Филма"Ние сме Левски София"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Филма"Ние сме Левски София"

Мнениеот Син до гроб_ » 05 сеп 2013 12:12

MCMXIII написа:
damyanov1963 написа:[offtopic]Царския клуб е Славия само в хипотезите на славистите, в Овча купел не знам да е имало царски дворец, или резиденция, а иначе плъхчетата от форума пак почнаха да цвъркат, този път защото видяха, че и царската фамилия е от ЛЕВСКИ![/offtopic]

[offtopic]Не мога да не ти отговоря, толкова си го търсиш. Славия има общо в началото си с Овча Купел, толкова колкото "Левски" е свързан с Подуене тогава. Важното е да се ляля по форума!
Поздрави![/offtopic]
По темата- браво ;)

Доколкото съм запознат началното ви съществуване започва около района на Руски паметник, и да, колегата не е прав за Овча купел.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 сеп 2013 12:35

angelofdeath написа:Щом Левски са събрали най-интелигентните българи, ние останалите какви сме? Страх ме е, че ако е така, държавата ни трябва да се затрие. България не е толкова голяма страна, че да се делим на интелигентни и простаци. Не съм обеден, че е нужен интелект зада си страната на силните. Левски винаги се е нагаждал според обстановката: с царя-царисти, с комунистите-комунисти, с демократите-демократи и с мутрите-мутри! Само интелигенцията я няма,но и тя се прислачва, когато има парички.

Едни от най-известните хора на изкуството са Левскари - Георги Калоянчев, Апостол Карамитев, Георги Минчев и др. и др., те са си просто Левскари, не са се присламчвали заради пари, ако съдиш по някои ваши привърженици то вече си е ваш проблем, а това че се е нагаждал според обстановката е точно обратното - обстановката се нагажда към Левски, защото е отбора с най-много привърженици и съответно с най-голямо влияние в обществото :?:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 сеп 2013 12:45

praistoria написа:
ultralevski написа:Ние сме Левски София - отборът на истинските и интелигентните българи.

И как Мария Луиза точно е българка? Обясни ми от историческа гледна точка как тази жена може да е българка с дядо немец и емигрирала преди почти 70 години? Или дори по-състоятелния въпрос е тя ли ви е най-върлия фен или просто фамилията на Фердинанд се опитва да породи някакви по-добри чувства в хората заради определени техни икономически интереси?

Да, на Мария Луиза и цялата царска фамилия корените не са им български, посочи ми една кралска фамилия на която корените да са им от същата държава, всички кралски династий в Европа имат роднински връзки и това е съвсем нормално, ако беше чел историята на България щеше да знаеш за сватбите Йоан Асен по цяла европа, така че това е съвсем нормално, и това ли е най-важното което ти направи впечатление, когато видя Мария Луиза с шал на Левски, сложи си ръка на сърцето и кажи честно какво щеше да напишеш, ако я беше видял с шал на твоя отбор
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 05 сеп 2013 12:46

damyanov1963 написа:
angelofdeath написа:Щом Левски са събрали най-интелигентните българи, ние останалите какви сме? Страх ме е, че ако е така, държавата ни трябва да се затрие. България не е толкова голяма страна, че да се делим на интелигентни и простаци. Не съм обеден, че е нужен интелект зада си страната на силните. Левски винаги се е нагаждал според обстановката: с царя-царисти, с комунистите-комунисти, с демократите-демократи и с мутрите-мутри! Само интелигенцията я няма,но и тя се прислачва, когато има парички.

Едни от най-известните хора на изкуството са Левскари - Георги Калоянчев, Апостол Карамитев, Георги Минчев и др. и др., те са си просто Левскари, не са се присламчвали заради пари, ако съдиш по някои ваши привърженици то вече си е ваш проблем, а това че се е нагаждал според обстановката е точно обратното - обстановката се нагажда към Левски, защото е отбора с най-много привърженици и съответно с най-голямо влияние в обществото :?:

Едно 70 % от артисти и певци (нямам предвид чалга изметта) са кореняци фенове на Левски...Имаше една поредица на Меридиан мач , която се пишеше точно за това....искам само да кажа , че олигофрените , които пеят "умрете селяни" в момента са лицето на феновете на Левски и аз жестоко съжалявам за това....Иначе темата е хубава... само да не започнем да се псуваме пак на тема "говеда - шопи" и т.н.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 сеп 2013 13:45

toni514 написа:Нито Легендарния Георги Минчев или големия Апостол Карамитев са левскари.Те са слависти и многократно са го изразявали лично докато бяха на този свят.А тази70% статистика левскари-ителектуалци е изключително спорна и несъстоятелна.Моля ви не злоутребявайте с непроверени и неточни данни,че манипулирате по слабо информираните участници.

http://www.youtube.com/watch?v=MMgSn_pgrsc

Чакам твоя отговор!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 сеп 2013 14:01

Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ivan007700
Контакти:

Мнениеот ivan007700 » 13 сеп 2013 22:49

Уважаеми г-н Парушков

На Вас и цялия Ви екип благодаря от все сърце за подаръците които си донесох

Тука в Америка.

Надявам се на пролет заедно да викаме на един мач за Левски!!!

Дотогава Ви желая успех и всичко най-добро.

Искрено Ваша. Мария Луиза

ivan007700
Контакти:

Мнениеот ivan007700 » 15 сеп 2013 23:34

Tова е отговора на предния "Левскар"!!https://www.facebook.com/photo.php?v=195478763966457&notif_t=like

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 16 сеп 2013 15:16

Мисля, че във филма достойно място трябва да намерят бомбите срещу Сиони, свастиките, плаката за Аркан и най-вече, ако може целия филм да е на фона на култовия припев на ултрасите: "ше ви се*еме на пу*кит*" - в последните 10 години това са все незабравими изяви! Гунди и Боркиша сигурно щяха да са много горди да имат такава публика. Както и Гонзо се гордее, когато се пее "кога на Гонзо паднете, паднете..." :oops:

Върни се в “Левски”