Интер - Ювентус (14 Септември | Събота |19:00)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Интер - Ювентус (14 Септември | Събота |19:00)
Вече има продадени 65 000 билета, а остават цели 9 дни до мача.
- Обичам Пловдив
- Контакти:
-
- Контакти:
durex написа:Botev1912Forever написа:durex написа:Botev1912Forever написа:1:2-Ювентус изглеждат най-стабилния отбор в Калчото.
-Мача няма ли да го дават по Екшъна?
Ще го дават, нали виждаш най-отдолу съм постнал къде ще го даватМалко се оглеждайте
Нали БТВ медиа групс държат правата за Серия А?А аз не виждам да си писал че ще го дават по бтв екшън или ринг!Или не си го писал,или аз съм кьорав
Виж темата и дай най-долу и виж писал съм Пряко: и отдолу емблемата на Бтв Екшън
Не знам,може би има проблем при мен-излиза ми емблемата на Логосат или нещо такова!Ама както и да е ся разбрахме че ще го дават и няма значение вече:)
Да наистина проблема е в самия линк, сега го смених и всичко се оправи, извинявам се

- shotgun blues
- Контакти:
0-2
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Логиката сочи победа за Ювентус, но на мен ми се иска Интер да ги спъне. Ювентус тая година май ще губят точки, само срещу по-сериозни отбори. Като гледах мача на Интер с Катаня, определено останах впечатлен от играта им. Победа за Интер... в интерес на Наполи ! 

Твърда 2-ка, освен ако не е Х или единица
Дербитата са непредсказуеми, Интер също има своите шансове и не бива да бъдат отписвани.

- storm
- Контакти:
Хубав мач винаги ми е бил интересен..
Очаквам да има голове и в двете врати, а вече кой ще вкара повече не се наемам с прогноза. Дано хубавата игра на Юве от последните 3 мача да продължи, както и агресията и адреналина в очите на Карлитос Тевес..

Очаквам да има голове и в двете врати, а вече кой ще вкара повече не се наемам с прогноза. Дано хубавата игра на Юве от последните 3 мача да продължи, както и агресията и адреналина в очите на Карлитос Тевес..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]