Гонзо - фен тема на новия треньор :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Re: Гонзо - фен тема на новия треньор :)

Мнениеот ralimavridov » 21 май 2013 21:24

http://www.sportal.bg/video.php?video=56163

Позитивно е всичко това,което виждам около отбора.Гонзо има амбицията,характера и вярвам,че може да постигнем хубави неща с него.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 май 2013 20:57

Щом Жоро Илиев говори и най-големите критици трябва да замълчат.Нокаутиран и разбит отбор го вдигна на крака.Почнахме да играем и някакъв сносен футбол.Трябва да му се даде доверие да изгради отбор,като към това слагам и седемцифрена сума за трансфери.1 000 000 лева.Това се изисква от собствениците,а също и да си държат носовете далече от футболните неща,така,както правят от както Гонзо е тука.Доволен съм от духа му,хъса,непримиримостта.Той е победител,много рязко се различава от мижетурките преди него.Някои играчи пробваха да му се качат на главата....вече не носят екипа на Черно Море.При предишните мишоци правеха каквото си искат и треньора нямаше авторитет,сега е различно и дисциплината е желязна както и тренировките.Това искаме да виждаме.Всички критки и подигравки към Гонзо идат от завистливи чорбари,знайте го това!Чорбари,чийто задници тръпнат в 15 тактов ритъм като му чуят името.Нас това изобщо не бива да ни засяга,нито да ни променя мнението.Видяхме,убедихме се,че може.Доволни сме.Жалко,че не го взехме лятото преди сезона,че се наложи да търпим Генов и най-вече недоразумението Зафиров,дето и треньор на деца не може да е :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 юни 2013 20:32

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо заяви, че никога не би продал мач. “След загубата с Етър често ме сменяха по медиите. Програмата ни беше много тежка. Накрая последните два кръга нямахме проблеми със спасението. Можехме и по-рано да се спасим, ако нямаше някои смешни мачове. Аз се казвам Георги Иванов и никога няма да дам мач”, заяви в интервю за “Гонг” наставникът.

Той призна още, че се чувства отлично в Черно море още от първия ден, в който е дошъл във Варна.
----------------------------------------
Ако някой някога се е съмнявал,че Гонзо е точния човек,то днес със сигурност няма и капка съмнение,че ударихме джакпота.Думи и дела при него се припокриват.И не само мач не би продал,но не би оставил да го водят за носа,нито да мълчи,нито.....много други неща,които мишоците преди него правеха и свлякаха Черно Море в тинята.Очевидно се ползва със симпатията на собствениците и това е добре.Убеден съм,че ще вървим здраво нагоре още от този сезон.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 авг 2013 12:00

Такааааааа ...малко съм раздвоен относно Гонзо точно в този момент. Ще се опитам да направя малък анализ относно нещата, които забелязвам напоследък. Гонзо разчита прекалено много на задържането и владението на топката, на разиграването, на контрола през цялото време ...само дето за такава игра според мен са необходими и нужните за целта изпълнители - бързи, експлозивни, които умеят да дават точни пасове. Особено тия в средата на терена - Жоро Илиев, Божилов, Дани Г, Бергонси, Паланков. Да не кажа, че всички в отбора трябва да умеят да подават много точно поне 3/4 от пасовете дето правят да може да вържем подобен вид футбол. Просто в стила, който иска да налага Гонзо ....срещу нас отборите излизат затворени и няма пространства за създаване на опасности. Да не кажа, че на контра голяма част от противниците ни са изключително опасни и могат лесно да ни победят. В тоя смисъл ...не ми харесва тая настървеност на Гонзо да се мачка през цялото време, някакъв тотален футбол ама с тотално неподходящи изпълнители да речем. Просто си мисля, че един голям треньор е необходимо да е разнообразен - да знае кога да изчака преди да нападне, кога да се дръпне назад, кога да напада масирано, кога какво да се прави ...с тази праволинейност (нямах възможност да гледам мача с ЦСКА) сме доста разгадаеми и лесни за противодействие. Отборите не излизат срещу нас за 0:0 ....излизат, защото е много лесно да ни спрат да вкараме гол... и с една бърза контра да ни направят 0:1 ..0:2 и мача да свърши :roll: а ние правим достатъчно грешки, за да има логика в това ......та това е много голям минус на Гонзо според мен, защото иска да мачка през цялото време. Обаче и самия наш стадион не е подходящ за подобен футбол. За подобен род футбол, ако искаме да е печеливш за нас е много необходимо терена да има доста по-голям терен от сегашния! В момента Тича е много подходящ стадион, където по-слабия отбор като се затвори това да му помага много да не пусне гол. Тесен и къс! Как ще пробиваме противниковите защити в тази сгъстеност?! Гонзо трябва да разбере, че е добре да се приеме играта малко повече към центъра и да е леко по-двуостър мача, отколкото да се опитваме да играем тотален футбол и само да си блъскаме главата в стената образно казано! Още нещо - безидейността! Както казах трябват хора с много точни пасове, които да намират тънките пространства между сгъстената защита на противника! Бекир Расим в подобен стил на игра трябва да е неизменен титуляр! Ама наистина неизменен! Просто няма кой друг да дава подобни пасове и да изглежда като човек с идеи ...който може да разсече защитата един вид. Притеснявам се, че Гонзо го е пуснал срещу ЦСКА само заради неразположението на Жоро Илиев. Обаче Художника (Беки) трябва да е по-важен от Жоро Илиев, Божилов и който и да е друг, който може да играе на подобна плеймейкърска позиция в средата на терена. С нормалните пасчета по схеми не става, трябва човек с фантазия както по времето на Кривия. Говоря за футбола дето се опитваме да наложим ....иначе ако играта е в центъра на терена може да се оправим и без подобен род играч. Другото - изключително много съжалявам за непривличането на израелеца Цемах - тоя беше класа отвсякъде бе! Точно такъв ни трябва - за 1 полувреме показа много класа - изключителна борбеност, поемане на топката, владение, подаване ....в сгъстените защити на противниците ни ни трябва точно подобен род играч!!! Ама точно такъв!!! тоя Коконов за какво ни е ...има само една бързина, която къде и как ще използва като не играем на контра? Та..... опитвам се най-общо да кажа, че или терена на Тича трябва да се увеличи щом се планира ремонт ...и/или Гонзо да почне да приема играта малко по към центъра ...Художника трябва да е задължително титуляр ...и зимата да бъде поправена грешката с Цемах :idea: или да се търси подобен футболист...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 авг 2013 12:25

Забравих да кажа, че неприятно впечатление ми направи и това, че уж говореше как ще залага на младите момчета ...а не го прави. Художника го пусна явно по принуда, дано да греша. А другите получават ли изобщо шанс?! Не съм убеден, че нарочно не е разкарал Капитанов ...който на върха на атаката щеше да е отличен! Уж Капитанов не искал да подпише, ама дълбоко ме съмнява нещо! Просто е искал да му запази реномето може би! Освен това не ми допада това, че не пуска играчите да ходят в отбори в чужбина! Убеден съм, че това подтиска играчите ...вижда се при Жоро Илиев в някаква степен, при Росен Колев. Гонзо така им прецаква развитието в някаква степен, или поне те така си мислят ....да не забравяме как сам Гонзо стоя доста време в Левски докато замине в чужбина и как нищо не стана после от него. Не знам отмъщава ли си по тоя начин какво ли ...айде в България да не ги пускаме в други отбори, ама оферти като тази от Китай ....като тази от Каляри, като тези за Китанов ...не съм съгласен дали може така да се отхвърлят и да се подтискат играчите. Лично аз не смея да твърдя, че Жоро Илиев играе без желание за Черно море ...ама самия факт, че си можел да вземаш сега 4 пъти по-голямо възнаграждение може да ти влияе достатъчно силно. Росен Колев пък го видяхме колко нервен беше, явно никой не му е казал за интереса от Каляри... или нещо друго е станало. Китанов отвсякъде го искат и пак остава тук. Абе, ако искаме играчите да идват в Черно море, добре е да ги пускаме по-лесно при добри оферти, защото иначе изобщо няма да искат да идват. Повечето играчи с качества все пак малко или много искат да излязат в чужбина, а не да се закотвят при нас до края на кариерата си. Така че и това си мисля, че е едно от нещата дето трябва да се промени. Не ни трябват половин играчи, които не могат да се концентрират върху играта си за Черно море заради чувството, че са пропуснали шанса на живота си с някой трансфер извън граница! Ми кво ще стане ако интереса към Китанов секне заради твърдоглавието да го държим при нас... най-много да му съсипем кариерата! И наистина си мисля, че сме длъжни да развиваме талантана Художника и при добра оферта да го пускаме извън граница, въпреки че ще ни е много необходим ако наистина почнем да залагаме сериозно на него :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 авг 2013 15:00

Китанов е само на 18 г.,далече не съм ЗА неговото спиране като футболист,но все нещо трябва и клубът да получи,нали?Остави парите,кой ще пази вратата?Емил Михайлов некъдърника ли?Същото важи и за Художника,който рисува на терена.При положение,че НЯМА друг такъв в А група изобщо,че такива играчи са такава рядкост,че появят ли се ги заливат с оферти...и той ли да си ходи на 18 г.?Че ние не разчитаме ли точно Китанов,Бекир,Наско и т.н. да са гръбнака на Черно Море,на мачкащ всичко в България Черно Море?Никой не иска да сме просто един кампус обиграващ таланти.Трансфера на Шабленския в Левски добра политика ли беше?Дадахме основен играч,който тогава беше втория ни по значимост на терена след Жоро Илиев,национал....взехме някакви смешни пари,а него го затриха в Подуене - първо го забиха на пейката,после типично по Подуенски му вмениха подуенска наглост,дозата евроидиотизъм в Търнава и Казахстан където Димов беше основен,да не кажа единствен виновник за отпаданията,смениха му позицията от халф в защитник...и катастрофата с него е налице-той вече за нищо не става.Ако тогава беше задържан в Черно Море най-малкото щеше да си остане национал.Неговия случай трябва да е обеца на ухото за клуба,а и за всеки млад играч.Колкото до Жоро Илиев - няма какво да се коментира.На 32 г.,дал много на клуба и феновете,просто НЯМАХА право на това да му спират ходенето в Китай,беше гадно.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 16 авг 2013 08:43

В понеделник на "Кабакум" срещнах Г-н Иванов.
Аз:Г-н Иванов, може ли една снимка?
Той:Разбира се момчета.
Аз:Благодарим за победата в събота, второто полувреме играхме добре.
Той:Можем и по-добре, не съм доволен.
Аз: Монката Райков........................
Той:Монкатааааааа............................../клати главата заканващо/.....може много повече и аз съм му го казал.
Аз:Явно добре му се отразило добре сядането на пеѝката?
Той:С усмивка, клати глава и ни пожелава лек ден.
Аз:Всичко добро Г-н Иванов и само успехи!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 авг 2013 13:12

Гонзо е отличен мотиватор и единствения треньор,който може да се оправи в Черно Море.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 авг 2013 01:10

С резултатите в последните 3 мача,в които вътрешните врагове на Черно Море клатеха стола на Гонзо в полза един ДОКАЗАН мишок и слаб треньор нашият наставник направо ги заби в дън земя.3 мача в които тези хорица тръбяха как не само ще загубим,но дори и ще бъдем разгромени,3 мача в които 2 бяха гостувания на Левски и Берое,2 евроучастника....3 мача от които си взехме 5 точки със завидна лекота въпреки,че и в трите мача съдиите свиреха в полза на съперниците.Гонзо не само взе точки,а редеше отбора перфектно по терена,а всичките му смени идваха в точните моменти,блестящи смени.Най-впечатлява тактическата дисциплина.Номертата на отборите отсреща да ни накарат да почнем да им играем по свирката изобщо не минават.Както и да се наредят отсрещните-нашите си спазват зададената схема.Примерно Левски,изведнъж се дръпнаха назад,да ни изтеглят,че да ни запукат с бързия си негър...номер на който такива като Генов,Зафиров,Прическата,дори Спасов се връзваха и резултатите бяха 3+ в полза на Подуене.Железните нерви обаче са задължително условие за един добър треньор и Гонзо ги показа.Без да се интересува от противника НАЛОЖИ нашата стратегия за мачовете и от 1 до 90 другите отбори се СЪОБРАЗЯВАХА с нашата игра....което съвсем логично носеше точки за нас.Не мога да не кажа и,че Гонзо започна и 3-те мача в които беше уволняван...с две 18 годишни момчета,Бекир и Жоро Китанов за което му прави чест.Най-малкото не се уплаши да го направи в труден миг за себе си и отборът.Е,г-да(вие си знаете кои сте),още ли ще уволнявате наставника и ще искате да се тутурдиса Ильо начумереното,дето освен,че тука подлива вода го прави и в Берое,в типичния си стил?Ако Гонзо съумее някак да излъже наистина много класния и силен Лудогорец,както и да го направи ако ги посече на Тича за мене ще се легитимира на 100% пред всички ДЕБИЛИ,че е истински и голям треньор-можещ,знаещ,мотивиращ.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 06 сеп 2013 15:01

Михаил Венков: Гонзо е сред най-добрите треньори в България
06 септември 2013 14:14
Фотограф: ***.eu
Бранителят се надява, че пловдивският спец ще изведе моряците до участие в Европа
Защитникът на Черно море - Михаил Венков засипа с похвали наставника си Георги Иванов. Въпреки, че в досегашната си кариера левият бек е работил със специалисти като Стойчо Младенов и Милен Радуканов, юношата на Септември сподели, че най-много е останал впечатлен от треньорските методи на Гонзо.

"В Черно море имаме прекрасен колектив и ще играем занапред още по-добре. Имаме амбиции да сме фактор в първенството. Миналата година бе разочароваща за отбора, сега целта ни е седмицата, но играем мач за мач. Ако може, ще гоним и по-предни позиции. Дай Боже, и Европа. Георги Иванов е един от най-добрите треньори в България. Държи изцяло на дисциплината ки колектива. Именно Гонзо е сплотил този колектив. Той е една от главните причини да дойда в Черно море. Имам му пълно доверие и се радвам, че той ми е треньор", заяви Венков пред "България днес".
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”