ооох и аз направих аналогия между трагикомедията в Левски и абсолютната трагедия в националния отбор, като и при двата случая, общия фактор е слабият недоказан треньор, заел поста по втория начин, а не заради качествата си!
Достанич е водил повече отбори спрямо, Мъри, но никъде не е оставил следа! Докато Мъри е водил два отбора, като в първия остави ярка следа, а във втория се провали!
Затова е интересно как аджеба, човек водил само два отбора досега, се назначава за национален селекционер, а още по интересно е как аджеба му се гласува още един път доверие, след като се проваля, и аджеба на каква основа се твърди че той ще се докаже тоя път! Тук е и въпроса, защо националния отбор не се води от доказал се треньор, а е поверен на някой, който тепърва щял да се доказва! Всичко смърди на далавера, но не и на спортни аргументи!
Искате ли националния да стане като "Левски" ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Искате ли националния да стане като "Левски" ?
Lyubooo написа:ооох и аз направих аналогия между трагикомедията в Левски и абсолютната трагедия в националния отбор, като и при двата случая, общия фактор е слабият недоказан треньор, заел поста по втория начин, а не заради качествата си!
Достанич е водил повече отбори спрямо, Мъри, но никъде не е оставил следа! Докато Мъри е водил два отбора, като в първия остави ярка следа, а във втория се провали!
Затова е интересно как аджеба, човек водил само два отбора досега, се назначава за национален селекционер, а още по интересно е как аджеба му се гласува още един път доверие, след като се проваля, и аджеба на каква основа се твърди че той ще се докаже тоя път! Тук е и въпроса, защо националния отбор не се води от доказал се треньор, а е поверен на някой, който тепърва щял да се доказва! Всичко смърди на далавера, но не и на спортни аргументи!
Ами Христо Стоичков колко отбора води преди националния отбор.Плюс това му се даде шанс в два пълни квалификационни цикъла.Плюс това Мъри е най-доказалият се треньор в последните 20 години.Колкото и Цскарите да му отричате успехите,той направи най-много.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007,човек,няма смисъл да спориш,аз стигнах вече до този извод.Те си знаят едно и също.Щом го изкараха и недоказан вече и аз не знам какво да кажа.Факт неоспорим е,че е постигнал най-много в България от времето на Пената насам.Ама пак ти казвам,няма смисъл да се занимаваш...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Стига бе, стига с вашите глупости, какво е доказал "мъри"?! КАКВО Е ДОКАЗАЛ? Ставате смешни! Стегнете се малко, махнете сините очила!
YA GUNNERS YA
crap написа:Стига бе, стига с вашите глупости, какво е доказал "мъри"?! КАКВО Е ДОКАЗАЛ? Ставате смешни! Стегнете се малко, махнете сините очила!
1.Не съм син(само в политиката съм),нито нося очила.2.Стоилов има 2 титли,три купи и 2 суперкупи на България,единственият бг треньор,достигнал четвъртфинал на евротурнир след 1989-та година и първият,вкарал отбор в групите на Шампионската лига,а е едва на 42-43 години.Смятам,че това казва достатъчно.Айде кажи ми,щом си такъв разбирач,какво бяха постигнали Христо Бонев,Херо,Стойчо Младенов,Пламен Марков и Христо Стоичков преди да станат треньори на националния отбор?Вие Любо Пенев(за когото смятам,че има бъдеще като треньор) го направихте месия след един мач в Москва,а Мъри едва ли не е нищо.Ами,несериозно е...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- optimistik
- Контакти:
Аз мисля,че процесите развиващи се в Левски и националния отбор са почти аналогични,резултатите - също,причините-също,факторите-същите.Навсякъде прозира дългата ръка на БФС/ДПС/.Може би сме позабравили за една стара тема,предшестваща "Казанската афера" и краха на Левски-спомнете си за слуховете за натиска върху Батков да продаде Левски от среди около ДПС и слуховете за финансовите приблеми на Борат.Спомнете си и схемата,по която беше смачкан преди това ЦСКА,не намирате ли някакви прилики.Аз мисля само едно,всичко е многоо просто,става дума за пари,много пари и където е текло пак ще тече,въпроса е в чии джобове 

acmilan написа:crap написа:Стига бе, стига с вашите глупости, какво е доказал "мъри"?! КАКВО Е ДОКАЗАЛ? Ставате смешни! Стегнете се малко, махнете сините очила!
1.Не съм син(само в политиката съм),нито нося очила.2.Стоилов има 2 титли,три купи и 2 суперкупи на България,единственият бг треньор,достигнал четвъртфинал на евротурнир след 1989-та година и първият,вкарал отбор в групите на Шампионската лига,а е едва на 42-43 години.Смятам,че това казва достатъчно.Айде кажи ми,щом си такъв разбирач,какво бяха постигнали Христо Бонев,Херо,Стойчо Младенов,Пламен Марков и Христо Стоичков преди да станат треньори на националния отбор?Вие Любо Пенев(за когото смятам,че има бъдеще като треньор) го направихте месия след един мач в Москва,а Мъри едва ли не е нищо.Ами,несериозно е...
Кой ти говори за Христо Бонев,Херо,Стойчо Младенов,Пламен Марков и Христо Стоичков?! Истината е, че "мъри" не струва!
YA GUNNERS YA
acmilan написа:crap написа:Стига с тези малоумни изказвания от сорта на "Стоилов ще се докаже!", "Стоилов е много талантлив!", "Футболистите не струват!"... как може да вярвате и да сте толкова заблудени?! Първо "мъри" няма никой на последния етаж-в камбанарията, и това го е доказвал стотици пъти! Верно е че познава някви тактики, но те са просто шаблони-без никакво развитие и без резултат! Истаната е че "мъри" имаше нечовешкия късмет с Левски-който късмет много бързо се изпари още следващата година... сега го пласират в националния и той милия отново се проваля! А най-лошото от цялата работа е там, че така нареченият "мъри" не е научен да помеа отговорност-това се научава най-напред в семейството! И ако националният отбор на България действително не е училище, то първият който трябва да напусне е именно "мъри". За пръв път в историята на футбола на национално ниво старши треньор се оправдава с футболистите си-ТОВА Е ЖАЛКО! Да не говорим за нелепите изказвания на б.м.-президентът на българската кочина по футбол-щото това не е никакъв съюз, а си е чиста кочина! Така че мили фенки на "мъри", не ни заливайте с шаблонното си безхаберство!
Станимир Стоилов е постигнал най-много в България от 20 години насам,от времето на Пената,начело на ЦСКА.Мъри е първият след Пената,който се е доказал на клубно ниво,след което е поел националния.Преди него националния беше училище за Христо Бонев,Стойчо Младенов,Пламен Марков,Христо Стоичков и донякъде Херо.Смятам,че това не е съвсем малоумно изказване,може би твоите критерии са различни...
Христо Бонев доколкото знам стана шампион на Гърция с Панатинайкос доста преди да поеме националният отбор.Пък и успя да ни класира за Световното във Франция, без да загуби от Кипър

Стоилов изобщо не се е доказал на никакво равнище!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?