Не ни замесвайте в политически игри!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
МО фан Зачепан
Контакти:

Re: Не ни замесвайте привържениците на Ботев в политически игри!

Мнениеот МО фан Зачепан » 04 сеп 2013 20:38

haha написа:
Pupper_ написа:
haha написа:Да, ама преди това е хубаво да се замислиш на що за човек скандираш името. Буферите са същите като вас, не знам защо мислиш, че ми пука за тях.

Е, не за всички има Ал. Томов! Чакаме да открият клонирането и ще се уредим и ние със свестен ръководител!
Между другото, Черепа като си переше парите в ЦСКА, сигурно не си стъпвал на стадиона?

Между другото, не съм от ЦСКА. Колкото и да са ми противни двата софийски "гранда" не си спомням да са паднали дотам, че да скандират името на отрепка, която им е собственик. В момента, може би всичките собственици са някакви претъпници, но само феновете на един отбор се изтъпанват да скандират името на някой от престъпниците.

Остава и да си повярваш.Ай у лево уе воеводо.Някои дори паметници построиха той тръгнал да дири сметка на публиката която предпочете да започне на чисто пред това да продължи агонията.Що не пишеш къде са топките на хартиените?
Последна промяна от МО фан Зачепан на 04 сеп 2013 21:06, променено общо 1 път.
ЛЮБОВ ПРЕДАВАНА ОТ ПОКОЛЕНИЕ НА ПОКОЛЕНИЕ.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 04 сеп 2013 21:04

haha написа:Между другото, не съм от ЦСКА. Колкото и да са ми противни двата софийски "гранда" не си спомням да са паднали дотам, че да скандират името на отрепка, която им е собственик. В момента, може би всичките собственици са някакви претъпници, но само феновете на един отбор се изтъпанват да скандират името на някой от престъпниците.

Калцун, малко ни интерисува от кой отбор си… Малко ни интерисува кой ти е противен…
Искаме да не се намесват феновете на „Ботев“ Пд. в политически игри!

Може би всички собственици са някакви престъпници, но Ц.В. не е от тях.

Накрая си прав…
Само феновете на един отбор, скандират името на престъпник, даже паметник му вдигнаха и това са НЕбългарите от „Лаута“.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Не ни замесвайте в политически игри!

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 05 сеп 2013 08:01

На протест,антипротест или митинг всеки човек изразява гражданската си позиция по определен начин,а това на кой футболен отбор е фен е без значение.И това важи за всеки гражданин на тази държава.А на стадиона трябва да забрави политическата ориентация и да я рекламира.Да наричаш цяла публика с определени названия,епитети е наистина глупаво и недостойно.Няма голяма разлика в агитките на всички отбори.Ботев Пловдив няма централизиран фенклуб който да взима важни решения,а всичко е след обсъждане на фракциите.А в тях членуват всякакви хора.Не разбирам защо някои конкурентни медии си позволяват такива самоубийствени изявления,освен ако не са манипулирани по един или друг начин.Така приятелският кръг,,Капитал'' на олигарха Иво Прокопиев излезе с материал в неговият вестник със същото название за банката на една партия.Всеки бизнесмен,капиталист или банкер би се изсмял на подобна насочена статия,но някои полуидиоти я разпространиха.Да избием глупаците-тарикатите сами ще изчезнат.Толкова по-зле за тях.Ние феновете,бултрасите имаме една партия,една религия една любов-Ботев Пловдив.Да се надяваме че ще го разберете.

praistoria
Контакти:

Re: Не ни замесвайте в политически игри!

Мнениеот praistoria » 05 сеп 2013 09:55

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:На протест,антипротест или митинг всеки човек изразява гражданската си позиция по определен начин,а това на кой футболен отбор е фен е без значение.И това важи за всеки гражданин на тази държава.А на стадиона трябва да забрави политическата ориентация и да я рекламира.Да наричаш цяла публика с определени названия,епитети е наистина глупаво и недостойно.Няма голяма разлика в агитките на всички отбори.Ботев Пловдив няма централизиран фенклуб който да взима важни решения,а всичко е след обсъждане на фракциите.А в тях членуват всякакви хора.Не разбирам защо някои конкурентни медии си позволяват такива самоубийствени изявления,освен ако не са манипулирани по един или друг начин.Така приятелският кръг,,Капитал'' на олигарха Иво Прокопиев излезе с материал в неговият вестник със същото название за банката на една партия.Всеки бизнесмен,капиталист или банкер би се изсмял на подобна насочена статия,но някои полуидиоти я разпространиха.Да избием глупаците-тарикатите сами ще изчезнат.Толкова по-зле за тях.Ние феновете,бултрасите имаме една партия,една религия една любов-Ботев Пловдив.Да се надяваме че ще го разберете.

+1912 Истината е, че винаги ще съществуват хора, които да ръсят безпочвени обиди. Ботев е напичан по всевъзможни начини още по времето на Христолов, а е много възможно и преди това, какво остава за състоянието му на непрестанен растеж, в който се намира. Реално погледнато ако приемем, че фенове на Ботев са 60 % от пловдивчани и погледнем гласувалите за комунистите и турците, дори ако "всички жълти са турски комунисти", пак излиза, че повече от половината фанатизирани фенове на Захари Георгиев,Кирчо Атанасов и Радев (не записвайте детето си в МГ-то, най-глупавото училище от елитните гимназии!) не са гласували на изборите. Като цяло намирам за абсурдни обвиненията на когото и да било, че "всички жълти" са еди си какви. Футболът е социално явление, което свързва хора от различни класи, възраст, социално и интелектуално положение. Ако съществува човек, който смята, че интелигентните, работещи семейни фенове на даден отбор са по-надолу в йерархията на обществото от нечленоразделните 15-годишни пубер-хулиганчета на кръвния враг, то той най-вероятно просто е от вторите.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 09 сеп 2013 14:44

haha написа:
Pupper_ написа:
haha написа:Да, ама преди това е хубаво да се замислиш на що за човек скандираш името. Буферите са същите като вас, не знам защо мислиш, че ми пука за тях.

Е, не за всички има Ал. Томов! Чакаме да открият клонирането и ще се уредим и ние със свестен ръководител!
Между другото, Черепа като си переше парите в ЦСКА, сигурно не си стъпвал на стадиона?

Между другото, не съм от ЦСКА. Колкото и да са ми противни двата софийски "гранда" не си спомням да са паднали дотам, че да скандират името на отрепка, която им е собственик. В момента, може би всичките собственици са някакви претъпници, но само феновете на един отбор се изтъпанват да скандират името на някой от престъпниците.

Както казваш "пропадналите Софийски отбори" че не са скандирали имато на еди кой си .. ми ЦСКА или Лески не са играли 3 години по групите нормално тоя човек ни изкара от там и виш играхме в Европа и сме в едни от първите места в първенстовто. :)
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Върни се в “Ботев”