Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Agnostic front 1912
- Контакти:
Re: Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа
Последният мач се водехме абсолютни фаворити,но не успяхме да ви бием.Сега не е точно така,направихте добър отбор.Очаквам по-труден мач и минимална победа за Ботев.
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]
А сега де
Тук съм пас
Сигурно е едно,шоуто по трибуните.

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

uppercut написа:Пак шествие от центъра до стадиона и яко виканеа мишките пак ще са по дупките
![]()
мача е троен...... хората на доган са фаворити
Дали имаш сили, поне веднъж, да не се държиш като озлобял, комплексиран, 14 г3одишен "хулиган"? Кви мишки, кви котета и писета? Иначе 2:0, 2:1.
- slash1912
- Контакти:
Мача е непредвидим,едно е сигурно-шоуто по трибуните е гарантирано!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Най-футболното дерби в България според мен. Надявам се на някой голов трилър в полза на Ботев и по-малко "странични" простотии покрай двете публики. Успех!
P.S.: И аз бих гледал 4 пловдивски дербита по телевизията, но за Финала за Купата се разминаваме - дано продължи Нафтата, колкото и невероятно да изглежда това.
P.S.: И аз бих гледал 4 пловдивски дербита по телевизията, но за Финала за Купата се разминаваме - дано продължи Нафтата, колкото и невероятно да изглежда това.

Време е да вземем дербито за да има настроение на откриването на базата в Коматево. Прогноза 3-1.
Мач, който чакаме с нетърпение, мач, за който се готвим с месеци, мач, на който няма да присъствам заради твърдите си убеждения против санданския боклук, който се е загнездил при нас, но това не значи, че искам да паднем! Въпреки многото хора, които бойкотираме, мисля, че отново ще се представим на високо ниво по трибуните. Дано покажем добра игра и победим, вярвам, че можем. Миналата година видяхме, че Ботев не са толкова страшни колкото ги изкарват медиите.
САМО ЛОКО!
САМО ЛОКО!
-
- Контакти:
0-2 два на камбуров и му даваме приза''легенда'',който той напълно заслужава
Сърцето ми казва 5-1, главата: 1-1...
Просто за черно белите тва е мача на живота и ше играят на кило кръв и метър кожа само и само да не им вкараме, пак ше има 11 в защита,опълченците на Шипка и прочее изпълнения като миналия път.
Впрочем като казах за миналия път (сега не мога да повярвам и аз самия че ше кажа нещо добро за буферите), тогава защитата им игра просто чудесно, двойката им централни (Тунчев и Котев ли беха или бъркам нещо) направиха така че ние до висока топка не се докопахме цял мач, много добре подредена беше цялата им защита,знаеха къде и как да застанат,кого да пазят и таканатам и ние просто не можехме да пробием,колкото и да опитвахме.
Мисля че тоя мач ше бъде същото и ше си тръгнат с точка въчло-атанасовци,колкото и да не ми се ще.....
Е,ако пък стане 4/5-1-чудесно...

Просто за черно белите тва е мача на живота и ше играят на кило кръв и метър кожа само и само да не им вкараме, пак ше има 11 в защита,опълченците на Шипка и прочее изпълнения като миналия път.
Впрочем като казах за миналия път (сега не мога да повярвам и аз самия че ше кажа нещо добро за буферите), тогава защитата им игра просто чудесно, двойката им централни (Тунчев и Котев ли беха или бъркам нещо) направиха така че ние до висока топка не се докопахме цял мач, много добре подредена беше цялата им защита,знаеха къде и как да застанат,кого да пазят и таканатам и ние просто не можехме да пробием,колкото и да опитвахме.
Мисля че тоя мач ше бъде същото и ше си тръгнат с точка въчло-атанасовци,колкото и да не ми се ще.....
Е,ако пък стане 4/5-1-чудесно...

-
- Контакти:
El Chapo написа:Сърцето ми казва 5-1, главата: 1-1...
Е,ако пък стане 4/5-1-чудесно...![]()
за сърцето не знам,ама като ти знам главата...пак няма да познаеш