Captain Stottlemeyer написа:П.П. Понеже си тъпо пловдивско парче, ще те светна: такива като теб (душевно болни), ако бяха софиянци ги взимат в "Свети Наум", не в Карлуково, дрисльо!...![]()
![]()
Нужда от модераторска помощ, тук!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нужда от модераторска помощ, тук!
Отново имам въпрос към модовете, отново за форум БОТЕВ: според вас това какво е:
- Thurman Murman
- Контакти:
Тоя с някакви специални привилегии ли се ползва???
botev/viewtopic.php?f=7&t=156197&start=40
Captain Stottlemeyer написа:...тъпо пловдивско парче... такива като теб (душевно болни)... дрисльо... тъпунгер

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

Captain Stottlemeyer написа:El Chapo написа:Captain Stottlemeyer написа:Ама естествено, че са си негови. Човекът е пестил от закуски цял живот, а КТБ му е наследство още от баба му...![]()
![]()
Съдейки по имбецилските ти мнения и в други форуми,не мисля че е редно да ти отговарям-не е ок да се бъзикам с болни хора все пак, пациенте на Карлуково...
Ами в случая ти сам си задаваш въпроси и сам си отговаряш, иначе казано, говориш със себе си, освен ако не си самият Василев.![]()
![]()
П.П. Понеже си тъпо пловдивско парче, ще те светна: такива като теб (душевно болни), ако бяха софиянци ги взимат в "Свети Наум", не в Карлуково, дрисльо!...![]()
![]()
П.П.П. Откъде са парите на другаря Цветан Василев бе, тъпунгер!?...От продажба на семки по Главната ли!?...
botev/viewtopic.php?f=7&t=156197&st=0&sk=t&sd=a&start=40
El Chapo написа:Отново имам въпрос към модовете, отново за форум БОТЕВ: според вас това какво е:Captain Stottlemeyer написа:П.П. Понеже си тъпо пловдивско парче, ще те светна: такива като теб (душевно болни), ако бяха софиянци ги взимат в "Свети Наум", не в Карлуково, дрисльо!...![]()
![]()
Между другото аз съм банван по причина "избягване на бан". Тоест бях регистрирал втори акаунт, докато този ми беше баннат. Вторият получи бан на следващия ден с горната причина. Това парче няма ли да получи същото наказание, тъй като е ясно, че е втори акаунт.
[center]1914[/center]
viewtopic.php?f=53&t=157005
Форумът се напълни с разни пропагандни теми за вечен съюз и братска дружба с Русия
Форумът се напълни с разни пропагандни теми за вечен съюз и братска дружба с Русия

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- becks32milan
- Контакти:
champion_20 написа:becks32milan написа:Как да се възроди темата като то само деца, и то от Ман. Юнайтед![]()
По-голямо дето от теб няма! Ти като си фен на змелси-то, аз какво да направя. слаби сте и толкоз(нуубове)!
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Тъкмо си мислех да го докладвам, но видях, че си ме изпреварил.
Националсоциализмът, както и символите свързани с него, са забранени в ЕС и са в нарушения с нашите собствени закони. Проповядването на подобна идеология е престъпление. Същото важи за фашизма и антисемитизма и изобщо за всяка антидемократична идеология.