Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот rhaegar » 05 сеп 2013 01:39

Ами ако имаха възможност и най-вече желание да задържат добрите попадения, можеше и да са завършвали преди нас. Те ги пускат при първа добра оферта, защото целта на Коко не е футболни успехи, а изкарване на пари. Няма читав футболист, който да са го задържали повече от половин сезон, айде максимум един. А и ако не попадаха на добри играчи, защо ние и ония се скъсахме да пазаруваме/крадем от там в последните години? Доколко им се е получило на същите играчи в други отбори е отделен въпрос, но и отговорът не винаги е еднозначно в класата на съответния футболист, има и други влияещи фактори.

П.П.:Според мен зимата отново ще вземем поне един от там.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 05 сеп 2013 09:29

Вратарят на египетския Итихад Сюлейман ел Хани е чакан в Левски. Според издания в североафриканската държава стражът вече е получил покана да стане част от сините и в близките дни е чакан в София. Ел Хани се е свързал със сънародника си Мустафа Афрото, който преди седмица кара проби на "Герена", за да събере информация за Левски. Афрото му е казал, че това е най-големият клуб в България, но нищо повече не може да му каже, тъй като все още нямал подписан договор. Най-вероятно Сюлейман е гласен за резервен вратар, тъй като фаворит за титуляр е хърватинът Горан Блажевич, чието идване се бави, тъй като не е уредил взаимоотношенията си с Хайдук (Сплит), а освен това имал и предложения от Италия.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=445860

Ха сега, да видим "Тигъро", къв ще го играе?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 05 сеп 2013 10:56

Що не си гледаш Раис М'боли, какъв ще го играе?!
[center]1914[/center]

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 05 сеп 2013 11:30

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ricar ... _4188.html
Те ви го крилото некадърно,бездарно ръководство,кой чЕкате!!!
И ако може да не ми триете някой коментари драги ми г..золизци на Раев!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 05 сеп 2013 11:49

rhaegar написа:Ами ако имаха възможност и най-вече желание да задържат добрите попадения, можеше и да са завършвали преди нас. Те ги пускат при първа добра оферта, защото целта на Коко не е футболни успехи, а изкарване на пари. Няма читав футболист, който да са го задържали повече от половин сезон, айде максимум един. А и ако не попадаха на добри играчи, защо ние и ония се скъсахме да пазаруваме/крадем от там в последните години? Доколко им се е получило на същите играчи в други отбори е отделен въпрос, но и отговорът не винаги е еднозначно в класата на съответния футболист, има и други влияещи фактори.

Пак ти казвам, че правиш сравнения между несравними неща или поне трудно сравними и то в негативна посока по отношение на отбора ни. И се чудиш сега какви факти да измислиш, за да подкрепиш тезата си. Ние "сме се скъсали" да пазарим/крадем от там". И кое е това скъсване? За последните 10 години освен Джаейоба, Дембеле, Карвальо, Акалски и Милиев кого друг сме взели от там? И не ги били задържали. А ние колко ги задържаме? ;) Я, оказва се, че Карвальо е играл повече години в Локо, отколкото в Левски. Я, Акалски също. И Джаейоба също. При Гаррата е друго-играл е цяяяяял един сезон за Левски, докато е играл половин за Локо. Милиев се оказва, че е играл горе-долу поравно в Левски и Локо. Оказва се, че дори фактите, които се опитваш да изсмучеш не са баш така. Пак ще кажа-няма нужда да се плюе по отбора, защото сега така е модерно... Това не носи нищо положително за никого ;)

levski_shampion написа:http://www.transfermarkt.co.uk/en/ricardo-quaresma/profil/spieler_4188.html

Стига се пеняви толкова. ;) Извади към 2 милиона евро и го подари на любимия си отбор, щом толкова го харесваш и настояваш. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 сеп 2013 12:29

parvanoff написа:
levski_shampion написа:http://www.transfermarkt.co.uk/en/ricardo-quaresma/profil/spieler_4188.html

Стига се пеняви толкова. ;) Извади към 2 милиона евро и го подари на любимия си отбор, щом толкова го харесваш и настояваш. ;)

Той е свободен агент ама кой да чете - 2 милиона е стойността му, а не цената. Извади си главата от гъза на Сираков, поизмий си малко очите, за да прогледнеш и тогава говори с този тон на момчето.

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 05 сеп 2013 12:33

futbolqga написа:
parvanoff написа:

Той е свободен агент ама кой да чете - 2 милиона е стойността му, а не цената. Извади си главата от гъза на Сираков, поизмий си малко очите, за да прогледнеш и тогава говори с този тон на момчето.

Добре казано,мисля даже,че си мек с думите!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 05 сеп 2013 13:04

futbolqga написа:
parvanoff написа:

Хубаво е преди да започнеш да използваш обидни думички да бе научил поне футболната игра като цяло. От два дни вероятно се интересуваш от футбол или толкова се и интересуваш, защото е малко учудващо да даваш мнения, а да не си разбрал, че много играчи нарочно не подновяват договорите си, за да могат да вземат после трансферната сума или поне част от нея за себе си и агентите си... ;) Пък да не говорим как изобщо намеси Сираков в цялата ситуация :lol: А за "гъзовете" какво да кажа-въпрос на култура и отношение към другите хора... Някои ги имат вродени, у други са ги възпитали, а на трети им липсват изначално ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 сеп 2013 13:19

parvanoff написа:
rhaegar написа:Ами ако имаха възможност и най-вече желание да задържат добрите попадения, можеше и да са завършвали преди нас. Те ги пускат при първа добра оферта, защото целта на Коко не е футболни успехи, а изкарване на пари. Няма читав футболист, който да са го задържали повече от половин сезон, айде максимум един. А и ако не попадаха на добри играчи, защо ние и ония се скъсахме да пазаруваме/крадем от там в последните години? Доколко им се е получило на същите играчи в други отбори е отделен въпрос, но и отговорът не винаги е еднозначно в класата на съответния футболист, има и други влияещи фактори.

Пак ти казвам, че правиш сравнения между несравними неща или поне трудно сравними и то в негативна посока по отношение на отбора ни. И се чудиш сега какви факти да измислиш, за да подкрепиш тезата си. Ние "сме се скъсали" да пазарим/крадем от там". И кое е това скъсване? За последните 10 години освен Джаейоба, Дембеле, Карвальо, Акалски и Милиев кого друг сме взели от там? И не ги били задържали. А ние колко ги задържаме? ;) Я, оказва се, че Карвальо е играл повече години в Локо, отколкото в Левски. Я, Акалски също. И Джаейоба също. При Гаррата е друго-играл е цяяяяял един сезон за Левски, докато е играл половин за Локо. Милиев се оказва, че е играл горе-долу поравно в Левски и Локо. Оказва се, че дори фактите, които се опитваш да изсмучеш не са баш така. Пак ще кажа-няма нужда да се плюе по отбора, защото сега така е модерно... Това не носи нищо положително за никого ;)

Илиян Йорданов взехме от там, но той е в графата дървета. Малко или много, това са 4-5 футболиста, които сме взели от там за последните 3-4 години. От кой друг отбор сме пазарували повече? Да не споменавам ония колко пъти крадяха играчи от там.

Ако твърдението, че имаме некадърни скаути, за теб е плюене по отбора, значи да, това правя. За мен е казване на истината. Ако не съм прав, кажи ми за последните 5 години колко футболисти докарахме от чуждестранни клубове и те ставаха за нещо?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 сеп 2013 13:33

Тоя Куарешма ще иска поне 100 000 на месец, къде го бутате при нас?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”