Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа

Мнениеот wannabe » 06 сеп 2013 13:19

Изключително безпристрастно мнение:
Каква съдбааааааааааа? Победа над отбора на ДПС!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 06 сеп 2013 13:46

Без име написа:
praistoria написа:
Без име написа:
Обичам Пловдив написа:Трябва за пореден път да докажем че това е дербито на България!

Защо трябва да се сравняват две дербита? Има ли смисъл от това?

Никой не ги сравнява-вашето не струва пукната пара пред нашето, как да ги сравняваме изобщо :lol: ?
Впечатлен съм от културните мнения във форума, а коментарът ми е, че мачът е троен отвсякъде. Смятам, че ще има малко голове като Локо ще наблегнат на статичните положения, а нашите ще чакат Неделев да направи някое чудо. Като цяло очаквам скучен мач а терена и вълнуващ по трибуните ;) .

И как така не струва пукната пара? Като толкова искаш сравнения - дай ми един критерии и ще сравняваме. Само не и критерият "по-футболно" ;)

Няма какво да ти се обяснявам, самия факт, че го правя, значи, че има някакво съмнение в думите ми. Преди 3-4 години обяснявахте, че "Вечното дерби" е най-голямото, защото решавало титлата и това било по-важно от атмосфера, качество на мача и драма. Сега вашето си дерби решава кой ще е над 7 -мо място и кой под него, а нашето е един от мачовете, който ще определи кой има шансове за Лига Европа. Самото мерене на атрибути с вас е вече толкова несъстоятелно, че чак е смешно изобщо да се споменавате като фактор...
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 07 сеп 2013 19:30

жълите напълниха гащите-нека ма4а да е равен,да няма недоволни,айде локо-готови са и по трибуните и на терена,победа за локо

Потребителски аватар
El Chapo
Контакти:

Мнениеот El Chapo » 07 сеп 2013 22:03

локо до живот написа:жълите напълниха гащите-нека ма4а да е равен,да няма недоволни,айде локо-готови са и по трибуните и на терена,победа за локо

Буахахахаххаха......абе приятели, чудя се, какво е да си от малцинството....в смисъл, какво ли е да си нормален българин (знам че и сред вас има такива) и всеки път като те питат от кой отбор си, ти да се червиш, потиш, гледаш върховете на обувките и да не можеш да проговориш от срам.

Представям си че тва е може би като да си женен за циганка....всеки път като те питат приятелите за нея ти да се чувстващ длъжен да обясниш че тя може да чете, къпе се редовно и ама изобщо не краде, честна дума...

Бахти вътрешната драма.....

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 07 сеп 2013 22:14

Ти драмите ги остави за тях,а ние да си гледаме нашият отбор...А сега сериозно, някой наистина ли смята, че онези буферчетата, могат да вземат нещо от мача?
Вече няколко пъти се мислим за фаворити, сега и те са до нас, т.е. не трябва да сме фаворити, така че ще дам прогноза X, та дано им напълним кошничката и...... хайде за лаутан парк вилидж:)
Не се сърдете, време е съдбата да ни върне това, което ни взимаше последните години..Само Ботев!!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 08 сеп 2013 00:39

El Chapo написа:
локо до живот написа:жълите напълниха гащите-нека ма4а да е равен,да няма недоволни,айде локо-готови са и по трибуните и на терена,победа за локо

Буахахахаххаха......абе приятели, чудя се, какво е да си от малцинството....в смисъл, какво ли е да си нормален българин (знам че и сред вас има такива) и всеки път като те питат от кой отбор си, ти да се червиш, потиш, гледаш върховете на обувките и да не можеш да проговориш от срам.

Представям си че тва е може би като да си женен за циганка....всеки път като те питат приятелите за нея ти да се чувстващ длъжен да обясниш че тя може да чете, къпе се редовно и ама изобщо не краде, честна дума...

Като си говорим за малцинството предполагам този ти е любимецът:

Изображение

Колкото до дербито на приказките ви сме се наслушали...те са все едни и същи.
Истината е, че вътре в себе си сърцата и душите ви са сковани от страх.
Отборът ви е добър, играете най-добрия футбол заедно с Лудогорец в момента, но в дербито фаворит - няма, колкото и клиширано да звучи!
На терена нито парите, нито медийната империя, която стои зад вас +собственикът ви НЕ може да ви помогне.
Имали сте много по-добър отбор и сме ви биели.Ей...спомням си едно дерби - отборът ви, жълти беше с 2 класи над нашия.
Цял мач нападате, а нашите се защитават.Към края имахме един футболист, който винаги ще ми остане в сърцето - едно сръбче казваше се Славолюб Янкович.
Та като взе една топка почти от центъра...дръпна напред и прехвърли вратаря ви за 0:1.То да е само тоя случай. ;)
Имаме футболисти като Мартин, Здравко, Сашо и Данчо - все футболисти с качества, класа и най-вече опит в такива дербита, които ще се надъхат страшно много и ще вдигнат остналите покрай тях за мач на живот и смърт.
Думите на Мартин: "...на ст."Христо Ботев" ще излезнат 11 черно бели сърца дали въобще нещо ви говорят?
Така ще ви скочим, че няма да знаете, къде се намирате цял мач.
Все пак дерби е...ще видим.
Вие за 18г. имате 3 победи, откъде го имате това самочувствие не знам, майна.
Ние по тази логика не знам, какво трябва да кажем.
Представям си ако вие бяхте на наше място, какво щеше да е :geek:
Изображение

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 08 сеп 2013 00:47

El Chapo написа:

Ти на оригинален ли се опитваш да се правиш?Нова версия на олигофренското ви заклинание ,че сме всички някакви цигани?Знам че умственият ви потенциал е толкова малък и няма как да разберете , но въпреки това ще го кажа пак : безкрайно тъпо е сам да принизяваш противник ,който те е побеждавал повече , защото по този начин ти сам се излагаш.Схващаш ли , умнико?Иначе много великият Сопотъ бива мачкан постоянно от някакви си цигани.Оставам настрана факта , че цяла България ви се смее на глупавите напъни да направите най националистическата агитка в страната ни , че е съставена от малцинствата.Последно няма фен , включително и на Сдружението ,при въпроса от кой отбор е да си гледа във върховете на обувките.Колкото до мача победа за отбора на Пловдив - Локомотив.Единственият ни проблем ще е съдийството в срещата.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 08 сеп 2013 10:16

Ванко_Ултраса написа:
El Chapo написа:

Като си говорим за малцинството предполагам този ти е любимецът:

Изображение

Този е по-българин от много "българи" в тази държава! Като се опитваш да си интересен измисли нещо друго.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 08 сеп 2013 10:27

praistoria написа: Няма какво да ти се обяснявам, самия факт, че го правя, значи, че има някакво съмнение в думите ми. Преди 3-4 години обяснявахте, че "Вечното дерби" е най-голямото, защото решавало титлата и това било по-важно от атмосфера, качество на мача и драма. Сега вашето си дерби решава кой ще е над 7 -мо място и кой под него, а нашето е един от мачовете, който ще определи кой има шансове за Лига Европа. Самото мерене на атрибути с вас е вече толкова несъстоятелно, че чак е смешно изобщо да се споменавате като фактор...

С добра дума не става явно. Най-добре е да се прегледаш.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 08 сеп 2013 14:33

Обичам Пловдив написа:Трябва за пореден път да докажем че това е дербито на България!

Стига комплексарски постове!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”