Маруан Фелайни - Фен тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Маруан Фелайни - Фен тема
Интересно,ще е кой ще му е партньор на Фелайни лично аз избирам Карик небих предпочел да е Клевърли.Неговото присъствие,ще си проличи още в мача с КП ако го пусне Мойс.

Фелайни е як трансфер. Двамата с Яя Туре са най-добрите халфове в Англия.
venom написа:Фелайни е як трансфер. Двамата с Яя Туре са най-добрите халфове в Англия.
Да като физика си приличат. Ще видим на 22ри кой ще вземе превез. А и е много интересно с кого ще предпочете Мойс да играе Карик или Клевърли. А може би Андерсон. Кой знае
След близо четири сезона,Манчестър Юнайтед най-накрая успя! Но то явно така е било писано....да дойде Дейвид Мойс и да вземем Фелайни(заветния трансфер на вътрешен халф)
Мощ,физика,интелект,комбинативност,лидерство+детска мечта да играе за Юнайтед...безценен
Мощ,физика,интелект,комбинативност,лидерство+детска мечта да играе за Юнайтед...безценен
Феновете на Юнайтед забелязвам са разделени на два лагера - за и против Фелайни! Всеки разбира се със силни доводи. Според мен трябва да му се даде шанс и тогава да му бъдат давани крайни оценки дали е нужен или не на клуба!
smoothc, То ние и за Клевърли говорихме големи приказки - Новият Скоулс, момче от академията, до 2 год. твърд титуляр ама .. Силно се надявам Фелайни да играe поне на половина толкова добре колкото Скоулс.
- t0bl3ro_bg
MuFc1878 написа:Феновете на Юнайтед забелязвам са разделени на два лагера - за и против Фелайни! Всеки разбира се със силни доводи. Според мен трябва да му се даде шанс и тогава да му бъдат давани крайни оценки дали е нужен или не на клуба!
Силен довод против Фелайни, какъв ще да е този довод - на някой дето разбира играта..
"Футболът е проста игра за умни хора"
MuFc1878 написа:Феновете на Юнайтед забелязвам са разделени на два лагера - за и против Фелайни! Всеки разбира се със силни доводи. Според мен трябва да му се даде шанс и тогава да му бъдат давани крайни оценки дали е нужен или не на клуба!
Къде видя някой който е против Фелайни?
Офтопик:
Офтопик:
Tobacco написа:MuFc1878 написа:Феновете на Юнайтед забелязвам са разделени на два лагера - за и против Фелайни! Всеки разбира се със силни доводи. Според мен трябва да му се даде шанс и тогава да му бъдат давани крайни оценки дали е нужен или не на клуба!
Чета доста форуми на Юнайтед освен този
- t0bl3ro_bg
MuFc1878 написа:Tobacco написа:MuFc1878 написа:Феновете на Юнайтед забелязвам са разделени на два лагера - за и против Фелайни! Всеки разбира се със силни доводи. Според мен трябва да му се даде шанс и тогава да му бъдат давани крайни оценки дали е нужен или не на клуба!
Чета доста форуми на Юнайтед освен този
В ред-кафето какво пише като цяло ? Мисля, че от там идват тези негативни мнения, защото е голям форум.