Teo написа:И ти ли беше там и със счупена пръчка от някое дърво налага рейса![]()
На мача бях. В ексцесиите не съм участвал, защото бях малък тогава.А стадиона наистина си беше препълнен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:И ти ли беше там и със счупена пръчка от някое дърво налага рейса![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
валкареджио написа:всичко написано от станко е самата истина,аз съм присъствал на този мач и ми беше голям кеф.
валкареджио написа:всичко написано от станко е самата истина,аз съм присъствал на този мач и ми беше голям кеф.
Teo написа:валкареджио написа:всичко написано от станко е самата истина,аз съм присъствал на този мач и ми беше голям кеф.
Това ако не е дива селяния да почупите чисто нов рейс... то там освен каруци по онова време едвали нещо друго сте виждали по улиците...
CTAHKO написа:Teo написа:валкареджио написа:всичко написано от станко е самата истина,аз съм присъствал на този мач и ми беше голям кеф.
Това ако не е дива селяния да почупите чисто нов рейс... то там освен каруци по онова време едвали нещо друго сте виждали по улиците...
Каква селяния бе момчеКато не си идвал, не приказвай
CTAHKO написа:Teo написа:Покажи някой доказан факт, че Интер ни е подарил тоя рейс или пак си играем на фишеци от времето на Ангел Солаков
Ти ми покажи факт, кога Дучето е измислил тази песенИначе ЦСКА на добра воля са се навили да играят трети мач в Италия, вместо на неутрален терен
Ей така, от алтруизъм или мазохизъм
CTAHKO написа:liliputchica написа:Този автобус няма ли го в музея на ЦСКА
На бунището е, където е мястото и на клуба
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта