АНКЕТА: Кой от Англия направи най-силна селекция ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

TottenhamFC
Контакти:

Re: АНКЕТА: Кой от Англия направи най-силна селекция ?!

Мнениеот TottenhamFC » 05 сеп 2013 09:58

Тотнъм и Ман Сити

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 05 сеп 2013 10:17

Тотнъм ! Взеха страхотни играчи, които ще им помогнат сериозно в борба за ТИТЛАТА ! С парите от ушатия взеха много на брой и много класни играчи, а вратаря им е може би най-добри във ВЛ, сравним единствено с Чех ! /не, не ги харесвам, подкрепям Арсенал/

Челси направи страхотна селекция втори сезон поред, така че също трябва да бъде отчетено ;)

Арсенал направи много силен трансфер с Йозил, a MЮ при всички изказани глупости за тях, са завършен състав, който стана шампион миналата година...

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 05 сеп 2013 10:44

Karsa Orlong написа: Да ги накара да играят грозно ли?

По-грозно от Пулци няма как да играят !
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 сеп 2013 10:45

Общо като политика: Тотнъм - взеха 3 пъти повече от реалната стойност на Бейл и се подсилиха комплексно с много обещаващи и млади футболисти.
Иначе аз най-много харесвам трансфера на Йозил в Арсенал! Прекрасно попадение!
Пълно разочарование са отново Юнайтед: при тоталната абдикация от услугите на Кагава и крещящата нужда от градивен полузащитник, те взеха ....... Фелайни ?!? Може би са решили да печелят от продажба на перуки като фен артикули :)
Сериозно подсилване и за Челси, Сити и Ливърпул, но за мен черешката е за стройния френски джентълмен от Лондон. За пръв път от 7-8 години и той да направи нещо смислено след като всеки сезон губеше топ играчи и ги заместваше със средна ръка стока.
Накрая, нека отчетем факта, че струпването на голям брой добри футболисти на близки позиции може да се окаже много, много сериозен проблем за климата в съблекалните на Челси и Сити.

ПП: Малко в страни от темата, но за мен трансферната политика на Реал М е повече от странна. Времето ще покаже!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 сеп 2013 11:00

Според мен топ удара в селекциите на Острова направиха Арсенал с Йозил.За мен е супер играч,да видим как ще промени играта на топчиите.Този момък има доколкото си спомням 27 асистенции само към Роналдо за един сезон.Май няма такова друго животно на света.За другите гледам са накупили доста имена,като Тотнъм сякаш са едни гърди напред,но пък изгубиха качество,което няма как да не им се отрази.Цялата им игра беше подчинена на Бейл и сигурно ще има срив.Моу си е Моу,с потенциала с който разполага и Ето'О в добавка става основен претендент за титлата.Манчестър юн да не забравяме че е все пак отбора шампион и макар че взеха само една фигура,няма да отстъпят много от позициите си.Но не мисля че ще бъдат шампиони,заради загубата на Съра и идването на нов мениджър.Аз бих заложил някоя лира на Челси за шампион,а подгласници може би Арсенал и Тотнъм,не непременно в този ред.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 05 сеп 2013 11:07

fr3ak_boy написа:Тотнъм>Пул>Арсенал>Челси>Сити>Юнайтед.

За Тотнъм и Юнайтед съм съгласен с теб,особено в Юнайтед май остана недовършена работа през лятото.Според мен Сити направи много добри трансфери на доказани имена и не ги отписвайте заради един мач с Кардиф,просто не са се сработили,а това ще стане скоро.Тази година виждам Челси с най-високи шансове за титлата,а Ливърпул започна да играе хитро и ще се бори за финалния топ 4.Тотнъм подписа с уникални играчи и на тях малко време.
ПП: Само не мога да разбера защо продължавате да наричате корморана на емблемата на Лпул феникс :?: Liverbird (корморан) няма нищо общо с феникс,колкото и да им се иска на скаузърите след финала за ШЛ 2005 г. ;) Все едно да кажем,че на емблемата на Тотнъм птицата е орел :mrgreen:
Последна промяна от windy26 на 05 сеп 2013 11:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 сеп 2013 11:08

Реално погледнато:

Тотнъм категорично : Използваха пълноценно ПРЕСИЛЕНАТА сума от Бейл и се подсилиха чувствително и даже са на печалба.

Топ Трансфери : Моуриньо -Челси, Йозил - Арсенал

Най - умен трансфер : Фелайни / Ман Ютд/ - Футболист който реално ще закърпи огромна дупка в средата на терена. Юнайтед запазва шампионският си отбор и добавят най - големият черноработник във Висшата лига

Най - приятен футбол ще играе Арсенал. Но ще допускат доста грешки, поради слаба защита, вратар и липса на КЛАСЕН голмайстор

Прогноза за шампион тази година :

Фаворити : Юнайтед, Челси - С по - големи шансове ще са Челси
Подгласници : Сити, Арсенал

Борба за пето място: Тотнъм, Ливърпул . Като голямото предимство е за Тотнъм
Последна промяна от MASTER_COOL на 05 сеп 2013 11:11, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 05 сеп 2013 11:12

Santiago Munezz написа:
Karsa Orlong написа: Да ги накара да играят грозно ли?

По-грозно от Пулци няма как да играят !

Надявам се, че се шегуваш :shock:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 сеп 2013 11:20

Ливърпул и Арсенал.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Футбол - Свят”