на двубоя с Литекс в Ловеч, когато игра почти до края на срещата, но след това се оказа, че има разкъсване на мускулни влакна на бедрото. Ако Нуно бъде избран за титуляр в срещата с Лудогорец, това най-вероятно ще стане за сметка на Орлин Старокин, който го заместваше в последните мачове.
Пинто получи травма по време на двубоя с Литекс в Ловеч, когато игра почти до края на срещата, но след това се оказа, че има разкъсване на мускулни влакна на бедрото. Ако Нуно бъде избран за титуляр в срещата с Лудогорец, това най-вероятно ще стане за сметка на Орлин Старокин, който го заместваше в последните мачове.
- metodito
- Контакти:
Футболистите играят, както им каже треньорът. Владо винаги играе със сърце за "Левски". Не се спирате да го плюете. За Йока не знам, но Костов, Митов, Илиан, Ясен, Гонзо, Сухото, Кокала са все треньори, които са много под нивото на Пенев, като треньори. И разбира се погледнете колегите му на Владо в национала - Дяков, Илиев, Неделев, Манолев и това, което е в "Левски" - Бру (пфу), Пелето, Велев...
На Владо работата му в национала е да пресече пас и бързо да раздаде и да успокои играта с подаване встрани или назад. В "Левски", той трябва да е раздавач, разбивач, голмайстор, защитник...Еми няма как да стане.
Митов не го харесваше, Илиан не го харесваше, Наско не го харесва...нямам думи.
Нямам думи и за това, че Сирака застраши националния ни отбор, като реши, че Владо е излишен!!!
На Владо работата му в национала е да пресече пас и бързо да раздаде и да успокои играта с подаване встрани или назад. В "Левски", той трябва да е раздавач, разбивач, голмайстор, защитник...Еми няма как да стане.
Нямам думи и за това, че Сирака застраши националния ни отбор, като реши, че Владо е излишен!!!
Пелето е слаб футболист, с който не можеш да си дадеш пас, така ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:Футболистите играят, както им каже треньорът. Владо винаги играе със сърце за "Левски". Не се спирате да го плюете. За Йока не знам, но Костов, Митов, Илиан, Ясен, Гонзо, Сухото, Кокала са все треньори, които са много под нивото на Пенев, като треньори. И разбира се погледнете колегите му на Владо в национала - Дяков, Илиев, Неделев, Манолев и това, което е в "Левски" - Бру (пфу), Пелето, Велев...
А нещо да кажеш за това,че в мачовете на Левски се рита като необязден кон?С топка,без топка...Колко ЧК си изкара?И колко трябваше да получи,но не му ги дадоха?Можеш ли да броиш до толкова?Сигурно аз съм виновен за тях???
- metodito
- Контакти:
В сравнение с Пелето и Старокин ли питаш? Не, не съм съгласен. За футболист на позицията "разбивач" прави много по-малко нарушения. Най-добрите на тази позиция в световен план са обикновено дървари с морал на убийци на малки зайчета (справка - Ван Бомел).
Той не е слаб, просто вече не е онзи, който беше. Качествата ги има, но природата си казва своето. Иначе мисля, че е от малкото, на които им пука за случващото се на терена.
Пелето е слаб футболист, с който не можеш да си дадеш пас, така ли?
Той не е слаб, просто вече не е онзи, който беше. Качествата ги има, но природата си казва своето. Иначе мисля, че е от малкото, на които им пука за случващото се на терена.
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:В сравнение с Пелето и Старокин ли питаш?
Не!Питам в сравнение с мачовете му в национала...Защото за това става въпрос!
- metodito
- Контакти:
E, аз го казах: виж му колегите в средата на терена, виж и треньорите, които го тренират и които му казват къде да стои и какво прави.