ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Канар
Контакти:

Re: Салерно аут от Ботев, картотекират още нови попълнения

Мнениеот Канар » 19 окт 2009 20:55

selby1912 написа:
Канар написа:http://www.plovdiv24.com/pic/3015/5.html - човека до Христолов е Фредерико. Той плати лагера на Тримона и той поема отбора. Статията в Гонг е обективна. Нещата си идват на мястото.

Дай малко повече информация,ако не те затруднявам.Значи ли това,че той е новия изп.директор и как така той плаща в Тримона лагера,нали си имаме президент уж,който трябва да издържа клуба?

Доколкото знам няма да се ангажира директно, а ще си назначи хора в управата. Важното е сега да покрие заплатите и плащанията. Има бизнес интереси в страната и няма да присъства само чрез футбола. Между другото не съжалявам за Салерно, ако не се върне. Много плямпаше и създаде очаквания за бърза развръзка. Затова сега са и тези "драми". Пак повтарям, не знам откъде им е иноформацията на гонг, но си е вярна. Адвокатите пак ще пристигнат в края на седмицата и дано тогава видим и нещо конкретно. Няма отстъпление, а само "изясняване" помежду им.

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 19 окт 2009 20:57

Yellow major написа:Този къдравия не е Федерико ,но има доза истина в инфото. Той ще отговаря за финансите в клуба. Другото е ала бала.
Въпреки всичко съм оптимист и даже не съм сигурен ,че Салерно е аут. Може да е заминал за Италия по бизнес,но за този къдравия това е истината,ФИНАНСИСТА!

Не знам дали не бъркаш Финансиста, с Плащача 8-)

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 19 окт 2009 21:01

Канар написа:
selby1912 написа:
Канар написа:http://www.plovdiv24.com/pic/3015/5.html - човека до Христолов е Фредерико. Той плати лагера на Тримона и той поема отбора. Статията в Гонг е обективна. Нещата си идват на мястото.

Дай малко повече информация,ако не те затруднявам.Значи ли това,че той е новия изп.директор и как така той плаща в Тримона лагера,нали си имаме президент уж,който трябва да издържа клуба?

Доколкото знам няма да се ангажира директно, а ще си назначи хора в управата. Важното е сега да покрие заплатите и плащанията. Има бизнес интереси в страната и няма да присъства само чрез футбола. Между другото не съжалявам за Салерно, ако не се върне. Много плямпаше и създаде очаквания за бърза развръзка. Затова сега са и тези "драми". Пак повтарям, не знам откъде им е иноформацията на гонг, но си е вярна. Адвокатите пак ще пристигнат в края на седмицата и дано тогава видим и нещо конкретно. Няма отстъпление, а само "изясняване" помежду им.

С 2 думи продължаваме да се молим и да чакаме нещо да се случи,а кога ще се случи..не е ясно.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 19 окт 2009 21:07

Не се бъркам ,човека който ще отговаря за финансите. Ако искаш още малко инфо миналата седмица е уволнена счетоводителката ,която досега беше в клуба. Така че отгоре надолу всичко в структурата на клуба е вече италиянско.
Друго инфо искаш ли? Ола с когото говорих на мача с ЦСКА е в Турция за виза и май наистина ще играе в Бургас.
Дано стане и това с Мбамба .че без Густаф и Карле сме зле.

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 19 окт 2009 21:08

Проблемът е в организацията на италианците. Малко импровизираха досега. Но почна да се прояснявя, кой какво ще плаща, срещу какво. Плащането на първите заплати ще е ключовия момент и това трябва да стане до ден - два. Другото не ме интересува на този етап.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 19 окт 2009 21:24

утре ще се разбере,има заплати,има сделка,няма заплати няма сделка.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 19 окт 2009 21:25

Сега Боби-гол говори по рингбг.Твърди,че сделката ще се проточи с месеци и че италианците не са запознати с задълженията на клуба.А това инфо,което днес се появи-Орнела казал,че в 22 октомври е деня,има ли нещо вярно в това?

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 19 окт 2009 21:28

selby1912 написа:Сега Боби-гол говори по рингбг.Твърди,че сделката ще се проточи с месеци и че италианците не са запознати с задълженията на клуба.А това инфо,което днес се появи-Орнела казал,че в 22 октомври е деня,има ли нещо вярно в това?

ти Боби го зарежи,той е от страната ,която има интерес отбора да не бъде закупен от италянците. Колкото до 22-ри ,инфото е от сайта на Андреев и цели като не се получи нищо на 22-ри да предизвика смут между феновете. Утре както казах ако се дадат заплати значи може да очакваме сделка,ако не,лощо ни чака .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 19 окт 2009 21:33

Canaries front написа:
selby1912 написа:Сега Боби-гол говори по рингбг.Твърди,че сделката ще се проточи с месеци и че италианците не са запознати с задълженията на клуба.А това инфо,което днес се появи-Орнела казал,че в 22 октомври е деня,има ли нещо вярно в това?

ти Боби го зарежи,той е от страната ,която има интерес отбора да не бъде закупен от италянците. Колкото до 22-ри ,инфото е от сайта на Андреев и цели като не се получи нищо на 22-ри да предизвика смут между феновете. Утре както казах ако се дадат заплати значи може да очакваме сделка,ако не,лощо ни чака .

Ами остава да палим свещи и да се молим.

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 19 окт 2009 21:34

Боби говори сравнително умерено, но явно искаше да каже, че италианците не знаят за неговия иск за 100 бона и не са го потърсили до момента да му ги върнат. Че те идваха три пъти и ровеха с дни по счетоводните документи, как така не знаят задълженията. Малко тъпичко ми се вижда.

Върни се в “Ботев”