Националния отбор на България по футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Националния отбор на България по футбол
Като слушам интервютата на някои от играчите,лъха нескрит оптимизъм.Това не е зле ,но би било добре,самочувствието да има покритие
Общо взето не виждам в този отбор играчи на нивото на Бербатов ,М.Петров,Стенли и сие.Напротив повечето ,като почнем с вратарчето(по-голем наглец е и от баща си), са пълен въздух под налягане и са силни само в раздувките.Има и такива,които са потенциални "звезди",но като цяло отбора ми се струва доста "слаба ракия".Въобще всичко е изсмукано от пръстите ,за да се сглоби що годе приличен състав.Мисля,че никога не сме имали по-слаб национален отбор. За съжаление не виждам и след тях да идва сериозен "материал".Класират ли се ,значи Любо е един от най-великите треньори.
Последна промяна от Red joker на 04 сеп 2013 14:17, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
- Red thunderstorm
ofk pirin написа:South_Park написа:neimar написа: по доволни ли бяхте като останахме последни в групата за квалификациите на Евро 2012 кажете де.
Естествено, тъй като ако се класират сега на Световното , ще им дават напълно излишни 8 милиона лв , вместо да ги дадат на бедните и тези които имат нужда.
Така,че дано не се класират
Ако се откажат от тези премии,тогава ще ги подкрепям
От години не бях чел такава голяма истина, евала това е !
Два капута втора употреба със сходни изказвания! Кой нормален фен ще стиска палци националният отбор на страната му да не се класира на голям форум, щото видиш ли играчите щели да вземат едни пари? Егати олигофрените сте и двамцата! Единият пък и началник се пише, не искал мнение от анонимници!?! Ами ти къв си бе, бай никой?
Red joker написа:Като слушам интервютата на някои от играчите,лъха нескрит оптимизъм.Това не е зле ,но би било добре,самочувствието да има покритиеОбщо взето не виждам в този отбор играчи на нивото на Бербатов ,М.Петров,Стенли и сие.Напротив повечето ,като почнем с вратарчето(по-голем наглец е и от баща си), са пълен въздух под налягане и са силни само в раздувките.Има и такива,които са потенциални "звезди",но като цяло отбора ми се струва доста "слаба ракия".Въобще всичко е изсмукано от пръстите ,за да се сглоби що годе приличен състав. За съжаление не виждам и след тях да идва сериозен "материал".Класират ли се ,значи Любо е един от най-великите треньори.
Ебаси хейтърите пишат тук, ето и пример.
България може да вземе нещо от Италия, но дали ще го вземе зависи от самите футболист. Моята прогноза е 1:1
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
South_Park написа:neimar написа: по доволни ли бяхте като останахме последни в групата за квалификациите на Евро 2012 кажете де.
Естествено, тъй като ако се класират сега на Световното , ще им дават напълно излишни 8 милиона лв , вместо да ги дадат на бедните и тези които имат нужда.
Парите идват по линия ФИФА-УЕФА-Български футболен съюз, не са пари от националния бюджет, та да ги дават на бедните. Ако се класираме, тези премии ще са им напълно заслужени. Не им гледайте в паничката

Red thunderstorm написа:ofk pirin написа:South_Park написа:neimar написа: по доволни ли бяхте като останахме последни в групата за квалификациите на Евро 2012 кажете де.
От години не бях чел такава голяма истина, евала това е !
Два капута втора употреба със сходни изказвания! Кой нормален фен ще стиска палци националният отбор на страната му да не се класира на голям форум, щото видиш ли играчите щели да вземат едни пари? Егати олигофрените сте и двамцата! Единият пък и началник се пише, не искал мнение от анонимници!?! Ами ти къв си бе, бай никой?
Кои е казал , че не искаме да се класираме бе педал не **** не искам да дават премии
Deluxx написа:Red joker написа:Като слушам интервютата на някои от играчите,лъха нескрит оптимизъм.Това не е зле ,но би било добре,самочувствието да има покритиеОбщо взето не виждам в този отбор играчи на нивото на Бербатов ,М.Петров,Стенли и сие.Напротив повечето ,като почнем с вратарчето(по-голем наглец е и от баща си), са пълен въздух под налягане и са силни само в раздувките.Има и такива,които са потенциални "звезди",но като цяло отбора ми се струва доста "слаба ракия".Въобще всичко е изсмукано от пръстите ,за да се сглоби що годе приличен състав. За съжаление не виждам и след тях да идва сериозен "материал".Класират ли се ,значи Любо е един от най-великите треньори.
Ебаси хейтърите пишат тук, ето и пример.
България може да вземе нещо от Италия, но дали ще го вземе зависи от самите футболист. Моята прогноза е 1:1
Не батка хейтъри,просто реалисти.Дано ти се сбъдне прогнозата...ама надали.Ти като си голем оптимист тури некой лев за резултата-дано да забогатееш,пожелавам ти го
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red joker написа:Не батка хейтъри,просто реалисти.Дано ти се сбъдне прогнозата...ама надали.Ти като си голем оптимист тури некой лев за резултата-дано да забогатееш,пожелавам ти го
Реалисти? Да всички хора са различни, но защо ги оплуваш тези млади момчета? Не са Бербатов,Марто и Стилян но може и да станат нали?
Аз не виждам лошо в това някои от националите да не са твърди титуляри в отборите си или да нямат серия от добри игри на клубно ниво. Националният отбор не само при нас ами и според мен навсякъде е друга бира. В клуба те мотивира заплатата, а в националния отбор - всичко друго, но не и парите. Мисля че Пенев е надъхал момчетата и те ще имат тази мотивация. Чудя се Италия дали ще я има.
ако направим равен с жабарите ще е перфектно 
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
FLANKER написа:Адзурите ще са без Бардзали,Балотели и най-вероятно Пирло.Имаме всички шансове поне за реми.Успех на нашите!
Колега,надявам се с това изказване да не искаш да кажеш че ще играем срещу 8 италианеца.Това все пак е Италия и тези които ще влязат,няма да са по слаби от нашите звезди.Според мен единственият им "липсващ",който би им липсвал наистина се казва Пирло.Дори и на тези години е колосална фигура във футбола.А негрото и оня другият,могат и без тях.Като тях имат поне дузина играчи в Италия.Нашият шанс е да ни подценят,да излязат лежерно,ние да успеем да ги изненадаме с някоя контра и те после да не могат да се върнат в мача.Но с Бодурова в защита ми се струват малко прекалени очакванията ми.Той Цецо Генков не можа да спре,че тези ли ще спира?Просто не е във форма,но аз мисля че ще е титуляр въпреки всичко.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"