WCQ 2014: Италия - България - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Италия - България | 06.09.2013г.

Мнениеот Udoji90 » 06 сеп 2013 13:34

Разбира се най-логично изглежда да загубим този мач, но шансове винаги има.
Надявам се Любо да избере точния състав, защото някои титуляри не са в най-доброто си състояние. Бодуров след контузията действително още не е възвърнал формата си и би било добре да го замени Ал. Александров или Ил. Миланов. Михайлов също скоро не е играл и не бих се учудил, ако започне Вл. Стоянов. Й. Минев и Ив. Иванов засега изглеждат на практика сигурни, а вляво може би по-добре В. Минев, отколкото Занев. Най-любопитно ми е какви ще ни бъдат халфовата линия и нападението. Вероятно ще излезем с малко по-прибрана постройка, включваща трима вътрешни халофве, единият от които при всяко положение би следвало да е Дяков, а другите да се изберат измежду Г. Илиев, Гаджев и Златински. Аз лично се надявам Г. Илиев да започне, а Златински в момента ми изглежда по-удачен вариант от Гаджев (не го казвам заради това, че Гаджев е левскар - имал е някои много силни сезони, но напоследък по-скоро разочарова). В този ред на мисли един Галчев в момента щеше да дойде добре на отбора, но доколкото знам, изобщо не беше повикан. Ако почнем с трима в средата, то напред най-логично ми изглежда да са Манолев, Попов и Тонев. Манолев продължава да има проблеми с клубния си отбор, но честно казано мисля, че в сегашния ни състав той е от играчите, които задължително трябва да започват винаги. И Тонев не играе много за Вила, но доста му се разчита напоследък в националния. Друг вариант е освен тези тримата да играе и Неделев, а в по-задни позиции да сме само с двама вътрешни халфове. Това би бил по-смел и рискован вариант, но пък е по-подходящ за контраатаки, ако играем така. Манолев и Тонев са много подходящи за такъв стил на игра (Неделев може би също, но не и на десния фланг). Попов малко повече бави топката, което понякога се оказва проблем.
Както и да е, едва ли точно аз съм човекът, който има право да дава акъли на Пенев, но определено ми е много интересно кои ще пусне днес. Той е нестандартен, така че нищо чудно да изненада и нас, като пусне Бадема или Рангелов напред или пък Манолев като десен бек.
Стискам палци и се надявам на днешния национален празник нашите да вземат добър резултат. Най-важното е да не забравят, че мачът започва от 0-0, играчите са 11 на 11, топката е кръгла, а теренът - симетричен, както и че едва ли някой ще им се сърди, ако загубят точно от този съперник. Балансирайки между реализма и желанието, аз бих прогнозирал 1-1. Толкова казах и за гостуването в Дания и познах - няма да се разсърдя, ако и сега стане същото. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Ще направим ли чудото в Италия на връх Обединението на Б-я?!

Мнениеот Avrameca » 06 сеп 2013 13:36

защо не ? ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 сеп 2013 13:37

danko_sot написа:Изображение

Според мен ще играем с 4-3-3 като Бодуров понеже май не е във форма все още може да бъде заменен от И. Миланов. Единестевно се колебая кой ще е третият вътрешен халф, като се колебая измежду Г. Илиев и Златински. Може би все пак Златински, защото Илиев доскоро беше контузен

Може и тая същата схема да е, само че махаме някои измежду хафовете и пускаме на негово място Делев на върха на таката, а Ивелин Попов го дърпаме малко по назад и пред звойката халфове. тогава ще сме доста по-офанзивни. Но може тази рокада са се предприеме и втората част към 70 мин. и ако сме хикс все още да потърсим и трите точки ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 06 сеп 2013 13:43

Състава за довечера е
Миневите бекове
Бодура и Русия ЦЗ
Попето, Гаджев и Дяков вътрешни халфове
Манолев и Тонев външни
Неделев централен нападател
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 06 сеп 2013 13:45

1:2 с гол на Иван Иванов в 93-тата минута ;)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 сеп 2013 14:06

Dust написа:Състава за довечера е
Миневите бекове
Бодура и Русия ЦЗ
Попето, Гаджев и Дяков вътрешни халфове
Манолев и Тонев външни
Неделев централен нападател

неделев най-много като смяна второто полувреме. Срещу Щутгарт се видя как го смачкаха германците и малко страхливо играеше ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Re: Ще направим ли чудо в Итали на връх Обединението на България

Мнениеот ozzy » 06 сеп 2013 14:24

С Бодура и Русия като двойка централни, всичко под пет парцала във вратата ни ще бъде геройство!!!

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 06 сеп 2013 14:24

Предполагам,че ще се заложи на здрава защита просто няма как да се надиграваме с тях.Равен ще е добре.И ще е хубаво на разглезените, татуирани футболистчета да им се припомни днешния ден.Сега ми хрумна - :roll: колко от тях могат да кажат какъв е днешния ден?
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 06 сеп 2013 14:26

ozzy написа:С Бодура и Русия като двойка централни, всичко под пет парцала във вратата ни ще бъде геройство!!!

Бордюров не е във форма, русия и той не е в добра форма= опълчение
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Потребителски аватар
VasDel
Контакти:

Мнениеот VasDel » 06 сеп 2013 14:43

we are the champions написа:1:2 с гол на Иван Иванов в 93-тата минута ;)

Едва ли по-скоро да паднем с 2:1 при положение, че сме надиграли италианците. Усещам, че съдията има шанс да се поправи пред Пиерлуиджи Колина ако свири добре за италианците (за мача Италия - България е назначен Карлос Веласко Карбайо) http://www.zasada.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B8%D0%B8-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE-2012/
п.п. Не мога да разбера как след такива издънки и на такова първенствоотново им гласуват доверие и им поверяват мачове.
:roll: :x
Forza Milan!

Върни се в “Национален отбор”