АНКЕТА: Кой от Англия направи най-силна селекция ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: АНКЕТА: Кой от Англия направи най-силна селекция ?!

Мнениеот dreben23 » 04 сеп 2013 23:33

Е който вземе титлата естествено, другите са харчили напразно. :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 04 сеп 2013 23:37

Тотнъм, заедно с Арсенал, Юнайтед и Ливърпул ще оформят топ 4.

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 04 сеп 2013 23:38

2 и 5 ;)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 04 сеп 2013 23:42

MAЙOPA написа:Тотнъм и ще даде отпор на Арсенал за топ-4,други три отбора в топ-4 са Манчестър Юнайтед ,Челси,Манчестър Сити.
Евертън и Ливърпул ще водят тежка и кървава битка за 6-място ;)

Ливърпул е в четворката. Гледайте вие прехвалените дяволи да не излезете от нея. ;)
Най-добра селекция направиха Челси, Тотнъм и Ливърпул. 8-)
Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 04 сеп 2013 23:45

За Юнайтед си изтървал Варела. :lol: :lol:
Иначе сериозно.
За мен двете най-добри селекции са на Тотнъм и Ливърпул - разшириха състава си. Вдигнаха класата. Единствения проблем е дали тези играчи ще се сработят. А и много важно нещо подсилиха се на ключови позиции, проблемни през предните сезони. От двете селекции тази на Тотнъм изпъква с едни гърди напред, защото има някои страхотни таланти - Ериксен и Ламела и един изключително класен играч - Солдадо (за мен най-добрият испански нападател). Докато при Пул страхотния талант е един Мамаду Сако. Илори ми се струва, че няма да запише много минути за червените. Миньоле започне много добре за тях, но тепърва има да се калява в големите битки. Едно е с черните котки, друго е да носиш емблемата с феникса. За мен той е най-класното им попълнение. Моузес смятам, че е добър, но само толкова. Аспас, Алберто и Туре са ми играчи средна хубост, които ще са полезни при ротациите, но в никакъв случаи не мога да бъдат ключови или важни играчи. Същото мога да кажа за Капу, Паулиньо и Чадли. Върху Чиричес нямам наблюдения.
Сити накупиха играчи, ама не смятам, че с тях ще се вдигне сериозно класата на отбора. Демикелис го взеха да замести Туре и според мен треньорът има пръст, защото си го обича. Фернандиньо за мен е адски надценен. Негредо и Навас са ми посредствени играчи, които няма да се наложат сериозно във ВЛ. Йоветич ми е най-класен от тяхната селекция, но не знам дали физически ще издържи на по-грубата игра в Англия, защото вече ги няма тромавите италиански защитници на завидна възраст.
Селекцията на Челси според мен ще им донесе много главоболия. Много добри играчи на една позиция им се събраха. Шюрле е страхотен талант и аз му бях голям фен в Германия. Ще видим как ще пасне на английския футбол, личното ми мнение е, че ще си паснат като дупе и гащи. Шварцър ще е резерва. То е ясно. Гинкел според мен ще им е много важен играч и ще вдигне много класата на халфовата линия особено занапред предвид годините му. Вилиан според мен беше взет само да се прецака Тотнъм и ще задълбочи проблемите с настроението на играчите в предни линии, защото са много и то все добре футболисти. Ако трябва да ги подреждам по класа ще са ми Азер>Оскар/Мата/Шюрле>Вилиан/Кевин де Брюн, а да не забравяме, че и Макекрън е там, който играе на позцията на Оскар или вътрешен халф, но в Боро го ползваха и като външен.
За Арсенал ще кажа, че взеха един много класе футболист - Йозил, двама за разширяване на скамейката - Фламини и Вивиано, и един за бъдещето Саного, който може и да не запише много минути в ПЛ, а само в КУК и ФА. Като цяло смятам, че проблем може да имат там от късата им скамейка и най-вече от чупливите им важни играчи.
За десерт останах моите любимци Юнайтед. Фелайни е класа, ще вдигне нивото на халфовата ни линия, но не съм убеден, че с тези играчи МОЙС, подчертавам името, може да направи нещо повече от топ 3, което не е малко, но все пак. Според мен имаше нужда от още едно-две имена. Като лично мнение е, че имаме крещяща нужда от още един типичен десен бек освен Рафаел.
Ако трябва да ги подредя в крайна сметка по сила на селекцията в главата ми се върти следната подредба:
Тотнъм>Пул>Арсенал>Челси>Сити>Юнайтед.
Иначе и по-малките отбори направиха интересни селекции - Съндърланд, Саутхемптън, Норич, Суонзи, че и Кардиф.
Особено внимание бих искал да обърна на светците, при когото попълненията спокойно можеха да бъдат и имена за голям отбор - Ловрен, Уанаяма и Пабло Освалдо.
Последна промяна от fr3ak_boy на 05 сеп 2013 12:45, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 сеп 2013 23:48

Не става само със селекция... ;)

Всички ще ядат бой от Арсенал - даже с 15 футболиста в лазарета играем по-добре от прехвалените ви грандове. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 04 сеп 2013 23:53

Бейл не беше продаден защото Тотнъм имат нужда от пари а защото самия той искаше да играе в Реал. Мисля Даниел Леви даде всичко от себе си да го запази, но без резултат. Никой играч не е по-голям от клуба и в крайна сметка какъв е смисъла да държиш някого на пейката или да тренира с децата. В тази връзка продажбата на Бейл не е лош ход на Тотнъм а единствения правилен!
Песимист съм относно потенциала на Ериксен и дано бъркам. От друга страна румънския защитник ми се струва уникално попадение - та той е по-креативен от 80% от халфовете в Англия :).
Като фен на Шпорите съм доволен от селекцията (изключае неуспеха с привличането на Коентрао), но коя е най-добрата само времето ще покаже.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 04 сеп 2013 23:55

1. МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
2. ЧЕЛСИ
3.ТОТНЪМ ХОСПЪР
4. МАНЧЕСТЪР СИТИ
5.АРСЕНАЛ
6.ЛИВЪРПУЛ
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Важно е това да е крайното класиране след 38кръг,ако е такова всички ще са доволни ;)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 05 сеп 2013 00:03

messi7 написа:
MAЙOPA написа:Тотнъм и ще даде отпор на Арсенал за топ-4,други три отбора в топ-4 са Манчестър Юнайтед ,Челси,Манчестър Сити.
Евертън и Ливърпул ще водят тежка и кървава битка за 6-място ;)

Ливърпул е в четворката. Гледайте вие прехвалените дяволи да не излезете от нея. ;)
Най-добра селекция направиха Челси, Тотнъм и Ливърпул. 8-)

Ей добре,че си ти да ни кажеш.Благодарение на мнението ти,вече няма нужда да гледаме,като знаем,че Ливърпул е в 4ката. :)

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 05 сеп 2013 00:36

Може и пристрастно да съдя,но Арсенал.Да не говорим за Вивиано (под наем,който сте пропуснали,а говорим за 7млн. лири и е страхотен вратар),а само един Йозил е достатъчен !!
[offtopic]нямам[/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”