Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот Жоржиньо » 04 сеп 2013 19:44

tirion написа:Направо да взимаме Коко Динев за скаут :) Не мога да ги разбера нашите ръководители малоумни ли са,хем виждат че от нашите скаути чеп за зеле не става и още ги държат.За мен един Лусио Вагнер може да намери достатъчно добри за България бразилски играчи,дори ако трябва да му се дава някъв процент, но да се знае че се върши сериозна работа.

Също и Бардон може да намери във Франция,но нали нашите ръководители искат да перат пари и слагат поставени лица,който изобщо не разбират от това нещо.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 04 сеп 2013 19:47

Това "лале" може да е нешлифован диамант, друг е въпроса, че синята фабриката за тази дейност отдавна е затворила и вероятно момчето ще бъде отпратено.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 04 сеп 2013 19:49

BadBoy написа:Това "лале" може да е нешлифован диамант, друг е въпроса, че синята фабриката за тази дейност отдавна е затворила и вероятно момчето ще бъде отпратено.

Може да го пратят на специализация в Студентски. :roll: :lol: :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2013 19:57

tirion написа:Направо да взимаме Коко Динев за скаут :) Не мога да ги разбера нашите ръководители малоумни ли са,хем виждат че от нашите скаути чеп за зеле не става и още ги държат.За мен един Лусио Вагнер може да намери достатъчно добри за България бразилски играчи,дори ако трябва да му се дава някъв процент, но да се знае че се върши сериозна работа.

Айде стига с тоя Коко Динев вече.Взехме един Дембеле от него и го изкарахте големия разбирач.А знаете ли колко некадърници минаха през Локо Пд по негово време?А помните ли като напълни Вихрен с португалски и гръцки боклуци?Щото е големия "скаут" затуй сигурно взе разни електрички и мотриси...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2013 21:41

Спрягат крило на Черноморец за Герена

В последните дни много актуално име на Герена е Юсуф Уатара. Крилото на Черноморец не иска да играе за бургазлии и иска да се раздели с тима на Херо. Уатара беше един от най-добрите футболисти за Черноморец през миналия сезон. Националът на Буркина Фасо е в неизвестност в последните дни, като няма да е изненада, ако се появи днес на Герена за първа тренировка с Левски.

Ей богу,не се появи...

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 04 сеп 2013 22:18

blue avalanche написа:

Айде стига с тоя Коко Динев вече.Взехме един Дембеле от него и го изкарахте големия разбирач.А знаете ли колко некадърници минаха през Локо Пд по негово време?А помните ли като напълни Вихрен с португалски и гръцки боклуци?Щото е големия "скаут" затуй сигурно взе разни електрички и мотриси...

Имаше пак добри попълнения,Фуртадо вкарваше много.Сержиньо и Лучини също бяха доста добри играчи.
Последна промяна от Жоржиньо на 04 сеп 2013 22:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 сеп 2013 22:20

blue avalanche написа:

Те затова и ни качват на влака вече доста пъти.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 04 сеп 2013 23:38

rhaegar написа:

Е, и? Сигурно това ги прави по-добър отбор от Левски? С повече успехи на всякакво ниво? :lol: Не виждам какъв е смисълът от едни такива думи като твоите... Тебе може и да са те качвали на влака, но за някои хора просто са успели да вземат някоя победа над нас...голям праз...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 сеп 2013 00:01

parvanoff написа:
rhaegar написа:

Е, и? Сигурно това ги прави по-добър отбор от Левски? С повече успехи на всякакво ниво? :lol: Не виждам какъв е смисълът от едни такива думи като твоите... Тебе може и да са те качвали на влака, но за някои хора просто са успели да вземат някоя победа над нас...голям праз...

Абе не знам. Обикновено един отбор като побеждава друг, значи все с нещо е по-добър. Да напомням ли, че точно загубите от Локо напоследък ни костваха доста?
И защо изобщо намесваме тука успехите на други отбори? Темата е, че те сравнително често попадат на читави играчи, докато ние предимно на дървета.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 05 сеп 2013 00:15

rhaegar написа:
parvanoff написа:
rhaegar написа:

Абе не знам. Обикновено един отбор като побеждава друг, значи все с нещо е по-добър. Да напомням ли, че точно загубите от Локо напоследък ни костваха доста?
И защо изобщо намесваме тука успехите на други отбори? Темата е, че те сравнително често попадат на читави играчи, докато ние предимно на дървета.

Другите отбори и другите президенти мисля, че ги намесихте още преди няколко мнения. Мен лично другите отбори не ме интересуват-нито завиждам, нито ми пука за тях. Но когато се пише нещо, което не е така смятам, че е нормално да се реагира. Особено за нещо, което първо, че е субективно, а второ, че и съвсем друго говорят някои косвени факти. Но и това май е българска черта-когато един човек е здрав и прав никой не смее да му скочи, но когато падне и не може да се защити, тогава всички започват да ритат и блъскат. Същото е и сега с Левски-да, отборът си има тежък момент, има си слабости, но това не означава, че трябва да се плюе за щяло и нещяло, защото сега изглежда така е модерно. А очевидно не можеш да разбереш едно сравнително не толкова сложно нещо. Ако попадаха на по-добри играчи щяха да завършват честичко пред нас в класирането. Я кажи за последните 10 години примерно колко пъти те са завършвали пред нас в класирането? И изобщо можеш да погледнеш къде точно са завършвали. Ето защо казвам, че думите са ти типично нихилистични, а това не е нито полезно, нито пък е нещо положително... Мое мнение разбира се. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Архив”