efocskan написа:От 4 мача няма как да разберем качествата на даден треньор или играч така че трябва да мине малко време плюс това никъде не е казано че всяка година ще се печелят всички титли плюс това последния сезон на Гуардиола също беше пълна скръб и в сравнение с тогава има огромно израстване а и с такава защита не трябва да имаме големи очаквания още от времето на Гуардиола се преквалифицираха халфове в защитници и сега му сърбаме попарата
Говори за себе си. Мен не ме слагай в кюпа. 4 мача са ми напълно достатъчни. Миналият сезон пак точно 4 мача ми трябваха, докато установих, че Тито не става за нас и написах да си дава оставката... Тогава се водеха същите диалози като сега, за толерантност и да се дадяло време на Тито, е в крайна сметка кой излезе прав? Аз или останалите? Не ми отговаряй, въпроса е риторичен, разбира се, че аз!

Пеп купи четирима защитници (вярно, единият беше пълен Фейл - Чигрински), но Пике, Дани Алвеш и Адриано ги докара Пеп, отделно пак Маск беше докаран от Пеп и преквалифициран в ЦЗ.
А колко защитници купиха взети заедно Тито и Тата - 1 - Алба, като реално това беше трансфер на Росел, не на Тито...
Та пак си помисли чия попара сърбаме в момента... Тата цяло лято къде бля, че не купи поне един защитник?! Кой да каже на ръководството ако не треньора? Пробваха с Тиаго Силва, после с Луис и толкова, номера пред нас феновете беше отбит - "ето, ние искахме да докараме защитник, ама те другите са много лоши и не ни продават"... Ай стига глупости... И накрая Пеп бил виновен! Точно човека, който възроди отбора ни и ни докара до незапомнени висини и ти обвиняваш точно него..., дооооооооооообре!