Програма на Черно море за 2013-2014г.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Re: Програма на Черно море за 2013-2014г.

Мнениеот Clarion » 05 сеп 2013 00:29

По програмата до края на първия полусезон, от първия етап:
http://www.sportal.bg/news.php?news=445827
всичко е просто супер - "домакинстваме" на Нефтохимик в Търговище и после - всички гостувания ги дават по ТВ и нито едно домакинство не го дават по ТВ (т.е. всички на стадиона!) :)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 05 сеп 2013 10:24

Clarion написа:По програмата до края на първия полусезон, от първия етап:
http://www.sportal.bg/news.php?news=445827
всичко е просто супер - "домакинстваме" на Нефтохимик в Търговище и после - всички гостувания ги дават по ТВ и нито едно домакинство не го дават по ТВ (т.е. всички на стадиона!) :)

Toчнo така,абсолютно съм съгласен.Крайно време е да покажем,че си обичаме отбора и го подкрепяме безрезервно.Наистина ли мачът с Нафтата е в Търговище?Аз чух за Сливен и се готвех там да ходя.Ако е в Търговище,ще е много по-добре.А дали нашите ги дават по ТВ не е важно.Всички трябва да сме на стадиона!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 сеп 2013 10:40

За някои може и да е добре,но за други си е направо мъка.Трябва да се осведомявам от втора и трета ръка как са играли нашите.Че и няма да се класират за Европа и да поритат малко в задния ми двор. :(
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 сеп 2013 10:51

ogrizko написа:1. Черноморец - Черно море 1:0
14. Черно море - Черноморец

2. Черно море - Славия 0:0
15. Славия - Черно море

3. ЦСКА - Черно море 0:0
16. Черно море - ЦСКА

4. Черно море - Локо Пд 1:0
17. Локо Пд - Черно море

5. Берое - Черно море 0:0
18. Черно море - Берое

6. Левски - Черно море 1:1
19. Черно море - Левски

7. Черно море - Лудогорец 3:1
20. Лудогорец - Черно море

8. Нефтохимик - Черно море 14.09 събота 17.00
21. Черно море - Нефтохимик

9. Черно море - Локо Сф 21:09 събота 17.00
22. Локо Сф - Черно море

10. Ботев Пд - Черно море 25.09 сряда 16.30 ТВ7
23. Черно море - Ботев Пд

11. Черно море - Пирин ГД 29.09 неделя 17.00
24. Пирин ГД - Черно море

12. Литекс - Черно море 05.10 събота 18.00 НЮЗ7
25. Черно море - Литекс

13. Черно море - Любимец 20.10 неделя 16.00
26. Любимец - Черно море
ИзображениеИзображениеИзображение

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 05 сеп 2013 11:34

Готвача написа:За някои може и да е добре,но за други си е направо мъка.Трябва да се осведомявам от втора и трета ръка как са играли нашите.Че и няма да се класират за Европа и да поритат малко в задния ми двор. :(

Ако продължат да играят,както срещу Лудогорец,може и да я докарат до задния ти двор.Не че го вярвам,но нищо не ми пречи да се надявам!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 сеп 2013 19:32

КироВарна написа:
Готвача написа:За някои може и да е добре,но за други си е направо мъка.Трябва да се осведомявам от втора и трета ръка как са играли нашите.Че и няма да се класират за Европа и да поритат малко в задния ми двор. :(

Ако продължат да играят,както срещу Лудогорец,може и да я докарат до задния ти двор.Не че го вярвам,но нищо не ми пречи да се надявам!

А дано,ама...абе дано,чул те Господ!Иначе ако чакам на телевизията,ще си остана с четенето и слушането.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 22 окт 2013 01:26

я една бърза равносметка на "полу-полусезона" :-)
класирането е ясно, имаме сериозни шансове за 7-цата накрая (т.е. по средата :-) ), в началото си мислех, че за останалите две места в 7-цата ще се конкурираме с ЛокоПд, Берое, Славия и Черноморец - последните два някак си изостават, ЛокоПд понатрупа преднина - остава май само Берое и донякъде ЛокоСф (пак казвам, че като идивидуалности не са никак зле). интересно е, че имаме "неутрална" статистика срещу останалите отбори в седмицата към момента - 2 победи, 2 загуби и 2 равни, като равните и загубите са навън - т.е. следващия полусезон (не знам до колко е сериозно да го наричаме "пролетен" :-) ) имаме 4 домакинства и 2 гостувания с преките конкуренти - т.е. не би трябвало да е проблем повторим резултатите (като точков актив) срещу водещите, че и да ги подобрим.Берое и Черноморец просто трябва да ги бием тук, остават трудни само гостуванията в София на ЛокоСф и Славия. При Гонзо издънки срещу изпадащи не вярвам да се случват ...

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 23 окт 2013 18:26

А защо не броиш и Левски? Ще ни гостуват тук, а като гледам състоянието им в момента нищо чудно и те да са на кантара между първата и втората седмица.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 23 окт 2013 21:43

ами ще се цитирам (от 13.06.2013 е):
Clarion написа:аз преброих 40 точки за цялото първенство ... оптимистично-реалистично :-)
като гледам класирането от миналата година, приравня го бакалски към 14 отбора - 40 точки трябва да е дъното на първата седмица някъде. вярно, че всеки мач играем за победа, но новия формат ще изисква и малко повече стратегия - освен да не падаме от изпадащите, както правихме през миналия сезон, то и да се дефинира колкото се може по-рано групата отбори, с които ще се борим за свободните места в първата седмица. може би Локо пд, Берое, Литекс, ... не знам за Славия и Черноморец. съжалявам за песимизма, но Левски, ЦСКА, Лудогорец и Ботев ги считам за сигурни за там :-)

считам, че независимо в каква форма и положение се намират, отбори като Левски и ЦСКА винаги могат да додрапат я до седмицата, я до евротурнирите ... било то заради мотивация, заплахи, психика, традиция, фенове .. някои биха добавили и заради мъжете в черно ... гледам поста си - може би съм понадценил малко Ботев, и силно подценил Литекс ... в началото на шампионата първите бяха фактор, а вторите не беше ясно ще ги има ли и ще окомплектоват ли отбор. иначе за сега се движим според точковото ми очакване, а за съжаление, мисля, че не е било правилно и трябваше да имаме 2-4 точки повече. ама те точките не са самоцел - ние да играем като хората ... :-)

morqci sme nie

Мнениеот morqci sme nie » 13 фев 2014 12:07

Само Черно море и всички на стадиона

Върни се в “Черно море”