Кашчей написа:Безкомпромисен написа:Денощно получавам заплахи по телефона от сутрин до вечер, в която комунягите желаят моята смърт и ме заплашват с бой! Ако бях смешен, защо ме заплашват!И смяташ ти като комунист , че човек трябва да се бие , когато изказва по-различно мнение? Само комунист може да мисли така, че защото когато човек изкаже мнение, което не им изнася, трябва да бъде бит! Желязна комунистическа логика!Аз за разлика от комунистите не проповяядвам " да се бие с лопата", само комунист може да измисли такова садистично действие!
Денонощно, от сутрин до вечер.. а от вечер до сутрин, или тогава спиш?
Между другото и твоята логика е желязна, по комунистически-който не мисли като теб е комунист.Така ли е, Жеков?
Всички лъжат, защото са комунисти и само ти един-единствен си стожер на правдата и свободното слово, нали Жеков?!
Като свалите комунистите и премахнете републиката, какво държавно устройство ще ни предложите, Жеков?
Парламентарна монархия с двукамерна законодателна власт( без негово нищожество комуниста Симеон втори), ще осъдя абсолютно всички комунически престъпници ще изтърпяват заслужени наказания по затвори и концлагери да чукат камуни до последна капка комунистически въздух, за да не тровят въздуха с болшевишко-комунистическата си зараза , както и всички филиали на БКП -СДС, ДСБ, ДПС, НДСВ, БСП, ГЕРБ , АТАКА , ВМРОНФСБ, Деформаторски блок и т.н ще бъдат съдени!Всеки който е бил член на терористичната организация БКП , ще понесе наказателната си отговорност , защото той е съучастник на тези терористи! Закомунягите няма да има прошка! Но с такъв зомбиран народ , едва ли ще има радиклана и безкомпромисна декомунизация и лустрация!
Бог да пази нормалните хора от комунисти!