Вече официално , Варна е вторият по големина град
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- botev_1912
- Контакти:
Re: Вече официално , Варна е вторият по големина град
честито 

100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
зеления написа:джони написа:тоя кмет е баси комплекса,да свика специална пресконференция само и само да покаже някакви измукани от гъза му данни.Бареков хубаво го разкри какви мошенгии прави,пловдивския кмет е същия,жалко само че има хора които им се връзват на акъла
Ти на данни от НСИ "измукани от гъза му данни" ли му викаш? Ти на кого искаш да вярваме на бЮрекоф или на някакъв комплексар, какъвто се изживяваш в момента?
Точно в данните на НСИ, за които има линк на предната страница се вижда, че кмета на Варна лъже. Отделно както беше обяснено и преди мен Община Пловдив обхваща само град Пловдив, а около града са общини Марица и Родопи, които нямат административен център и администрацията им е в Пловдив. Сега погледнах в НСИ тези две изкуствени общини имат общо над 61000 жители.

- Безкомпромисен
- Контакти:
Във Варна бях на скоро и забелязах , че има спирка на терориста Станке Димитров-Марек, както и Пантеона(който е паметник на терористи), който загрозява иначе красивата Морска градина!Също така забелязах , че и вие имате паметник на съветската пияна сган , както и моят град София се мъдрят освен паметника на съветските башибозуци окупатори , ами и доста паментници на терористи и престъпници!Тези паметници загрозяват нашата мила и красива Родина! Дано един ден се освободим от Съветско-болшевишко кърваво комунистическото робство и на комунягите им се потърси най-строга наказателна отговорност!И няма значение кой е втория по големина град! Най-важно е България да стане свободна и независима държава от комунистическите престъпници!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
CTAHKO написа:W84me написа:djambaza написа:Голям келепир! Дори най-населения да стане, все тая. Тук освен за продавачки, миячки и сервитьорки, няма работа. Замина си завода, последния кораб хвана пътя, сега на ред е и КРЗ. Никаква промишленост, никакво развитие последните 10 години, особенно. Незнам подобен фактор като брой на населението, кому е повод за гордост? Бургас за няколко години отидоха толкова далеч пред Варна, че няма база за сравнение вече. Няма смисъл да се обръща темата на спор Варна или Пловдив, всеки си харесва своето, явноМога да си пожелая само да станем поне втори по приходи и последни по безработица. Густо ми е, Варна
Има работа във Варна за хора с правилното образование.
...за по 500лв
Ами моята е много повече, нещо си се объркал.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
djambaza написа:W84me написа:djambaza написа:Голям келепир! Дори най-населения да стане, все тая. Тук освен за продавачки, миячки и сервитьорки, няма работа. Замина си завода, последния кораб хвана пътя, сега на ред е и КРЗ. Никаква промишленост, никакво развитие последните 10 години, особенно. Незнам подобен фактор като брой на населението, кому е повод за гордост? Бургас за няколко години отидоха толкова далеч пред Варна, че няма база за сравнение вече. Няма смисъл да се обръща темата на спор Варна или Пловдив, всеки си харесва своето, явноМога да си пожелая само да станем поне втори по приходи и последни по безработица. Густо ми е, Варна
Има работа във Варна за хора с правилното образование.
Освен морското образование, което имам аз, незнам кое друго е правилно за този град, но дори с него, не се вписвам в работещите в града, защото работя за чужда фирма и се давя в морето.
Виж в jobs.bg само за последните 2 дни колко обяви за IT специалисти са пуснати.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Темата откровено си е за мерене на пишки,да ме извинява пусналият я.Приемаме че Варна е станала по голям град с примерно 10 000 човека.Веднага изниква въпроса-имаме ли необходимата инфраструктура да ги поемем без проблеми?Отговора е категорично-НЕ.За да се развива един град и да се увеличава населението му НЕ изкуствено е необходимо първо да бъдат създадени условия за това.Да има отворени нови работни места за специалисти които не достигат в града,да има нормални пътища,детски градини,места за отдих и много други подобни.Това което се случва в момента е против всяка логика.Единственото обяснение е опита на хората от малките населени места да се спасят от гладна смърт.Те са просто обречени и затова са тук.Лошото е че повече пречат и на себе си и на местното население.Това не е развитие,това е пропадане.Варна в момента няма капацитета да поема повече хора и това не е от сега.Лично аз си харесвах града много повече,когато живеехме в къща на центъра,нямаше проблеми с трафика/то е защото нямаше коли
/,живееше се спокойно,мангалите си бяха на края на града,нямаше ги тия квартали със звучните имена,Владиславово си беше едно село,Виница също,града си беше много чист,улиците се миеха вечер и нищо че не сме били половин,или един милион.Сега какво стана?Не ми се говори на тази тема.Предлагам комплексарите налазили форума с цел мерене на достойнства,да си вземат партакешите и да отидат да живеят в София.Хем в най големият град,хем ще се водят столичани в повече,хем ще започне да се диша много по спокойно в красивият ни град,който в момента е замязал на клоака.Всички ще бъдем на печалба. 

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Янис Зику написа:Пловдив > Варна, от където и да го погледнеш.
ахаха пълни глупости. Варна > от Пловдив от където и да го погледнеш, а не обратното. По площ е по-голяма, по население отдавна, но вече и официално., Обаче какво от това? Какво печелим варненци?
- liliputchica
Мляко с ориз написа:Янис Зику написа:Пловдив > Варна, от където и да го погледнеш.
ахаха пълни глупости. Варна > от Пловдив от където и да го погледнеш, а не обратното. По площ е по-голяма, по население отдавна, но вече и официално., Обаче какво от това? Какво печелим варненци?
Нищо не печелите.Аз харесвам и двата града ,поравно-много. Има поле за развитие и то голямо и за Варна и за Пловдив, но пък е криза.Който от кметовете съумее да реализира някакъв бум и развитие, ще векува....пожелавам го и на двамата и най-вече на гражданите на тези два исторически за Бг. градове
[offtopic]нямам[/offtopic]
-
- Контакти:
Изключително ГЛУПАВА пресконференция на гусин новия кмет!Изобщо не ми пука на кое място сме по население,а ми пука единствено за хубави улици,паркове,чистота и липса на корупция.За това да говори,не врели-некипели.Къде са стадионите а?Айде да се скрива там тоя Портних и да почва да РАБОТИ,не да приказва 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Безкомпромисен написа:Във Варна бях на скоро и забелязах , че има спирка на терориста Станке Димитров-Марек, както и Пантеона(който е паметник на терористи), който загрозява иначе красивата Морска градина!Също така забелязах , че и вие имате паметник на съветската пияна сган , както и моят град София се мъдрят освен паметника на съветските башибозуци окупатори , ами и доста паментници на терористи и престъпници!Тези паметници загрозяват нашата мила и красива Родина! Дано един ден се освободим от Съветско-болшевишко кърваво комунистическото робство и на комунягите им се потърси най-строга наказателна отговорност!И няма значение кой е втория по големина град! Най-важно е България да стане свободна и независима държава от комунистическите престъпници!
Kaк някой не те метна в морето ,малоумнико???
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.