ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Салерно аут от Ботев, картотекират още нови попълнения
Взе май да става голямо мазало,вторник,четвъртък пак вторник пак четвъртък.,преди мача с Локо(сф),преди мача с ЦСКА сега неразбирателства,ще има сделка,няма да има..,то човек от желязо да е,пак няма да издържи!Това вече няма аналог!!!!
- Fallen_Angel
- Контакти:
canar4e написа:Взе май да става голямо мазало,вторник,четвъртък пак вторник пак четвъртък.,преди мача с Локо(сф),преди мача с ЦСКА сега неразбирателства,ще има сделка,няма да има..,то човек от желязо да е,пак няма да издържи!Това вече няма аналог!!!!
Докато се четат измислени сайтове и се измислят срокове - ще се изнервяме. Откакто са тук италианците има два срока - 20 октомври за заплати и 22-и - за затваряне на сделката (този срок не е сигурен също)
Alternative написа:Canaries front написа:преводача на италианците Даниел Христов, който преди десетина дни бе обявен за новото пресаташе в „Ботев” обясни, че според неговите началници Христолов не създава проблеми около сделката и се очаква тя да стане факт до края на седмицата.В Пловдив остана техническият директор Малу Мпасинкату, който се опита да потуши бунта сред футболистите с обещанието, че в четвъртък ще дойдат истинските собственици и ще раздават пари.
Откъде имате тези новини бе хора!?Все едно лично сте разговаряли с тях!Вече незнам на кой да вярвам.
Колкото по малко четеш и слушаш , толкова по добре !
Ако ще има сделка да се осъществява , ако ли не то поне да стане ясно , че ни писна на всички.Доста интриги създаде това мълчание на жабарите.Определено не подходиха професионално.
И все пак си мисля че са "бойкотирали" мача в дулъла в смисъл че не са си давали зор изобщо...особено след като не са взимали никакви заплати. Ама 9:0 баси срама майна
Само в България получават пари за да играят, а не да играят за да си получат парите... 

Fallen_Angel написа:canar4e написа:Взе май да става голямо мазало,вторник,четвъртък пак вторник пак четвъртък.,преди мача с Локо(сф),преди мача с ЦСКА сега неразбирателства,ще има сделка,няма да има..,то човек от желязо да е,пак няма да издържи!Това вече няма аналог!!!!
Докато се четат измислени сайтове и се измислят срокове - ще се изнервяме. Откакто са тук италианците има два срока - 20 октомври за заплати и 22-и - за затваряне на сделката (този срок не е сигурен също)
Според мен,заплати няма да има,не на 20-ти,ами въобще.А,за 22-и ...не знам..

- Alternative
- Контакти:
Тотално изпушихме всички...
Дано вече да ни взимат,че не се трае

Alternative написа:Тотално изпушихме всички...![]()
Павкай си тютюна и товае Че нищо не се знае

Аз вярвам на един пичага който пише тук( голeми жълти)

- Alternative
- Контакти:
niki_96 написа:Alternative написа:Тотално изпушихме всички...![]()
Павкай си тютюна и товае Че нищо не се знае![]()
Пич,кво?!

Alternative написа:niki_96 написа:Alternative написа:Тотално изпушихме всички...![]()
Павкай си тютюна и товае Че нищо не се знае![]()
Пич,кво?!Сам не се разбра какво написа
Абе еи тоя (yellow major) разбра ли

- nikibt
- Контакти:
НОВО 20
http://topsport.ibox.bg/news/id_425764662 Как да разбираме това?