liliputchica написа:dunavfc написа:liliputchica написа:dunavfc написа:За работен ден,много добре

Довечера,сигурно ще е още по-весело. И така вече 80 и няколко дни ! Ранно или късно протестите ще се радикализират в момента се отлага неотложното,а именно,че това правителство ще падне

Ти надяваш ли се да се радикализират ?
Да,надявам се на това още от първият ден,защото ми беше ясно,как ще се развият протестите по мирен начин,не 80,а 8000 дни,може да продължи този флашмоб спектакъл без да има никакъв успех. Събрали са се комунисти,болни шизофренични "националисти" + примитивни създания,които наскоро показаха бойни способни в численост 20 на 1 срещу едно неутрализирано момче.
Аха

,а ти си от Русе нали ?,още не си ходил на никакъв протест през живота си,не са те били полицаи,не са те били озверелите типове около теб,батални сценки само по филмите си виждал нали ??? Дете да те е дърпало за ръкава за да не убиваш татко му ?,някой да ти се е молил да не го удряш или само да ти се е извинявал за да не го удряш повече без да е виновен или според теб ,щом не мисли като теб е виновен

Ха сега ,представи си тези неща навсякъде около теб и ти си в центъра на тази радикализация ! Глупаво момче си ти и вземи си смени подписа.Няма европейски гражданин с подобни болни желания,за щастие и в България сте малко,това се вижда много добре ,видя се и днес.
Слушай бе нещастник,първо гледай сериозно да ограничаваш контакта си с мен,защото много мразя олигофрени като теб,които пращат ЛС,а не позволяват да им се отговаря,това ебахти дивия комунизъм. Ти си толкова тъпо парче,че изобщо не смятам за нужно да ти се обяснявам на кои протести съм бил за какво съм протестирал и т.н. Шести клас го минах отдавана и ми звучи смешно и жалко да изброявам като наивно дете на какви протести съм бил и какво ми се е случвало. Полицаи са ме задържали,но не са ме били никога,защото съм се държал нормално и адекватно,ти ако си олигофрен не само,че ще те бият,но може и да те ебaт...
Децата нямат място при едни протести в които има напрежение,ако не си го разбрал и си толкова малоумен за да не го проумееш,проблемът си е твой.
Констатации колко съм глупав или не биха имали покритие,ако ги получа от хора,които видно са по-интелигентни от мен,при положение,че ги получавам от абсолютен тъпак като теб,ме карат само да се усмихвам и да се чудя на човешката наглост